Activați Realități Alternative

Schimbați Atenția pentru a Activa Realități Alternative

LisaTranscendenceBrown
13/02/2017

Veți începe să vă realizați visuri și dorințe (ca suflet) pe măsură ce vă opriți din a trăi din “nevoie”. În loc de “am nevoie”, înlocuiți cuvintele cu “Eu doresc” și vedeți dacă același lucru pe care l-ați spus este încă adevărat pentru voi. SIMȚIȚI VIBRAȚIA și simțiți inima/ corpul celular atunci când spuneți diferitele cuvinte … voi trebuie să așteptați SURPRIZE MINUNATE (miracole în cuvinte umane) când vi se întâmplă aceste lucruri, pentru că aspectul uman așteaptă să apară răul, care creează această REALitate..

Începeți să adăugați mai mult “eu doresc” în realitatea voastră pentru a începe a activa visurile proprii “în alt mod dimensional” ca să devină realitate, apoi începeți a dedica energia și resursele lumii fizice pentru a vă realiza cele mai mari visuri care sprijină noua voastră viziune adevărată. (Notă – dacă acest lucru servește altora, din iubirea cea mai înaltă a voastră, realitatea va veni mai repede decât atunci când vă concentrați doar pe voi. Aceasta este una dintre “codurile cheie” ale unității/ Christice/ Conștiință Cristalină pe care o deblocați în voi. Când începeți a HRĂNI dorințele voastre centrate din inima înaltă dincolo de fricile voastre, vă schimbați realitatea și vă opriți a mai acționa întâi din frică/ lipsă/ programe vechi …

Acum, veți avea nevoie să schimbați uneori atenția pe voi înșivă, pentru că Structura Cristalină/ Corpul de Lumină/ corpul vostru fizic are nevoie de actualizare și vă ia toată energia pentru a permite să se întâmple acest lucru. Când procesul de îmbinare/ infuzare/ integrare/ re-configurare este complet (după somn, natură, timp acordat singur, timp pentru mine/ pentru NOI, de fiecare dată “întregul” este focusul vostru), vă veți trezi apoi cu o nouă claritate, cu mai multă energie și abilitate de a funcționa mai ușor și vă concentrați energia pe scopurile sufletului și misiunile galactice de aici. Când vă “împrăștiați” energia, veți deveni mai repede obosiți și epuizați. Veți învăța (AMINTI) cât este de importantă energia, pentru că deveniți din nou SURSĂ de ENERGIE PURĂ.

Când vă opriți din a vă respecta din cauza fricii, acceptați mai puțin, hrăniți vechile realități ale lui “trebuie”, vă supuneți vechilor programe de evitate/ ascundere, permiteți manipularea (lipsa voastră de putere interioară și convingere distorsionată și program vechi/ energie reptiliană pe care trebuie să o curățați) și începeți să realizați cum funcționează toate acestea, pe măsură ce dați altora DARUL RESPONSABILITĂȚII ÎNAPOI pentru ca ei să își asume întreaga responsabilitate pentru călătoria Sufletului lor de a DEVENI SINE din nou, înțelegând că ei au venit aici să își curețe propria lor karmă (programe inconștiente ale tuturor existențelor), veți realiza că ați acceptat să le luați ca pe ale voastre, deși în momentul în care deveniți conștient vă opriți din a mai face acest lucru, pentru că CONTRACTUL SUFLETULUI vostru este plătit în întregime mai puțin în cazul în care continuați, permiteți, rămâneți inconștienți până când toată energia este plecată din interiorul vostru. La un moment dat înțelegeți că realitatea lor este realitatea lor și îi întoarceți pe ei la propriul sine mai înalt să facă ceea ce au ei nevoie aici și voi vă concentrați pe voi înșivă, pe ceea ce faceți și vă reluați realitățile conștiente din nou.

Realitățile se împletesc interior doar când avem nevoie să experimentăm realitatea altora ca pe a noastră. Oamenii fac acest lucru. Sufletele nu. Sufletele stau în puterea lor proprie și permit fiecăruia să învețe din propriile lor experiențe indiferent cum au nevoie să facă acest lucru (ales ca suflet). Realitățile devin amestecate când cineva ia cârma pentru a-și asuma responsabilitatea pentru că alții nu își mențin propria putere în mod complet și să facă ceea ce au venit aici să facă ca și ființă înalt dimensională, pentru că oamenii îi văd pe alții ca fiind mai mici, în loc să vadă că ei dețin puterea când sunt pregătiți să o îmbrățișeze. La un moment dat, responsabilitatea unuia devine cârjă, scuză … lucru care se va diminua pe măsură ce fiecare vede credința/ mentalitatea de care ascultă …

Fiind împreună pentru a crea oportUNITATEA pentru fiecare, pentru a deschide portaluri și a “arăta calea” face parte din ceea ce noi toți facem. La un moment dat am spus destul, am făcut suficient și este timpul să lăsăm pe alții să ia cârma propriilor lor realități ale sinelui lor. Unii vor “suferi consecințe” pentru că încă au multe reziduuri karmice/ programe în interior cu care nu sunt pregătiți să aibă a face/ să le vadă, limite pe care le văd, scuzele pe care le fac, lipsa a orice în care ei cred … nimeni nu poate rezolva toate aceste lucruri, nu este “jobul nostru” aici. Slujba noastră este de a îi iubi, pentru a deschide portaluri pentru ei ca să treacă și să îi lăsăm să experimenteze propria lor călătorie prin tunel/ vortex înapoi …

Atunci când fiecare începe să realizeze că fiecare realitate, fie dă fie ia puterea și că fiecare a fost menită să fie pentru că noi nu ne reluăm puterea până când nu ne dăm seama că avem nevoie de ele pentru a “ne învăța” (a ne arăta) ceea ce nu am putut vedea înainte.

blur-21653_960_720

Aceste energii există pentru ca toți să se întoarcă la puterea deplină din ei înșiși, CA IUBIRE …. mai întâi iubire pentru sine pentru ca apoi fiecare să iubească și să respecte pe deplin pe toți ceilalți. Atunci când ne compromitem, noi nu ne iubim, ceea ce echivalează cu faptul că noi nu iubim pe nimeni, și trăim o realitate a lipsei. Doar când fiecare se respectă pe sine mai întâi, va avea capacitatea de a deține acea IUBIRE PURĂ pentru toți ca UNUL aici.

Acordați atenție poveștilor pe care vi le spune mintea, poveștilor pe care vi le spun alții pentru a încerca să vă convingă ce este/ nu este adevărat. Acordați atenție atunci când cedați la mai puțin din cauza credințelor distorsionate, acordați atenție la ceea ce AJUTAȚI cu energia voastră, cu banii voștri, cu tot. Aceasta vă creează realitatea.

Voi ați creat toate acestea. Ceea ce FACEȚI (sau nu) permite să se întâmple în continuare în propria realitate. Realitatea voastră fizică vă va oferi exact ceea ce aveți/ permiteți vibrațional.

Acordați cea mai multă atenție la felul în care vă SIMȚIȚI. Sunteți aici să PROSPERAȚI … supraviețuirea este o dimensiune veche inconștientă pe care am venit să o traversăm cu toții. Veți curăța aceste programe pe măsură ce începeți să alegeți/ faceți în mod diferit decât înainte. Pe măsură ce realizați de unde veniți … pe măsură ce aveți respect, încredere, credință și necunoscutul perceput, pe măsură ce vă deschideți inimile cât puteți de larg, pe măsură ce permiteți realităților să aibă loc așa cum este menit să fie și vă uitați la ale voastre și realizați că aveți PUTEREAAFECTAȚI și să stăpâniți REALITĂȚILE atunci când dețineți propria PUTERE CA IUBIRE pentru toți.

Aspectele umane vin din lipsă, ele manipulează, încearcă să convingă, folosesc tactici, cred propriile povești de puțin/ insuficient și dacă sunteți umani, le credeți.

Care aspect al vostru este prezent acum? Care aspect al lor este prezent acum? Vedeți doar umanul lor? Sau vedeți în aspecte dimensionale și versiuni bazate pe frecvențe vibraționale? Vă respectați și vă iubiți? Vă bucurați pe deplin, sunteți fericiți cu realitatea curentă tot timpul sau încă locuiți în cea veche? Încă permiteți relităților inconștiente să continue?

Realitatea voastră se schimbă când curățați acea energie veche din interiorul vostru, când rezolvați totul, când sunteți pregătiți să vedeți ceea ce nu ați vrut să vedeți înainte, și vă schimbați la a vă iubi pe voi și să o radiați către toți. Care parte a voastră este încă în “modul se salvare” și acceptă responsabilitatea care nu este oricum a voastră din punct de vedere tehnic? Până atunci, realitatea este așa cum îi permiteți să fie, care în esență este tot creația voastră.

CONȘTIINȚA UNITĂȚII este cu toți la un loc, fiecare să ajute, să contribuie … nu mai este “un joc de a lua”, care era modul vechiului uman și al vechilor linii temporale care se prăbușesc pentru cei care încearcă încă să trăiască în ele. Pe măsură ce fiecare se trezește și REALIZEAZĂNOUL PĂMÂNT este o realitate a contribuției depline și ajutorului, în care A PRIMI este o RESPONSABILITATE a ceea ce punem în tot și transmitem în mod intenționat, atunci va începe fiecare de fapt să preia și să își îndeplinească scopurile sufletului, misiunile de aici și să devină o PARTE REALĂ A NOULUI PĂMÂNT de aici. Acest lucru începe cu intenția. Este realizat prin acțiunea complet conștientă ca și CREATORI SURSĂ COMPLET RESPONSABILI.

Toți vor începe să înțeleagă ceea ce este nevoie pentru a SUSȚINE realitățile vibrațional înalte în planul fizic de aici. Nu puteți aduce lipsa cu voi, nu puteți aduce egoismul cu voi, incapacitatea de a deschide și împărtăși, nu puteți primi pe deplin până când nu ați depășit toate astea dinăuntru. Limitele nu sunt în afară, ele sunt în interiorul vostru. Ceea ce este afară este reflecția voastră, oglinda voastră pe care realitatea o face concretă/ solidă astfel încât să vedeți programele pe care le dețineți în interior. Pe măsură ce învățați să vă decodați programul VOSTRU, realitățile vechi ale matrixului, și să vedeți dincolo, veți începe să realizați cum lucrează totul din realitățile dimensional mai înalte. Trebuie să vă extindeți conștiința să vedeți cea ce nu puteați vedea  înainte. Când deveniți mic și vă strângeți, sunteți umani și vă pierdeți abilitățile până când inima/mintea se deschide complet din nou. Puteți aștepta până când realitățile au dispărut, nu mai este nimic lăsat, așteptați până când totul se prăbușește sau puteți lua cârma, să vă luați puterea proprie ca iubire din interior și puteți realinia propria realitate, astfel încât una nouă începe să funcționeze. Acest lucru este o parte a Stăpânirii Paralelor și alegerii a celei pe care doriți să o experimentați aici.

Mentalitatea voastră, energia, acțiunile, corpul vostru fizic / totul dictează ce linie temporală experimentați aici. Cu cât celulele sunt mai Cuantice, cu atât mai mult puteți schimba realitatea doar prin prezența voastră … Cu cât este mai multă densitate fizică cu atât mai mult trebuie să experimentați acest lucru. Experiența curăță programul dens din corpul fizic care dictează realitatea fizică așa că pe măsură ce faceți acest lucru din interior, realitatea fizică va curăța și densitatea.

cascade-1867558_960_720

Pe măsură ce începeți să realizați că materia fizică în realitatea voastră fizică reprezintă propria conștiință/ inconștiență, atunci începe să alegeți ce materie fizică veți permite în propria realitate fizică, pentru că acest lucru afectează în mod direct propria realitate aici. Densitatea fizică este o reprezentare. Toate afectează / sunt / reprezintă propria voastră conștiință aici. Atunci când modificați densitatea voastră fizică, atunci conștiința voastră poate din nou / să se extindă în continuare … gândiți-vă la asta … De ce “credeți” că ACEL LUCRU este în realitatea voastră și ce “credeți că” va schimba vibrația, astfel încât propria realitate să se poate schimba pentru voi.

Materia fizică este dictată de conștiința deplină/ extinsă a fiecăruia. Este doar celălalt mod, invers când cineva este inconștient. Atomii și moleculele din “acea materie fizică” vibrează în acord cu propria voastră conștiință de aici. Schimbați total vibrația și realitatea fizică își rearanjează forma fizică ca răspuns.

Realități vibraționale … așa funcționează totul … Energie … vedeți energia dincolo de fizic, dincolo de cuvinte, cuvintele voastre umane … sufletul vostru vă aude/ simte/ știe adevărul dincolo de ceea ce aud urechile. Glanda pineală activată de inima voastră mai înaltă vă dă viziunea din nou. Până când ochii voștri pământeni și ochiul interior devin unul, atunci mergeți în interior ca să vedeți din alte dimensiuni la care aveți acces din interior. Eventual, interiorul și exteriorul devin la fel. Când nu sunt, dați la o parte și mergeți mai adânc, în liniște ca să vedeți, accesați, înțelegeți ceea ce nu v-a fost vizibil mai înainte …

Accesul vostru are loc prin propriul suflet în interior. Pe măsură ce sunteți dispuși să mergeți adânc în interior pentru a avea acces la dimensiuni infinite / linii temporale, veți fi capabili să începeți să activați acestea ca să se materializeze în fizic aici. Atunci când conștiința mai înaltă este o vibrație mai înaltă decât a voastră, veți “merge sus & afară” ca să accesați aceasta, deși dacă vă mutați în interior, veți curăța programele celulare “mai repede”, pentru că celulele voastre încep să se miște, să activeze și să agite tot corpul (ascensiune) pentru ca să vibrați într-o altă realitate …

Întruparea vă oferă acces la alte dimensiuni în planul fizic aici. Canalizând energia este o parte a procesului care oferă acces la aceste vibrații mai înalte, astfel încât să puteți învăța să lucrați cu energia prin corpul vostru, pe măsură ce vibrația crește suficient de mult pentru ca să FIȚI ACESTE ASPECTE SUPERIOARE ALE SINELUI în lumea voastră fizică de aici. Pe măsură ce vă întrupați, vă opriți din a transmite, puteți rula SURSA DE LUMINĂ PURĂ prin Structura Cristalină fără a vă mai separa în aspecte diferite. Acesta este un proces unde întregul corp trebuie să fie actualizat substanțial pentru ca programul vechi inconștient să curețe, restaureze tiparul înapoi la “original” fără distorsiunile vechiului. Genetica voastră se rescrie, se recodează,  ADNul vostru activează aspectele conștiinței mai înalte și schimbă corpul fizic pentru ca voi să pășiți acum în linii temporale dimensional mai înalte.

Corpul vostru deține tot și câmpul vostru energetic procedează la fel. În cazul în care nu respectați acest lucru, atunci nu vă respectați pe voi. În cazul în care acest lucru nu este prioritatea voastră, atunci veți suferi, pentru a permite mai puțin … Aceasta nu este o amenințare, așa cum umanul ar percepe, această realitate, este modul în care totul funcționează aici. Dacă vă compromiteți, voi sunteți cei care trăiți acest compromis. În cazul în care nu sunteți pregătiți încă, și acest lucru va deveni vizibil. În cazul în care vă țineți înapoi/ în lipsă, și acest lucru va fi vizibil. Totul este la fel ca și în cazul în care sunteți angajat pe deplin și vă dedicați întreaga existență să realizați scopul pentru care ați venit aici, acest lucru este recompensat prin cadouri, suport, oportunitate și prin cele mai curate, divine, uimitoare realități fizice, pentru că ați depășit propria separare și ați urcat, ați devenit un colaborator / susținător pentru toți pe NOUL PĂMÂNT ACUM. Ați decis că a fost în cele din urmă destul de important pentru voi ca să vă schimbați atenția, energia pentru a fi o parte integrantă a tuturor. Accesul vostru vi se acordă atunci când sunteți complet la bord … nu până atunci. Voi determinați acest lucru … da, acest lucru depinde doar de voi.

Alegeți Pământul, iubiților … Vechi sau NOU. Nu vi se întâmplă, deși se întâmplă, ca și răspuns vibrațional …

Veniți alături de noi, pe cealaltă parte. Suntem deja aici … nu vă așteptăm, asta a fost vechea programare, noi am depășit-o, așa cum trebuie să faceți și voi.

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements