Iubire Ca Un Trandafir

Heavenletter #4585
Published on: June 14, 2013

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Soarele iese întotdeauna. După un sezon ploios, soarele este încă aici, strălucitor și luminează Pământul. Desigur, dincolo de ploaie și nori, oricum soarele strălucește mereu.

Numai într-un sentiment de izolare există un sentiment de dezolare. Inimile frânte se repară. Ele întotdeauna o fac. Pe Pământ, vă simțiți loviți. Ați fost agitați, dar tremuratul întotdeauna se oprește. În timpul anotimpurilor ploioase din viață, cresc frunze și fructe și legume. Ele nu se supără. Ele știu că soarele va veni și le va binecuvânta și le va încălzi, și așa mai departe lucrurile vii se uită la soare și nu mustră soarele, pentru că aparent nu a strălucit pentru o vreme.

De ce depinde fericirea ta? De ce ești uimit atunci când plouă? S-ar părea că plouă la nesfârșit, și totuși ploile vin și ploile pleacă, și te usuci.

Credeți în eternitate, preaiubiților, mai degrabă decât în suferință. Este posibil să simțiți, uneori, că ați fost făcuți pentru suferință. Nu, preaiubiților, ați fost făcuți pentru bucurie.

rose-379579_960_720

Chiar și atunci când cineva iubit părăsește trupul pe Pământ și sufletul său se ridică la ceea ce se numește Rai, să fiți fericiți știind că persoana iubită a petrecut timpul cu voi pe Pământ. Ați avut momente bune. Inimile voastre au fost atinse, și poate unite. Pentru asta plângeți? Ați fi desfăcut prietenia și niciodată nu ați făcut-o? Nu ați fi făcut-o. Știu că nu ați fi făcut-o. Nu ați pierde nici o experiență din viață. Chiar dacă ați putea să o anulați sau să o desfaceți, nu ați face-o.

Aveți ideea de risc. Ați riscat ceva așa cum v-am dat inima, sau așa simțiți. Deși, acel lucru vine din percepția greșită a iubirii. Corpurile pot muri, dar iubirea circulă în lume și nu se termină niciodată, așa cum viața singură nu se termină niciodată. Iubirea circulă.

Lăsați să plece ideea că, atunci când vă deschideți inima, atunci când o deschideți larg, vă lăsați în ceea numiți pierdere și durere de inimă. Iubirea este balsam. Durerea de inimă nu este. Chiar dacă ați prezice sfârșitul iubirii într-un mod sau altul, sunteți cei care ați iubit. Sunteți cei care au capacitatea de a iubi. Iubirea, ca și banii, trebuie să fie cheltuită. Iubirea valorează o avere. Iubirea este averea voastră. Numai voi nu o puteți acumula. iubirea este un lucru viu și nu poate doar să stea într-o bancă. Iubirea trebuie să fie folosită. Ea trebuie să fie scoasă din cutie și folosită. Acesta este modul în care crește iubirea. Încercați, și devine mai puternică și mai măreață cu cât aveți mai multă iubire.

Dacă iubirea cade de pe o stâncă nu este o problemă. Iubirea în sine este problema. Nu vă strângeți inima. Păstrați-o deschisă și liberă, și veți fi plini de iubire, indiferent pe ce v-ați concentrat sau nu. Cu siguranță iubirea nu trebuie păstrată. Ea trebuie să fie liberă să iubească, indiferent de obiectul pe care l-ați procurat din grădina iubirii care vă înconjoară. Gândiți-vă la iubire ca și la un trandafir care înflorește. Chiar și atunci când un trandafir se ofilește, voi nu iubiți trandafirii mai puțin. Nu puneți sub acuzare trandafirii pentru decolorare. Un trandafir frumos zăbovește în inima voastră. Poate rămâne pentru totdeauna.

Nu este nevoie pentru a regreta locul pe care inima ta l-a vizitat. Fii fericit pentru vizită. Inima ta este viabilă, și tu ești o ființă umană vie reală viabilă, inimă și suflet.

Și, atunci când, indiferent de motiv, un obiect al iubirii tale trebuie să plece, încă ești iubire. Iubirea ta este importantă. Iubirea este de la tine. Iubirea este pilonul principal al vieții tale. Fii îndrăgostit. Iubește.

http://www.heavenletters.org/love-like-a-rose.html

 

Advertisements