Toți se Trezesc pentru a “DEVENI”

Realități Umane vs. Realități Sufletești Aliniate (Priorități)… pe măsură ce Toți se Trezesc prin Ascensiunea Corpului Fizic pentru a “DEVENI”

Lisa Transcendence Brown
2/13/2017

Realitățile umane sunt aliniate mai repede/ mai puternic de aceste frecvențe foarte înalte care se activează acum zilnic.

Trebuie să identificați care aspect al vostru este prezent, pentru a înțelege. Acesta se poate schimba în orice moment în care inima-mintea mai înaltă este complet deschisă (conștiință extinsă) sau când inima se închide/merge în frică/ lipsă, care diminuează aici capacitatea minții de a se deschide.

Umanul face “doar suficient pentru a obține” și apoi devine uman din nou. Disperarea deschide inima/ mintea, deși separarea umană vă ține încă în realitatea umană limitată (linie temporală dimensională). Micul uman face pentru că vrea ceva, are motive ulterioare, există în “nevoie” … deși nu înțelege odată ce primește, CUM să folosească ce a primit pentru a aduce și mai mult aici. Umanul gândește despre sinele lui, pentru că nu știe altfel … pentru acest lucru există experiența umană … să învețe umanul ce să facă/ să nu facă mereu din nou … (în special în mod colectiv acum). Noi ca și uman suntem “învățați” ce este cu adevărat important prin reconstrucția realităților fizice …

Sinele vostru de Înger este pur, face “doar pentru că”…. inima voastră umană se va deschide mai departe de fiecare dată când FACEȚI acest lucru dintr-un loc/ spațiu pur din interiorul vostru. De fiecare dată când FACEȚI din acest spațiu, activați mai mult ASPECTUL de ÎNGER pentru a fi întrupat astfel încât să puteți TRĂI CA UN ÎNGER aici în planul fizic.

Aspectul vostru Siriusian nu este nonsens, acceptați și LUAȚI CÂRMA. Este mai puternic decât vă imaginați, pentru că este SINELE SURSĂ – DUMNEZEU – CREATOR. ACTIVAREA Aspectului Siriusian activează și aceste aspecte. Siriusianul șterge realitățile programului vechi prin PREZENȚA sa și prinde realitățile de (știți de ce) și SCHIMBĂ REALITĂȚILE SINGUR

ASPECTUL Arcturian este IUBIREA Divină și cea mai PUTERNICĂ pe care ați simțit-o vreodată … aceasta va inunda sistemul vostru și va cauza lacrimi ale AMINTIRII la activarea a ceea ce umanul vostru nu a crezut că este posibil, deși multi-dimensionalul vostru îl CUNOAȘTEȚI DIN NOU

Aspectul Sinelui vostru Cristic este din UNITATE, PACE ȘI IUBIRE pură. Este PURĂ, sfântă, profundă, liniștită și nu are nevoie de nimic, deloc. Este profesor, unificator, duș de Lumină, sunteți voi REAMINTIȚI din toate celelalte timpuri dimensional vibraționale. Este tot ce este SACRU REÎNTORS, dând naștere noilor realități doar prin prezența aici. Este de asemenea ceea ce activează Structura Cristalină, Cristalele ca să înceapă să transforme întreaga voastră realitate de aici.

Aspectul vostru de Zeiță/ Dumnezeu Sursă Creator este TOATĂ PUTEREA întoarsă. Sunteți voi, având responsabilitatea pentru tot ce este creat/ permis în realitatea voastră proprie de aici.

Aspectul vostru Avalonian este magic și este alchimie întoarsă. Sunteți Vrăjitorul arătând aici bagheta creației. Luați energiile a tot, le combinați și creați aici realități mult mai minunate. Vă ADUCEȚI AMINTE darurile voastre multe prin întruparea acestui aspect aici.

lake-irene-1679708_960_720

Aspectul vostru Lemurian este iubire pură, este simplu, este pur. Este energia voastră de sirenă, de om al mării. Sunteți cetacee, sunteți elemental și sunteți legat și de aspectul Siriusian. Este puritate reamintită aici în formă fizică.

Și Atlantul din voi înseamnă multe lucruri, curățat de toate distorsiunile inferioare ale vechiului a venit aici să curețe și să purifice, este PUTERE, CUNOAȘTERE (ca și energia lui DUMNEZEU/ și conștiință). Este Templul/ Dumnezeu/ Zeițe (precum este și energii Antice). Este sexualitate/ senzualitate (intimitatea sufletului pur) esența returnată fără manipulare/ control, pentru că această energie este alchimizată în conexiunile sufletului sacru și energia creației de aici. Este puterea fără manipulare, este cunoaștere științifică/ biofizică/ biochimică adusă mai departe pentru acest lucru, este multe lucruri … aceasta fiind doar o mică parte care iese la lumină din interior … intersectată și cu energia Siriusiană și alte energii Galactice …

Veți vedea că fiecare aspect are diferite calități, diferite realități, diferite energii, diferite puteri, daruri și toate se intersectează într-un fel, pentru că ele nu sunt separate aici.

Veți vedea că umanul vostru este și Atlant/ reptilian distorsionat. Veți vedea că atunci când sunteți inconștient, deveniți acele aspecte inferioare ale voastre …

Realitatea voastră fizică reprezintă aceste aspecte conștiente/ inconștiente ale voastre. Pe măsură ce identificați propriile voastre aspecte și continuați să le activați, realitatea voastră fizică se schimbă ca să se potrivească acestor frecvențe noi. Pe măsură ce recunoașteți distorsiunile, că ați venit aici să vă treziți, purificați, curățați din memoria celulară, corpul fizic, veți vedea diferit și corpul fizic. Pe măsură ce veți realiza că realitatea fizică de aici este multi dimensională, veți începe să îmbrățișați multi-dimensionalul vostru …

NOUL Pământ înlocuiește VECHIUL Pământ pe măsură ce fiecare se trezește la realitățile multi-dimensionale din interior. Fiecare deschide ochii să vadă și se oprește din a vedea Pământul ca o singură dimensiune plină de oameni. Pământul Super Galactic Multi-Dimensional este o multitudine de dimensiuni, aspecte cu dimensiuni pliate una peste alta și conectate printr-o rețea pe care o deține corpul fizic al fiecăruia. Corpul fizic pășește în dimensiunea fizică/ linia temporală pe care este capabil să o obțină prin ÎNTRUPAREA SINELUI GALACTIC ÎNALT AL SUFLETULUI cu abilitatea de a păși în/prin ca și dimensiuni multiple aici sau prin legătura corpului fizic uman dens cu o veche Versiune a Pământului a realităților fizice.

Ochii vă arată realitatea percepută de aici. Energia vă dictează, acțiunile și credințele. Dimensiunea pe care o ocupați este dictată de aspectul dominant care locuiește în interiorul corpului ca și voi. Când vă extindeți conștiința și ridicați vibrația corpului fizic ca să curățați programele dense atunci corpul vostru primește acces la banda de frecvență dimensional mai înaltă …

Dacă nu știți care vă sunt credințele și nu creați realitățile în mod intenționat la cel mai înalt aliniament tot timpul, atunci realitatea fizică vă va arăta acest lucru … pentru că experiența fizică este rezultatul aspectului pe care îl permiteți/ întrupați aici.

Dacă veți face doar suficient numai pentru a obține și apoi “deveniți înapoi umani”, atunci o realitate umană plină de lipsă, limitată este ceea ce veți continua să trăiți aici. Atunci când vă concentrați pe ceea ce se poate obține, atunci vă sărăciți singuri. Când vă deschideți să vă REAMINTIȚI că sunteți aici pentru a fi o parte a marelui tablou și că întreaga UMANITATE depinde de fiecare dintre noi, inima se va deschide și veți începe a vă reaminti cum să PRIMIȚI COMPLET … și nu va mai fi deloc “doar pentru voi”.

forest-226936_960_720

Când vă ARĂTAȚI indiferent de ce aveți nevoie sau nu, când pășiți fără a avea nevoie de ceva, când începeți să ajutați dintr-un loc foarte diferit din interior, când vă REAMINTIȚI că aceasta înseamnă NOI TOȚI ÎMPREUNĂ atunci veți începe a primi mai mult, pentru că veți fi învățat/ înțeles în final “de ce” nu aveți totul …

Infinită abundență, infinită bogăție, în mod infinit orice nu este un lucru în primul rând. Infinită este energia pe care o cultivați de unde veniți de fiecare dată … nu numai când vreți/ aveți nevoie de ceva. Aici totul este opus.

p.s. Am enumerat doar câteva aspecte pentru a sublinia o idee. Sunt anumite aspecte infinite pe care le activăm/ întrupăm/ pe măsură ce ne purificăm corpul nostru fizic aici. Este vorba despre toate dintre ele și despre voi devenind ele. Nimic nu preia corpul, acest voi, aspectele voastre mai înalte și modul în care încă este/ nu este uman și cât de mult v-ați abandonat vasul corpului fizic să fie reprezentat de toate aspectele cele mai înalte ale sinelui în forma corpului fizic de aici. Acesta este un proces care are loc în separarea timpului (uman). Atunci când restrângeți totul în unul, atunci totul este doar vibrații din nou.

Maria Magdalena, Mama Maria, Dumnezeu, Christos, Jeshua, Yeshua, Sananda, Toți Maeștri Ascensionați & Arhangheli/Ingeri, Lucifer (da și acesta trebuie curățat de către toți), Pleiadian, Lyran, Energiile Domnului, RA/Dumnezei, Thoth, Hermes, Sophia, Merlin, Fairy, Mer, Angel, Ashtar, Osiris… Mama Divină, Tatăl Divin, Copilul Divin, Arcturian, Atlant (lista continuă) … Semințe Stelare ale tuturor Raselor Galactice sunt incarnate pentru a se trezi să se maturizeze în Galactici aici prin realizarea muncii profund interioare a Sufletului. Aspectele sunt totul … și realitățile sunt la fel. Vă veți întreba despre sănătatea psihică, trebuie să traversați propriile judecăți și să arătați/ simți psihotic în timp ce vă curățați propriile voastre distorsiuni de aici. Extremele contrabalansează mai puternic și mai repede distorsiunile pentru a aduce echilibrul tuturor din interior.

Pentru un timp, acestea vor fi separate de voi, în exterior pentru că vă ridicați vibrația de fiecare dată vă conectați la ele și începeți să trăiți viața prin învățăturile lor pe care voi le aduceți în continuare pentru “alții aici”. Veți realiza că acestea sunt pentru voi și ceea ce împărtășiți ajută și pe alții. Eventual, veți prăbuși această separare și vă îmbinați ca și formă lor fizică  pentru că voi SUNTEȚI ele și acesta este modul în care vă trăiți viața/ fiecare realitate de aici. ACEASTA ESTE ÎNTRUPAREA și nu puteți merge niciodată înapoi. Nu vreți … niciodată din nou.

Pe măsură ce ego-ul (separarea) se dizolvă vă revine puterea reală … și toate darurile/ puterile voastre și abundența fizică. Acest lucru este evident pentru voi/ pentru cei din jurul vostru, pentru că IUBIREA este ceea ce se simte când se conectează la Câmpul vostru de Conștiință aici. Oamenii cer aceste lucruri din capul lor. Activarea Prezenței EU SUNT va avea loc vibrațional, până când obțineți întruparea, apoi nu mai aveți nevoie să mai cereți acest lucru deloc. Veți fi și vorbi despre aceasta doar pentru a ajuta și pe alții în REAMINTIREA acesteia pentru ca ei să își completeze Existența Divină de aici. Sunteți recunoscut prin prezența, prin energia voastră și acțiunile voastre de aici. Este o existență subtilă care cere doar putere interioară atunci când sunteți în misiuni mai înalte; cu ceva uman trebuie tratat pentru a avea loc re-alinierea realității vibrațional intenționate.

Ce aspect sunteți … în fiecare moment?

Puteți pretinde că sunteți umani sau puteți să vă deschideți inima/ mintea, să vă extindeți energia (conștiința) în mod complet din interior și să mențineți acest lucru acum în fiecare moment al vostru.

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements