VOI sunteți Puternici

Scurt Mesaj către Lucrătorii în Lumină

de Caroline Oceana Ryan
12/02/2017

Salutări, dragilor! Suntem mulțumiți că avem șansa de a vorbi astăzi  cu voi.

Suntem conștienți de creșterea decalajului din lume, dar noi nu vorbim despre diviziunea religioasă sau politică, ci de un alt fel de diviziune.

Aceasta are loc între două grupuri: primul al celor care se stresează și își fac griji pentru că vechile căi de a face lucruri, sau de a face schimbări prin mutarea obiectelor, oamenilor, și ideilor din exterior, nu mai sunt la fel de eficiente cum au fost odată.

crossbills-1054625_960_720

Al doilea grup este al celor care înțeleg tot mai mult că viața și toate formele sale exterioare sunt create din interior.

water-1068029_960_720

 Cei mai mulți dintre cei care citesc aceste rânduri sunt dintre cei pentru care a doua alegere este o normă, pe măsură ce priviți tot mai mult în interior pentru a decide ce veți crea, vă concentrați și vizualizați, faceți apel la energiile Pământului și ale cosmosului, și le respirați în creații noi, pe măsură ce afirmați și așteptați ca noile creații să fie prezente pentru voi.

Oricare ar fi acest lucru, un obiect exterior sau o situație, o nouă și mai bună condiție de sănătate, o legătură nouă sau una mult mai fericită cu persoana iubită – realizați tot mai mult că nu sunteți singuri în ceea ce doriți să creați. Și instrumentele necesare pentru a crea ceea ce visați au fost folosite de voi în multe încarnări, în timpul trezirii și în starea de somn.

Astfel, acum aduceți mai aproape ceea ce doriți să creați. 

Imaginați, ,mai degrabă situându-vă în imagine decât să vedeți din afară.

Simțiți realitatea, afirmând că este adevărată.

Apoi faceți apel la energiile sufletului vostru și ale sinelui înalt, precum și la ființe Angelice, sau alte ființe eterice al căror ajutor îl doriți, pentru a “face să fie așa”.

Nu mai există perioadă de așteptare.

Nu mai există perioadă de așteptare, așa încât lucrurile să poată veni la voi doar după ce a trecut o perioadă de timp. Aveți posibilitatea ca pentru a crea ceva, să înglobați și să condensați timpul necesar, aducându-l la voi mult mai repede decât v-ați putut imagina vreodată în trecut. Ați făcut deja acest lucru de foarte multe ori, sprijinind ceea ce doriți cu bucuria așteptării și cu afirmația că deja apare.

Și vă oferim în acest Mesaj, amintirea, în mod energetic, că sunteți puternici, și să nu așteptați ca altcineva să creeze această nouă etapă a vieții pe planeta voastră. La fel cum nu așteptați nimic înainte de crearea următoarei etape a propriei voastre vieți.

Acesta este un timp important pentru manifestări – așa cum mulți au spus, folosiți momentul și îndrăzniți să faceți ceea ați păstrat pentru un anumit moment din viitor.

Acest timp este acum.

Namaste, prieteni! Noi suntem cu voi, și privim cu bucurie, în fiecare moment, progresul vostru uimitor.

Caroline Oceana Ryan

http://carolineoceanaryan.com

Advertisements