Adevăr sau Ego?

Heavenletter #938
Published on: Mai 16, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu te surprinzi ocazional cu înțelepciunea ce curge din tine? Te miri uneori cum de știi ceea ce se pare că știi. Dar marea înțelepciune nu trebuie să te surprindă. Ceea ce este surprinzător este lipsa stranie de înțelepciune pe care o afișezi adesea.

Tu cel care ești făcut din spiritul Meu aparții înțelepciunii. Acest lucru este ca și cum ai spune că aparții iubirii. Iubirea este înțelepciune mare. Este răspunsul la fiecare întrebare. Pentru ca iubirea să înflorească, trebuie ca egoul să se dea la o parte. Dar egoul este insidios și invaziv. Are ghearele înfipte în tine. Se anunță singur, dar poate că nu observi acel lucru decât târziu.

Crezi că egoul ajută pentru a te preveni de la a fi un neghiob, când există egoul, care te face să fii unul.

Ce nevoie are un copil al lui Dumnezeu de ego? De ce accesoriu are nevoie un copil al lui Dumnezeu? Ce îți oferă egoul decât pe sine? El este o iluzie, așa că îți oferă o altă iluzie, iar tu o iei ca și când a contat mai mult decât Adevărul.

Când depinzi de ceea ce lumea gândește despre tine, ești legat de ego. Te întrebi ce gândește egoul lumii despre egoul tău – și adesea îl urmezi. Ridică din umeri și ascultă-ți inima în loc de strigătele rătăcite de la periferie. Lumea este periferică pentru tine. Tu nu ești periferic pentru ea.

Să nu crezi că disprețuiesc lumea. Iubesc lumea. Este un lucru al frumuseții. Dar frumusețea lumii a fost acoperită cu iluzie după iluzie, mult în felul în care a fost frumusețea ta singulară.

dawn-1970143_960_720

Ceva numit succes și toate accesoriile sale sunt venerate în lume. Ele au devenit standarde. Dar lumea se uită chiorâș. Este sașie. Tu nu trebuie să urmezi lumea așa cum o vezi pentru că aceasta urmează trecutul. Trebuie să vezi clar și așa mărești lumea. Tu trebuie să o conduci.

Lumea s-a sacrificat adesea unor falși dumnezei. Dumnezei falși înseamnă iluzie. Ce altceva ar putea însemna? Există doar un Dumnezeu, și El nu este iluzie. Dumnezeirea nu este iluzie. Adevărul nu este iluzie. Ce altare a construit lumea? Cred că a construit altare pentru sensul fals al sinelui. Un alt cuvânt pentru “sensul fals al sinelui” este “ego”.

Lumea nu este limitată la ce s-a limitat singură. Lumea nu este cu siguranță limitată la ego. Soarele strălucește prin ego și îl dizolvă. De fapt, nu există nimic care să îl dizolve pentru că egoul nu există singur. El are nevoie să trăiască de pe urma altora. Dar nu trebuie să trăiască de pe urma ta.

Renunță la ego. Renunță la a arăta bine. Renunță la importanță. Renunță la adunare și scădere. Renunță la eroare. Conceptul de eroare ți-a fost impus. Frica de eroare a fost făcută ca să renunți la tine.

Întoarce-te la tine și inima Mea care este statornică acolo. Întoarce-te. Dă-te înapoi pe tine. Pune de o parte idolii falși și ia cunoștință de suveranitatea ta. Ești maestrul tău. Nimeni altcineva nu este. Nu ești maestrul altuia, deși ești conducătorul tuturor.

Există o paradă a vieții, și îți urmează. Ești învățător și inițiator al acestei parade. Privește sus, și vei conduce bine.

Lumea așteaptă în expectativă pentru ca tu să îți ridici ochii și să deții adevărul acesteia și adevărul tău. Privește, tu ești adevărul, și tu ești iubirea, și ești înțelepciunea. Slăvește acum adevărul.

http://www.heavenletters.org/truth-or-ego.html

 

Advertisements