Paradis

Heavenletter #127 
Published on: 
Martie 5, 2001

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Deși nu există timp, și este eternitate, nu trebuie să întârzii. Mulți contează pe tine. Este nevoie de atenția ta.

Nu mai ești la grădiniță.

Viziunea ta trebuie să se extindă pentru a salva lumea exterioară. Lumea exterioară trebuie să crească spre Cer. Tu trebuie să crești. Creșterea ta influențează lumea exterioară. Lumea nu poate crește fără tine. Tu crești lumea. Lumea este cultura pe care ai însămânțat-o. Ce plantezi?

Lumea exterioară este unduirile iazului tău. Ce unduiești?

Lumea exterioară este o plăsmuire a imaginației tale. Ce îți imaginezi? Cât de departe merge privirea ta? Trece de nasul tău?

Privirea ta trebuie să treacă de tine și dincolo de lumea exterioară. Privirea ta trebuie să vină la Mine ca să poți crește lumea. Lumea este ca și copilul tău. Când ai un copil ai și viziunea viitorului său. Copilul pe care l-am creat și ți l-am dat pentru a avea grijă de el, și tu l-ai creat ca să îi permiți să fie ceea ce nu este încă. Chiar acum el poate fi de șase ani, șaptesprezece ani dar tu vezi măreția copilului și unde îl duce acea măreție.

Fă același lucru pentru lume. Lumea nu trebuie să stea așa cum este. Ea poate crește în viziunea ta. Poate fi Paradisul.

Paradisul nu este un mit.

Odată, ți-am prezentat Paradisul. Ai căzut din el văzând vina. Ai văzut vina, ai făcut greșeala, și greșeala a crescut foarte mult. Greșeala încă mai cade pe pământ. Acum vei înălța iubirea lui Dumnezeu și credința Lui în tine, nobila Lui creație.

Dacă crezi că lumea trebuie să rămână așa cum este, dacă crezi că lumea a fost mereu așa de dificilă și trebuie să fie mereu așa, atunci tu menții starea actuală a lumii. Dacă nu poți vedea dincolo de asta, o menții acolo unde este.

forests-231066_960_720

Ți-am dat lumea să o semeni cu gândurile tale. Și ai de semănat. Și acum semeni din nou pentru ca să crească vița și credința în inima omului.

Tu care ești sămânța Mea trebuie să te semeni pe tine și pământul viu pe care calci.

Fiecare gând pe care îl semeni crește undeva.

Nu încerca să îți controlezi gândurile. Doar privește mai departe. Să ai o intenție, sau o viziune, sau ce pot fi gândurile tale și unde pot ele ateriza și ce pot ele preamări pe pământ.

Primește gânduri de la stele și treci peste ele. Fii un detașament de stele.

Deschide tezaurul Cerului astfel ca lumina să poată străluci pe pământul care crește și locuitorii săi.

Lasă lumina Mea înăuntru în așa fel încât să fie ceea ce poate fi.

Nu mai alege trecutul. A fost o cale greșită.

Alege viziunea Mea. Ți-o voi da. Lasă viziunea Mea să te conducă pe tine și lumea.

Hristos a fost un salvator. El a salvat inimi. Înțelegi? El a salvat întâi inima lui. El a salvat-o, dându-Mi-o Mie. Inima lui pe care mi-a dat-o a fost dată lumii de mai mult de un milion de ori și mai mult și din nou mereu. Uită-te la ceea ce a semănat o inimă de om. Condus de Mine în inima lui, Hristos a binecuvântat o lume care avea nevoie de binecuvântare. Binecuvântarea lui continuă. Și el îți cere să continui binecuvântarea pe care el ți-a dat-o. Fiți un detașament binecuvântat.

Tu știi că atunci când lucrezi pentru mine, lucrezi pentru mine. Nu există cale de întoarcere. Nu te potrivești înapoi unde ai fost odată. Nu poți face ce ai mai făcut.

Acum du-te înainte. Înainte înseamnă sus. Trebuie să faci pași uriași și să mergi în sus. Cât este de greu să vii la Mine? Nu este greu deloc. Pur și simplu oferă-te și ține-mă pe Mine la vedere. Voi completa Voința Mea Divină prin tine. Eu o voi face, tu nu. Dar dorința ta va ajuta ca Voința Mea să fie îndeplinită.

http://heavenletters.org/paradise.html

Advertisements