Iubirea Vindecă

Heavenletter #3697
Published on: January 8, 2011

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

O, preaiubiții Mei, stați acum aici și ascultați ce vă spun. Eu sunt inima voastră care vorbește. Acest lucru trebuie să fie așa pentru că eu sunt Inima Lumii. Inima mea este a voastră, așa cum inima voastră este a Mea, așa cum suntem O singură Inimă. Vă puteți imagina iubirea din Inima Noastră și cât de darnică este?

Există ceva între noi. Nu este nevoie să se analizeze. Hai lăsați să fie doar iubire între noi. Nu numai între noi, dar a noastră. Să nu existe o delimitare între inima voastră și a Mea. Viata se descoperă, și, uneori, viața, așa cum ea se descoperă pe sine, rănește inima voastră. Viața deține doar cuțite din cauciuc. Cuțitele vin, ca și cum n-ar fi fost niciodată.

Inima voastră nu este într-adevăr atât de fragilă, așa cum credeți. Sunteți Inimi-Puternice. Sunteți un cavaler viteaz în curtea regelui Arthur. Desigur, sunteți mai mult decât atât, dar dublez Curajul vostru. Desigur, când sunteți echipat cu iubirea Mea, nu există nevoie de curaj, pentru că inima Noastră este iubirea. Cu toate acestea, inima voastră personală este tot iubire.

Nu există nici o excepție. N-am spus că inima voastră este dificilă. O inimă plină de iubire este delicată. Nu contează cât de mult este rănită o inimă umană, ea ricoșează. Rănile sunt temporare. Se vindecă. Lăsați-le să se vindece într-o clipită. Nu vă plângeți rănile. Rănile nu sunt nobile. Nici iubirea nu este nobilă. Iubirea pur și simplu iubește. Mândria nu vindecă nici o rană. Mândria este un bandaj fals. Iubirea nu este o trupă de prim ajutor. Iubirea se vindecă cu și pe sine. Iubirea este vindecătoare. Și totuși, în ciuda însemnărilor pe care le umpleți cu durerea de inimă, iubirea nu are nevoie de vindecare. Pentru a spune că o inimă are nevoie de vindecare este ca și cum am spune că vindecarea trebuie să fie vindecată. Iubirea pur și simplu trebuie să își spună cuvântul.

baby-feet-1527456_960_720

Umplut cu iubire, spuneți sinelui hoinar: “Destul despre mine. Acest așa-numit prejudiciu este o fantezie care trece ca oricare alta. Nu sunt deteriorat. Sunt iubire. Eu sunt iubirea lui Dumnezeu. Prin urmare, eu sunt suprem în iubire “.

Iubirea nu analizează rănile. Iubirea sărută de rămas bun rănile imaginate. Iubirea are lucruri mai bune de făcut decât să țină rănile. Iubirea nu se supără. Iubirea se deplasează încoace și încolo. Posedând o inimă plină de iubire așa cum sunteți, nu stați în dureri mici. Nici măcar pentru un moment, nu-i așa. Nici măcar pentru un moment nu vă mai savurați rănile. Nu este ceea ce făceați? Nu storceați tot ce se poate obține de la iubirea părăsită? N-ați mai făcut din ea o stea, o cauză celebră? Inimile nu se sparg.

Cu toate acestea, ați ținut inima frântă pentru voi. Înjunghiați propria inimă. O trădați. Contraziceți inima. Chiar credeți că inima voastră este atât de dependentă de o alta? Chiar credeți că inima voastră nu poate supraviețui fără o scrisoare de iubire în fiecare zi? Eu vă trimit o scrisoare de iubire din mâna Mea în fiecare zi. Vă scriu iubirea inimii Mele. Iubirea Mea pentru voi nu încetează niciodată, nici un moment. În lume, iubirea este nestatornică. Noi suntem dincolo de lume.

Ce mai este de spus? Viața pe pământ este efemeră. Iubirea noastră este eternă. Este infinită. Nu o putem ajuta. Iubirea noastră este menită să stea aici.

Ființele umane iubesc. Pe măsură ce voi și eu devenim mai apropiați în conștiența noastră, așa, crește inima voastră umană, iar inima voastră nu poate fi fără de iubire. Noi aprindem acum focul iubirii pentru alți oameni. Nu o vom plasa în afară. Iubirea este menită să stea.

http://www.heavenletters.org/love-is-the-healer.html

 

 

Advertisements