Semințele Iubirii

Heavenletter #2101
Published on: August 24, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Preaiubiților, inima voastră este bună. Mintea voastră a născocit adesea ca inima voastră să fie inteligentă și vicleană. Lasă-ți inima să fie ceea ce este. O inimă naturală nu face rău. O inimă naturală nu este preocupată de toate lucrurile de care poate fi inima voastră preocupată. O inimă naturală este preocupată de iubire, și asta este tot. Inima voastră strigă să fie lăsată să iubească fără acuzație, regret, sau orice măsurătoare de recompense. Inima voastră frumoasă vrea doar să fie ceea ce este fără nici o critică. Cât de legată a fost inima voastră care bate, de legile impuse. Lăsați inima în pace. Știe mai bine decât voi ce are de făcut. Inima voastră este menită să fie în armonia sa.

Inima voastră se auto-reglează. Bătăile sale nu au nevoie de nici o supraveghere a voastră. Iubirea din inima voastră o reglementați cu voia voastră, dar inima nu este un robot pentru a lua direcții și nu are minte proprie. Există un gong imens care sună neîncetat. Acesta sună în tot universul. Semnalează un apel pentru a iubi. Acest gong nu încetează niciodată. Acesta este strigătul universului: “Lăsați iubirea afară.”

Slăbiți valvele inimii. Lăsați inima liberă. Inima voastră se presupune a călători și a se aprinde pretutindeni. Este menită să fie un mesager al iubirii, care lasă iubirea la fiecare colț și depozit, în mersul dintre ele. Inima voastră vrea să trimită iubire. Ea trebuie să trimită iubire, sau nu este fericită. Noi vorbim despre iubire, nu despre lucrurile care fac mascaradă ca iubire. Iubirea în sine nu cere plată. Ea nu are nimic în minte, decât a se dărui pe sine. Ea nu are nici o agendă, ascunsă sau alt fel.

sun-flower-1700540_960_720

Inima voastră este ca un ulcior plin. Ea pur și simplu trebuie să fie înclinată, iar apoi curg toate binecuvântările. Înclinați inima, ca și cum ar fi un ulcior umplut cu spumă. Înclinați inima, ca și cum ar fi pălăria unui bărbat. Înclinați-vă iubirii, preaiubiților. Faceți reverență iubirii. Principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este a iubi. Nu există nici o dezbatere cu privire la aceasta. Ce altceva vrea o inimă să facă, decât să iubească?

Dacă vă simțiți deprimat, nu lăsați iubirea să acționeze. Poate ați legat-o de un copac. Iubirea nu are nevoie de lesă. Trebuie doar să fie dată. Dați iubirea așa cum dați gândurile, în felul în care vă dați o opinie pe aproape orice subiect, dați iubirea mai departe. Susțineți iubirea. Fiți de părerea iubirii. Fiți o regină grațioasă sau un rege al iubirii. Fiți un donator generos al iubirii.

Iubirea pe care o dați nu trebuie să fie difuzată. Ea trebuie doar să fie dată. Iubirea nu trebuie să fie zgomotoasă. Nu trebuie să începeți un tărăboi. În interiorul vostru pur și simplu fiți dăruirea inimii mai departe. Iubirea va ieși și va fi compusă din voi. Când inimii voastre îi este permis să iubească universul și pe toți și tot din el, atunci iubirea înflorește în sine. Aveți o mare bucurie așteptând pentru voi, preaiubiților. Ea așteaptă doar un semnal de la voi.

Inima voastră a fost singură. Tânjește să dea. Așa cum copacii picură ghinda și floarea soarelui își picură semințele, inima voastră vrea să se picure singură peste tot. Inima voastră vrea să împrăștie semințele iubirii indiferent unde merge. Este dorința de viață a inimii voastre – îndepliniți-o. Dați inimii ceea ce vrea. Dați-i undă verde. Spuneți-i: “Bine, inimă, îți vrei libertatea. Bine, atunci, eu te emancipez astăzi, chiar acum și în vecii vecilor. Nu ai nevoie de asprimea mea. Niciodată nu ai avut nevoie. Și acum în primul rând te iubesc, frumoasa mea inimă vibrând. Te iubesc acum, odată pentru totdeauna.”

http://www.heavenletters.org/seeds-of-love.html

 

 

Advertisements