În Liniștea Iubirii

Heavenletter #1863
Published on: Decembrie 28, 2005

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Preaiubiților, voi sunteți inima Mea pe Pământ. Inima voastră este pură, au crescut numai buruieni în jurul ei. Curățați inima de lujerii sălbatici care s-au înfășurat în jurul inimii voastre frumoase și au acoperit-o. Doar frumusețea aparține inimii voastre. Inima voastră este nepătată. Tot ce aveți de făcut este să eliminați resturile care v-au acoperit inima mereu. Inima voastră a fost tăiată și crestată, iar voi ați ținut restul, ca și când era necesar, când de fapt este cel mai inutil lucru. Nu este necesar ca să ancorați altceva în inimile voastre decât iubire. Este contraproductiv. Recuperați inima prin descoperirea ei. Dați la o parte mărăcinii, îndepărtați așchiile și spinii, și veți vedea inima Mea pură în a voastră. Recuperați inima voastră prin descoperirea ei. Ea există în starea ei naturală. Tot ceea ce are nevoie inima voastră este chiar aici. Nimic nu s-a schimbat, doar ați limitat-o.

Inima voastră nu este în ediție limitată. Toată lumea are una. Tu ai una. Am pus inima Mea în inima ta, și am zis, “Înmulțiți Iubirea Mea.”

Și acum, când este nevoie de inima voastră, ați construit o fortăreață ca și când inima voastră trebuie să fie conservată cu șanțuri în jurul ei. Nu preaiubiților, inima voastră trebuie să fie descoperită. Trebuie să iasă și să își ia locul corect pe Pământ. Niciodată nu s-a intenționat ca inima voastră să fie ascunsă.

bleeding-heart-1128836_960_720

Nu lăsați pe nimeni să prindă inima voastră. Inima Mea este în inima voastră, și prin urmare, este puternică. Prin urmare, inima voastră este cea mai frumoasă inimă din lume. Eu v-am dat-o. Eu v-am dat inima Mea nu pentru a o conserva ci pentru a o folosi. La ce este bună o monedă de aur dacă stă blocată în buzunarul vostru? La ce este bună o inimă care stă închisă? Inima voastră nu trebuie să fie răsfățată. Nu trebuie să fie ținută deoparte. Trebuie să fie folosită. Și moneda inimii voastre este iubirea.

Inima voastră nu are nevoie de obiect. Nu are nevoie de ceva în fața ei pentru a iubi. Nu există premise pentru iubirea inimii voastre. Tot ce aveți de făcut este să vă deschideți inima. Ați pus legături în jurul ei, și ați lăsat-o să arunce câte o privire prin ele, când inima voastră, inima voastră frumoasă care bate, este menită să iasă acolo, în centrul rândului din față, centrul scenei, nu ca să primească plecăciuni, ci să se ofere voioasă tuturor.

Aceasta nu înseamnă că inima voastră trebuie să fie gălăgioasă. Nu deloc. Nu trebuie ca să aruncați iubirea din inima voastră ca și o minge de baseball. Inima voastră nu trebuie ca să meargă apăsat sau să facă paradă. Nu trebuie să fie megafon. Lăsați iubirea să vorbească în liniștea iubirii. Lăsați inima să radieze. Asta este. Lăsați să radieze 360 de grade. Lăsați inima să fie un soare care se învârte și care luminează lumea din cercul pieptului vostru.

Inima voastră este menită să fie plină de iubire, nu de învinuire. Voi vă învinuiți propria inimă când o țineți jos pe vine, așteptând pentru un alt moment pentru a ieși pe câmpul de joacă. Dar chiar și din această poziție, chiar și din colțișoarele ascunse ale inimii voastre, iubirea mare va veni.

Preaiubiților, lăsați iubirea să crească în inima voastră, oferind-o ca și când este singura inimă din lume. Și, desigur, lumea depinde de inima voastră, pentru că este Una Inima Mea pe care o duceți în numele meu.

http://www.heavenletters.org/in-the-silence-of-love.html

Advertisements