Plantează Grădina Ta

Heavenletter #1997 
Published on: 
Mai 11, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania 

God said:

Nu există nici o îndoială că trebuie să lăsați atenția să se îndrepte către ceea ce vă oferă bucurie. Nu contează ce nu vă oferă acest lucru. Dați atenție la ceea ce vă dă bucurie, și apoi o multiplicați. Dați atenție la ceea ce nu vă bucură, și multiplicați asta. Universul vă aude gândurile. Face ceea ce ați licitat. Mai degrabă, reacționează la calibrul gândurilor voastre.

Doar întoarceți ușor atenția departe de război, boală, sărăcie și neplăcere de tot felul. În același mod în care nu serviți mâncare râncedă, nu vă serviți gânduri râncede. Aceasta este cheia. Acest lucru este important pentru sentimentul de bine. Absorbiți ceea ce credeți. De ce să vă gândiți la groază când vă puteți gândi la bucurie?

Pune control parental pe propria ta minte, preaiubitule. Nu pe inima ta. Ia-l de pe inima ta și pune-l pe minte. Lasă-ți inima să fie, dar ghidează mintea. Ia în considerare faptul că mintea ta este un chelner într-un restaurant mare din lume. Meniul este plin de orice. Dar tu, ca unul care ia cina nu trebuie să citească întregul meniu. Știi ce îți place. Uită-te după asta, și dă la o parte restul sau iei ce este.

Preaiubiților, în cazul în care ați plănuit suferința sau bucuria pe care v-o dau gândurile, s-ar putea să vedeți un dezechilibru. Gândiți gânduri sănătoase. Considerați proteine gândurile sănătoase. Sau considerați-le desert. Chiar dacă în alegerile culinare, poate vă opriți de la dulce, când vine vorba de viață, mâncați tot zahărul pe care îl vreți. Îndulcește-ți gândurile, îndulcește-ți viața. Niciodată nu trebuie să îți faci probleme că viața îți este prea dulce. Nu poți să ai prea mult bine în viață.

flowers-1376142_960_720

Gama gândurilor tale este harta pe care viața o urmează.

Aceasta înseamnă că îți controlezi viața cu gândurile? Da și nu. Este mai mult decât faptul că gândurile îți aleg nivelul de a simți al vieții tale. Nu căuta ca gândurile să îți aducă roade, pentru că atunci aștepți mulțumire. Lasă rezultatele gândurilor tale să aibă grijă de ele. Ai grijă de gândurile tale.

Când anumite gânduri nu sunt binevenite, nu le primi bine. Abține-te de a citi despre ravagiile războiului. Care este câștigul de a sta în camera de zi și a gândi despre durerea războiului. În schimb gândește despre frumusețea păcii și toată evidența despre ea, și vei crea un platou al păcii. Cu siguranță trebuie să știi că gândurile tale contribuie la starea lumii. Până atunci, preaiubiților, fiți responsabili, pentru că sunteți responsabili pentru gândurile voastre.

Dacă cânți la pian, știi că anumite chei pe care le folosești, fac cu siguranță muzica. Poți cânta note care produc cacofonie, dacă alegi, și cacofonia este ceea ce vei auzi. Este atât de simplu, de limpede, dar treci cu vederea când vine vorba despre gândurile tale. Gândurile tale sunt multiplicatori. Gândurile tale multiplică lucrurile spre care sunt ele îndreptate.

Uneori ai gândit că este datoria ta de a urmări știrile și de a comenta despre ele, ca și cum agonia altora este ceva dulce la gust. Războiul nu este dulce. Explicațiile războiului nu sunt dulci. Și totuși te hrănești cu știri. Preaiubiților, în locul acestora, plantați grădina voastră, uitați-vă la stele, țineți mâna cuiva și mergeți la plimbare.

Ce semințe plantezi? Dacă plantezi meri, pui semințe de măr. Din grădina ta, îndepărtezi buruienile. Ei bine, atunci, îndepărtează buruienile gândurilor tale.

http://heavenletters.org/plant-your-garden.html

Advertisements