Decizii

Heavenletter #502 
Published on: 
Martie 8, 2002

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Deciziile. Crezi că deciziile sunt o mare promisiune, dar deciziile sunt doar alegeri pe care le faci. Chiar și deciziile de viață și de moarte nu sunt de viață și de moarte. Deciziile atârnă în aer, și tragi de una. Nu poți cunoaște niciodată toate complicațiile. Nu poți urma cursul deciziei înapoi la originea ei, nici nu poți să o urmezi la concluzia ei foarte departe. Nu ai nevoie de a investi așa de mult în decizii.

Deciziile tale sunt lucruri mici. Nu sunt atât de mari precum le faci. Întreaga ta viață nu este ținută în balanța nici unei decizii pe care o faci, așa numită corectă sau greșită.

La fel ca și cu ținuta pe care o alegi să o porți astăzi – de ce măreție depinde decizia? Din ce moment este? Ce curs va lua viața din cauza deciziei pe care o iei?

Iei decizii oricum, sau sunt concluzii de mult timp dispărute? Este ceva decis și apoi observi că deja a fost decis și o numești decizia ta? Poate că decizia ta era să observi că era deja cumpărat și plătit.

Alegi cu adevărat persoana cu care te căsătorești? Este aceea o decizie conștientă sau sunt toate tipuri de lucruri care se întâmplă pe dedesubt? Ai ales sau ai fost ales?

Nu poți ști bazele pentru toate lucrurile pe care le faci. Și totuși ele nu sunt amestecate.

Te poți relaxa în legătură cu deciziile. Ele au fost crize toată viața pentru tine. Ești precaut cu privire la unele și te grăbești la altele, și nu știi care este care și ce este ce. O întoarcere pe care o faci în drum, face toată diferența în lume, și totuși nu face diferență deloc.

forking-road-839830_960_720

Deciziile sunt momentele când te gândești că ai intrat într-un concurs. Viața nu este un concurs. Este un joc în afara jocului.

Ești ca un viermișor care se deplasează pe încă un inch. Pe termen lung, nu contează atât de mult pe care inch te deplasezi.

Uneori viața ta pare să fie vopsea împrăștiată. Ea sunt împroșcată peste tot unde se poate. Cât de aleatoriu pare!

Ești o pânză pe care brodezi. Te întrebi uneori dacă ai putea scoate o parte din cusăturile făcute și merge înapoi la un punct de mai devreme și întoarce acul în mod diferit – ce ar rezulta atunci? Ce imagine ai fi creat cu o întoarcere diferită a firului? Ce găuri ai fi golit? Ce alte noi semne ai fi făcut?

Dar, amintește-ți, nu te muta mai departe pentru a urma firele trecutului.

Deciziile sunt doar o cusătură pe care o faci în timp și în spațiu. Ele nu au atât de mult de a face cu ceea ce gândești.

Nu regreta deciziile. Le-ai făcut cu bună credință. Nu explica deciziile tale. Ele nu sunt cu adevărat sărituri în afara locurilor. Ele sunt mici întoarceri din drum. Urmează să țeși și să iei încet viața ta fără să conteze ce decizii faci sau nu faci!

Cu ce decizie te confrunți acum? Sau te confrunți? Cât de mult cântărește?

Amintiți-vă că nu sunteți mânuitor de viață și de moarte. Eu sunt. Tu navighezi pe o barcă în viața pe care am făcut-o, și tu navighezi pe valuri. Valurile iau locurile tale, și de la unele te sustragi. Nu te gândești așa de mult la repercursiunile vâslelor cu care vâslești. Poți doar vâsli. Deciziile tale sunt făcute orbește, nu contează cât de multă cercetare sau căutare a sufletului faci.

Cele mai grele decizii pentru a le face sunt cele dintre inimă și minte., în special când sunteți două inimi și două minți. Așa că atunci, cum îți urmezi inima?

Trimite-mi inima ta Mie, și Eu te voi ajuta.

http://heavenletters.org/decisions.html

 

Advertisements