Întrebarea Iubirii

Heavenletter #440
Published on: Ianuarie 4, 2002

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Aceasta nu este că trebuie să fii iubit. Este că tu trebuie să iubești. Nu este că tu trebuie să îți asumi rolul cuiva care iubește. Nu este faptul că tu copiezi cum se face. Nu este ceea ce tu pretinzi. Tu permiți.

Atunci când nu simți iubirea în plină floare, atunci să fii ca și când stai pe vârful unui deal și ai de mers în mai mult de o direcție. Poți alege est sau vest, nord sau sud. Ai o alegere. Să ai acea mică conștientizare a alegerii când vine vorba despre iubire, și să alegi să mergi în direcția iubirii cu fiecare ființă de pe pământ. A da iubire nu este un lucru inventat, și totuși este o decizie, și este una pe care trebuie să o alegi.

Nu nega iubirea în mod implicit sau din obicei.

Ia obiceiul iubirii. Fă-o alegerea ta preferată.

Noi nu vorbim despre a trece prin inițiative. Deja ai trecut prin mai multe inițiative. Nu este inițiativa cea care contează așa de mult cât ceea ce este dincolo de ea. Iubirea pentru un alt motiv decât ea însăși, nu este iubire.

Poți comanda, oricum, că nu acționezi din ură. Dacă este ură cea pe care vrei să o eliberezi, oprește-te. Du-te la vale pentru un timp. Dacă este superioritatea cea pe care vrei să o eliberezi, oprește-te. Dacă este o lecție pe care vrei să o o dai altuia, oprește-te. Fii tu lecția și altcineva va învăța. Ei nu vor învăța din dorința ta. Ei vor învăța de la ființa ta.

Poți ști că ești vulnerabil în același timp în care nu ești vulnerabil. Urci dealuri cu alte ființe care sunt la fel ca tine. Voi sunteți creaturile lui Dumnezeu și sunteți Umani, și nu aveți nevoie să știți totul. Nu ai nevoie să fii un expert în viață. Fii exponentul ei.

sand-dunes-691431_960_720

Amintește-ți acest lucru: nu există lucruri mici. Tot ce spui și faci și simți are un mare efect. Nu există bunătate puțină. Bunătatea este întotdeauna mare. Nu există acțiuni mici. Fă-le mari pe ale tale.

Ai o dorință de a fi corect față de tine, dar nu știi încă care este adevărul tău. Și așa tu bănuiești. Bănuiești că ești într-un loc, și alții în alt loc, când, de fapt, toți copiii Mei sunt într-un loc. Voi care vă simțiți ca și străini pe pământ sunteți localizați adânc în inima mea. Aceea este universalitatea ta. Și aceea este individualitatea ta, pentru că te iubesc, tu care ești chiar aici, tu care ești corect acum citind gândurile Mele.

Fii un individ neînduplecat, nu ca să te afirmi, ci să Mă exprimi. Fii un conducător al inimilor. Nu crede că tu conduci bărbați. Acela le spune ce să facă. Conduci inimile. Urmează-mă, și vei conduce.

Există o paradă de iubire în univers, iar tu faci parte din ea. Cu toate acestea, toate paradele au etape unice și rute, chiar dacă există doar o singură destinație. Și toți se vor întâlni la summit-ul vieții. Și toți se vor descoperi tuturor.

Fii vesel. Încurajează-ți propria inimă. Iubește-ți inima. Și las-o să se afișeze. Inima ta este puterea ta cea mai mare. Afișarea puterii nu este putere. Iubirea este.

Fii vulnerabil iubirii din inima ta. Nu îți fie frică de ea. Nu o inferioriza. Nu pretinde că este altceva. Lasă iubirea să fie ceea ce este. Ești tu.

http://www.heavenletters.org/the-question-of-love.html

 

Advertisements