Atunci când Aurul vă umple cerul, ați Ajuns

 Ancorarea Raiului pe Pământ ♥ Conștiință Superioară Pretutindeni

Lisa Transcendence Brown

 Atunci când Aurul vă umple cerul, ați Ajuns

Acestea au fost cuvintele după ce am stat în Energia Raiului și totul din jurul meu rezonează cu aceste realități fizice vizibile care reflectă acest lucru. De fapt este Era de Aur pentru Gaia. Ultimele cuvinte sunt Cerurile Înalte și Orașele Templu. Am intrat în frecvențele Galactice Sfinte. Este mai mult decât palpabil. Nu există deloc densitate.

Salutări PREAIUBITĂ familie a Luminii!

In fiecare moment, prima noastră acțiune este de a verifica și a vedea dacă inima noastră este deschisă, dacă mușchii sunt relaxați (rețeaua) și dacă mintea este liniștită … și atunci ne “mutăm” de acolo. Când ne trezim, înainte de a intra în schimburi, așa cum traversăm ziua … acordăm atenție pentru că ACEST LUCRU DICTEAZĂ DIMENSIUNEA în care EXISTĂM.

Fiecare dimensiune se confruntă acum cu realități foarte diferite. Amplificarea crescută de lumină de frecvență foarte înaltă care bombardează din/ în planeta noastră frumoasă pentru a înlătura vălurile de amnezie și pentru a trezi fiecare SUFLET, este uluitoare. Nu există cuvinte pentru ceea ce trăim acum. Raza de acțiune este de la Divin la orice avem acum de rezolvat în noi. Acolo unde am schimbat și am re-aliniat în mod intenționat realitățile noastre aici în acord cu expresia cea mai înaltă a propriului suflet, atunci aceasta este ceea ce se reflectă înapoi la noi. Totul este.

Dimineață, când m-am trezit cuvintele au fost “Ne-am ridicat din cenușă și din adâncurile iadului pentru a păși pe NOUL NOSTRU PĂMÂNT ACUM.” Literalmente, sunt cuvintele perfecte pentru a descrie un proces care poate fi descris foarte greu. Da, această călătorie, în miezul/ adâncurile FIInței este un proces genial, complicat și care este în același timp înnebunitor și simplu. Traversând paradoxuri și trăind metafore devine norma noastră.

Aceasta este o călătorie imensă în care toți trebuie să meargă din interior pentru a se extinde, SUS în frecvență în mod continuu, o cantitate ridicolă de somn și timp (spațiu) singuri, ieșiri în natură și întregul corp fizic/ “masca” realității fizice, dacă vreți … dar nimic după cum ne-am “gândit”. Este un proces continuu, care lucrează prin fiecare celulă din corpul nostru pentru a rescrie întreaga noastră realitate, să recodeze ADNul nostru/ Genetica și să reconfigureze “sistemul nostru de operare” cu tot ceea ce este nou. Este cel care cere participarea noastră și trecerea noastră din  rolul de victimă la Creatori Sursă complet abilitați și din nou alchimiști.

sun-1654458_960_720

Cu cât mergem mai sus în frecvență, cu atât mai mult corpurile noastre trebuie să se adapteze,să se re-calibreze și re-configureze singure. Corpurile noastre vechi dense nu sunt “setate” să circule prin dimensiuni multiple, prin Porți stelare & Portaluri, așa că există foarte multă ajustare și aclimatizare la aceste benzi de frecvență mai înaltă pentru a exista aici, a prospera și a trece complet vii “de cealaltă parte”.

Traversarea acelui Pod Curcubeu înseamnă că trebuie să fim lumină. Literalmente …. celulele corpului nostru se activează în sursă de lumină pură. Fotonii încarcă sistemele noastre pentru a activa cristalele din corpurile noastre, care amplifică procesul de purificare și lucrează pentru a ne conecta cu un întreg nou Sistem de Rețea, denumit “NOUL Pământ“. Aceste Matrix Cristalin de Lumină de Diamant se formează prin corpurile noastre și ne leagă de Rețeaua Pământului Galactic Gaia. Când celulele noastre încep să tremure, noi ascensionăm și ne activăm Structurile propriei noastre Porți Stelare, Porțile Stelare se activează, și deschid Coridoarele Galactice pentru ca să putem trece prin ele. La început totul este energetic, deși cu cât “practicăm” mai mult, cu atât existența realității noastre mai înalte devine mai ușoară. Ancorarea luminii în structurile corpului fizic, trecerea prin portal și saltul prin Porțile Stelare “ca și un mod normal de a fi” este un proces de echilibrare și stăpânire pentru noi toți iar viețile noastre sunt transformate în foarte multe moduri pe măsură ce facem acest lucru în mod intenționat din interior.

Pentru aspectul nostru uman, aceste “super abilități umane” sunt de necrezut pentru că la început pentru noi ca și Semințe Stelare situate pe o planetă în care totul merge împotriva a tot ce suntem noi, ca și Ființe Stelare ce iau formă fizică și cresc ca și Galactici … acest lucru nu numai că nu este normal, dar noi l-am așteptat, l-am dorit atât de mult timp. Umanul nostru iubește  să trăiască în frică și neîncredere pentru că “jobul lui”, dacă vreți, este de a “ne reține pe noi de la a trăi” Magicul Divin și minunăția care există dincolo de văluri, realitățile fizice reale … da, acest lucru este foarte real.

În ultima lună, Gaia a completat “Proiectul de Refacere a rețelei” care a încorporat noile coduri galactice în structura ei și care va schimba în mod dinamic realitățile pentru toți. Realitățile sunt re-aliniate pentru scopurile cele mai înalte de aici, există procese în care noi trebuie să “sărim prin cercuri” și să învățăm să ascultăm de ghidarea noastră mai înaltă, să aplicăm aceasta la propria noastră realitate și să credem în necunoscut/invizibil pentru a primi. Continuă călcarea vechiului și înlocuirea cu nori ușori și realități care se schimbă într-o clipă. Momentul în care se schimbă o vibrație, întreaga realitate se schimbă.  A învăța să navigăm cu ușurință și a construi o nouă fundație cere putere interioară, înțelepciune interioară și conexiune interioară dincolo de înțelegerea  pentru a crea, forma/ modela toate noile realități care sunt aici complet aliniate. Aceste realități nu se prăbușesc sau năruie pentru că ele sunt construite pe fundația iubirii și a purității. Acestea sunt fundațiile NOULUI Nostru Pământ și acum începem noua etapă, unde Sufletele Galactice pășesc în față și se unesc în fizic pentru a forma o fundație mai mare pentru noi toți.

Mulțumesc pentru dedicarea voastră, pentru participarea voastră în mod intenționat și pentru că sunteți acum o parte complicată a acestui proces foarte important.

Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi!
Mereu iubire, onoare și respect!
Acest lucru deschide un portal pentru ca alții să facă același lucru!

Lisa și Echipa Minunată!

www.awakeningtoremembering.com 

Advertisements