Unitate sau Separare?

Unitatea – Realități Conectate sau Separarea – Realități Deconectate?

Lisa Transcendence Brown
2/20/2017

Când dinamica realităților voastre începe să  se schimbe, cât de mult vă schimbați și voi pentru a vă adapta pentru o expansiune continuă în mod intenționat?

Acum o lună, am activat “algoritmi de adaptare” pentru modul în care realitățile noastre vor acționa. Cam cu o săptămână în urmă sau așa ceva ni s-a arătat că dinamica realităților noastre este pe cale să se schimbe în mod dramatic. Ideile, infrastructura, direcțiile realităților sunt toate născute, construite, administrate și menținute din interior. Este nevoie de un timp pentru a vedea modul în care funcționează toate împreună cu toate lucrurile de aici.

O parte din Codul Conștiinței Luminii de Diamant are abilitatea să vadă dinamica a tot, cum se corelează, cum totul afectează întregul, complexitatea a tot ce este implicat, cum toate părțile și piesele se potrivesc împreună, cum totul se extinde și se contractă, se reconfigurează atunci când o face și se potrivesc împreună din nou.

Totul este aici o respirație, este un organism viu. Și realitățile sunt. Este nevoie de unitate, iubire, deschidere și contribuție deplină a fiecăruia dintre noi pentru ca lucrurile să funcționeze. Dacă ne considerăm mici, acceptăm inconștiența, fluxul  se oprește și acest lucru afectează dinamica a tot. Când puteți vedea cum sunt conectate toate, cum voi sunteți legătura, cum totul emană de la voi, cum totul este creat de ceea ce faceți și ce nu faceți, începeți să realizați cât de important și de afectat este totul.

Fiecare are o mare responsabilitate pentru el însuși. Prin acceptarea acestui lucru din interiorul nostru, noi putem afecta întregul prin deschidere sau inconștientul nostru afectează prin deconectare.

Acum, când este timpul pentru a schimba dimensional, noi ne deconectăm în mod intenționat de la ceea ce nu mai vrem să experimentăm, să avem în realitatea noastră. Această deconectare este necesară pentru ca fiecare realitate să apară. Când ne dorim o realitate, ne conectăm din interior la ea. Această viață și această iubire pe care o respirăm din interior, este ceea ce creează aceasta, o susține, o hrănește și respiră viața căreia îi dă naștere și crește. Noi alimentăm ceea ce este important pentru noi, îi dăm iubire. Realitățile nu sunt diferite aici. Dacă nu o facem, atunci și ele vor muri/ cădea/ demola/ dizolva.

animal-1835317_960_720

În Conștiința Unității, realitățile sunt situații complet noi, pentru că întâi trebuie să ne unificăm din interior și apoi acolo unde dorim să creăm realități mai vaste și să construim fundația pentru NOU, imaginea de ansamblu, realitățile mai importante, lucrăm împreună pentru acest lucru. Pentru că realitățile se schimbă, se transformă,  apoi ca un organism viu toate părțile întregului fac la fel.  NOI alcătuim această viață, respirație, ecosistem. Conexiunea noastră este ceea ce a creat-o, i-a dat naștere și este ceea ce va face ca aceasta să crească , să se dezvolte sau deconectarea o va face să moară. Acum, REALITĂȚILE NOULUI PĂMÂNT sunt ca și niște organisme vii care depind toate de toți. Toți sunt responsabili în mod egal, toți afectează totul în mod vibrațional și fiecare are o mare responsabilitate pentru a menține aceste noi realități de aici.

Complexitatea modului în care funcționează aici realitățile sunt dincolo de ceea ce poate înțelege mintea noastră. Noi doar vedem “imaginea noastră”  când suntem umani. Când suntem extinși și conectați, putem vedea întreaga imagine și cum lucrează totul în sincronizare, modul în care totul înflorește, și ajută totul și pe fiecare. Când suntem deconectați, atunci noi ne separăm de la a fi capabili de a fi parte acestui lucru, până când inima noastră se deschide din nou și suntem în direct din nou.

Energia trebuie să se miște, trebuie să curgă, trebuie să creeze … acum energia re-schimbă toate realitățile ca niciodată înainte, pentru că noi suntem ENERGIA și lăsată nesupravegheată, lăsată  să se împrăștie, lăsată fără să ne concentrăm sau respectăm, va lua forma ei proprie. Energia are nevoie de atenția noastră, are nevoie de concentrarea noastră și abilitatea de a o direcționa așa cum este nevoie să fie. Energia care circulă prin corpurile noastre trezește totul pentru a fi curățat, purificat, transformat, eliberat. Energia este PUTERE în FORMA ei CEA MAI PURĂ, deși în stările cele mai suprimate este VOLATILĂ, în starea în care nu este gestionată, este distructivă și poate distruge (și percepția, pentru că toate lucrurile apar exact așa cum sunt menite să fie, deși inconștientul nu are nici o șansă, dar conștientul o are pe deplin).

REALitățile iau FORMĂ ca răspuns la fiecare. Ceea ce facem/ nu facem, ceea ce transmitem în mod (ne)intenționat este ceea ce CREEAZĂ. Pentru uman, este totul dacă fiecare “face”, pentru noi, ceea ce unul face, nu face, ce facem, ce nu facem … pentru noi totul este imaginea completă care contează, imaginea completă și modul în care fiecare este afectat de tot, pentru noi este felul în care realitatea dimensională este afectată vibrațional de orice, și de asta suntem cu toții responsabili.

Aspectele umane nu sunt conștiente de ceea ce afectează, sunt inconștiente de alte linii temporale care există și inconștiente că fiecare moment de aici CREEAZĂ. Ei există în “timp”  și separare și se concentrează pe lumea fizică. Noi suntem ființe vibraționale, conștiente că vibrația noastră de fiecare moment afectează întregul, că această vibrație creează realități și noi ne schimbăm vibrația în mod intenționat  pentru o altă linie temporală pe care vrem să o experimentăm când lăsăm restul să cadă … având a face cu cele care ne afectează pe noi/ realitățile noastre, se re-aliniază vibrațional în mod constant …

Aceste frecvențe crescute afectează realitățile la un alt nou nivel, pentru că avem acces la tabloul complet acum. Vedem cum totul este afectat în moduri mai importante și cum totul este responsabilitatea noastră pentru a continua să dizolvăm umanul, de a acorda atenție la felul în care ne afectăm realitățile / le permitem/ le transmitem, le re-evaluăm în mod continuu, luăm vălurile, ne concentrăm în mod continuu, ne deschidem mai mult pentru a ne re-conecta din interior, ne re-evaluăm în mod continuu pe noi și întreaga noastră existență de aici.

Vechiul Pământ a fost construit pe fundații care se prăbușesc. NOUL Pământ este construit pe fundațiile iubirii, unității, respectului, Integrității, bunătății, considerației, ajutorului, implicării complete, interesului investit, contribuției și multe altele. Aceste fundații nu se mai prăbușesc pentru că fundația noastră din interior este pură, puternică și solidă. Unde nu este, acest lucru devine vizibil și avem de lucru cu noi înșine.

Proiectul Galactic al Noii Rețele ne-a dus la un nivel cu totul nou, unul care este o provocare din punct de vedere energetic pe o bază de zi cu zi doar pentru a încorpora toate acestea în întreaga noastră ființă de aici. Fiecare dintre noi o parte integrantă a ceea ce urmează, primind exact ceea ce noi aducem ca și contribuție vibrațională prin propria energie, concentrare și lucrurile lumii fizice. Umanul așteaptă, se separă și nu-i pasă ce / cum afectează ele … ceea ce va crea o deconectare pentru acea ființă, dar acum întregul nu se va mai prăbuși, pentru că fundația a fost formată, puterea este în conexiunea , iubirea, respectul pentru toți ca unul.

emperor-penguins-429127_960_720

Noi privim la realitățile deconectate vs. Realități conectate în interior. Ceea ce se cere pentru a FI PARTE A REALITĂȚII CONECTATE ÎN INTERIOR  este mai mult decât ceea ce este aspectul uman doritor ca să facă. ACUM fiecare va experimenta exact ceea ce are nevoie (alegerea Sufletului) pentru această alegere, în mod continuu până când fiecare este la bord în mod complet. Când cineva nu este sigur, atunci acolo se activează o experiență umană.

Voi spune mai multe când pot, pentru că acum mă recalibrez în mod continuu. Aceste frecvențe “de cădere a densității” și rebalansarea în mod continuu a noii magnetizări este provocatoare pentru corpurile noastre și trebuie să învățăm să trecem prin aceasta total diferit, în mod constant. Micul nostru uman va apărea atunci când este ceva de văzut/ de lucru, atunci când este alegerea noastră să avem de a face cu ea, sau ne forțăm suprimarea și corpurile noastre nu mai acceptă acest lucru. Ascunderea energetică nu este diferită de ascunderea fizică, corpurile noastre/ sufletul va tolera acest lucru doar pentru puțin timp, apoi va începe să se închidă/ moare pentru că nu poate susține suprimarea … care suge viața din orice … din această linie temporală, realitate și toate celelalte.

Deconectarea de la o rețea (vechiul matrix) și reconectarea la MATRIXUL NOULUI PĂMÂNT CRISTALIN ne ia tot ce avem. Fiecare  ca și Gardian, va începe să înțeleagă, pe măsură ce începe să experimenteze totul în mod ENERGETIC ACUM.

Devenind o Ființă pe deplin conștientă Energetic cu o formă învechită a corpului fizic, înseamnă adaptări în mod continuu, re-calibrări pentru a aduce corpul fizic pe deplin în direct. Întreaga voastră existență se va schimba. Nu va fi ca nimic ce ați “gândit”. Fiecare trebuie să învețe un nou mod de existență. Provocator este o subestimare pentru om, dar aceasta este ideea. Aceste provocări sunt teste pentru a vedea ceea ce veți face, cum veți reacționa / acționa, în cazul în care vă veți deconecta/ fi mici sau în cazul în care vă veți deschide în mod intenționat mai sus și extinde dincolo. Totul vă va arăta cât de uman mai sunteți încă și unde depășiți aceste limite din interior. Totul vă va arăta din ce sunteți făcuți …. Totul vă va arăta ceea ce este cu adevărat important pentru voi, ceea ce contează cu adevărat și nu va fi la fel ca ceea ce ați “gândit”.

Nu veți fi în stare de a funcționa într-o stare deconectată. Corpul vostru se va închide, va îmbătrâni și va muri. Conștiința voastră este ceea ce dă viață prin celule și vă conectează SUS la rețeaua care vă va ajuta, susține pentru a nouă realitate completă nici măcar imaginată înainte ca fiind posibilă …

Acesta este al nostru ACUM. Nu este “o zi”. Dacă doriți o realitate diferită, ea va fi a voastră pentru a face ceva din interiorul vostru … este felul în care funcționează totul aici. Există momente cțnd ne tragem la o parte și nu ”facem” nimic, pentru că suntem în mijlocul unui proces de actualizare care poate dura ore, zile, săptămâni … cu cât mai mult uman, cu atât procesul va fi mai lung până când ne schimbăm din a fi uman și realizăm că procesul este complet și este timpul pentru ca noi să începem mișcarea energiei din nou.

Direct, indirect, conectat, deconectat, ștergere, mers înapoi, acesta este modul în care lucrează aici realitățile. NOI putem vedea ce este obișnuit și cum ne afectează realitățile. Este doar unul dintre multele noastre daruri și super abilități de aici.

Dinamica realităților se va schimba dramatic. Felul cum acționează aceasta pentru fiecare dintre noi este la alegerea fiecăruia și a propriei noastre conștiințe aici. Fiecare linie temporală este afectată de fiecare respirație a voastră. Înțelegeți importanța acestui lucru?

Lisa Transcendence Brown

www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements