Inima Nepăzită

Heavenletter #963
Published on: Iunie 11, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iubesc totul ca pe Mine. Știu că totul sunt Eu. Ce dacă ai făcut? Ce dacă toți preaiubiții Mei erau și preaiubiții tăi? Ce dacă ai trăit acel lucru? Ce ai pierde? Ce vei câștiga? Vezi cât sunt de practic?

Cât de mult din energia ta este cheltuită aprobând sau dezaprobând?

Tu scoți și aduci oamenii în și din inima ta. Îi dai la o parte pentru că ei nu fac ceea ce crezi tu că ar trebui să facă. Îi tragi în inima ta când ei îndeplinesc standardele tale. Pentru un timp. Când cineva înlăturat îți răspunde favorabil, atunci îi lași înapoi în inima ta până data viitoare când cad din nou din grație. Crezi că comportamentul lor îți conduce inima, dar este mintea ta.

Deschide porțile inimii tale și lasă-le deschise. De ce nu poți iubi pe toată lumea la fel? Ce crezi că te va costa? Ai primi atât de multă energie și atât de multă iubire. Poți să te descurci. Poți să găzduiești mai multă iubire și mai multă energie.

Mintea ta este cea care intervine. Vezi acest lucru acum? Mintea ta este ca un mușchi care deschide și închide inima ta. Mușchiului maestru, mintea, îi place să dea ordine, chiar dacă nu știe ce face. Se blochează pe gânduri și le ține sacre. Mintea își schimbă mintea. Este aleatoriu totul. Trebuie ca această minte rătăcitoare să te influențeze așa?

Mintea s-a programat pe sine. Butoanele sunt apăsate, și gânduri sigure vin la vale ca și serpentinele. Mintea este lovită și scăpată. Nu contează cât de neclintit este un gând, este un hoinar. Vine de undeva și merge undeva. Este în natura lui să zboare. Dacă un gând stă, este din cauză că l-ai ținut.

gate-419890_960_720

Gândurile vin și pleacă din minte, și tu te ții de ele. Cât de multe gânduri poți ține? Pe cât de multe coridoare poate merge mintea ta în jos? Cât de multe celule din afara culoarelor poate găsi și ține mintea ta? Cât de multe poate bloca? Ce sarcină fără rezultat și-a luat mintea.

Nu te gândi că trebuie să aperi mintea de Mine. Eu îți iubesc și mintea. Am pus-o acolo. Dar nu am pus-o acolo să inițieze inima ta. Mintea ta este pentru a servi inima și prin urmare servește pentru bunăstarea omenirii. Omul care stă în fața ta este omenirea. Tu ai rafale de gânduri și dansezi după cântecul lor.

Dar mintea ta nu este sfântă.

Mintea ta are fantezii și le numești realitate. Mintea ta este visătorul. Inima ta știe adevarul.

Inima ta nu înseamnă non-sens. Mintea este. Dar mintea ta ți-a spus altfel.

Mintea poartă o uniformă frumoasă și conduce parada gândurilor pe care le privești atât de admirativ.

Vei lăsa judecățile să plece? Toate judecățile sunt numai gânduri. Aprobarea ta nu este mai puțin o judecată decât dezaprobarea ta. Numai tu aprobi aprobarea mai mult decât o dezaprobi – în teorie – în timp ce aperi dezaprobările cu putere.

Toată judecata este o apărare. Toată judecata este negarea adevărului. Ești pripit ca să judeci așa că te poți menține singur într-un loc mai înalt. Nu ai judeca dacă ai ști înălțimea nobilă la care stai.

Nu păzi inima ta. Lasă bătăile ei să se rostogolească.

http://heavenletters.org/the-unguarded-heart.html

Advertisements