Alinierea cu Niveluri mai Înalte de Lumină

Pășind într-o Linie Temporală mai Inaltă a Luminii ~ Eclipsa din Februarie

de Melanie Beckler
23/02/2017

Trăim vremuri incredibile …
Un timp in care continuă fluxul de noi valuri de lumină pe planetă. Se deschid portaluri, se activează ADNul, inimile se deschid și tot mai mulți oameni se “trezesc” la realitatea unei perioade puternice de ascensiune in care trăim.

Și astăzi că scriu acestea … suntem doar la câteva zile de deschiderea unui alt portal … cu noi niveluri de lumină curgând pe planetă. Și am fost inspirată să vă amintesc ceva …

Că modificările care au loc acum în viața voastră personală, dramele de pe scena mondială și schimbările și modificările care se întâmplă la o scară personală, planetară și colectivă … Toate au un scop mai mare care stă la baza lor. În cuvintele înțelepte ale lui Paramahansa Yogananda

“Există un plan divin universal și acesta este frumos și plin de bucurie.”

Și aici este … 2-22 (22 februarie), este un indicator în timp, care înseamnă deschiderea unui portal de lumină.

Declanșând un val de lumină, frecvența și trezirea pentru a ridica vibrația Umanității și Pământului, care este un lucru atât de frumos. … Dar aceste “valuri de lumină”, de asemenea, tind să agite lucrurile. Și așa, în următoarele câteva zile, și peste week-end … Suntem într-o perioadă de calm dinaintea furtunii. Continuați să curățați și să eliberați ce nu vă mai servește și nu mai sprijină vibrațional sinele vostru mai înalt …

earth-1477063_960_720

Creați spațiu pentru ceea ce doriți să vedeți că se manifestă spiritual și în viața voastră fizică. Cu alte cuvinte, dacă nu l-ați purtat … Donați-l! În cazul în care nu vă ajută … Lăsați să plece!

Dați-vă timp să meditați, să vă reîncărcați, să vă aliniați mintea și întreaga ființă la frecvența vibrațională a ceea ce vreți cu adevărat să vedeți atât în viața voastră cât și la o scară globală. Acest val de lumină va atinge apogeul în timpul eclipsei de soare din 26 februarie. Cu intenție conștientă, sunteți capabili să folosiți această bandă de timp pentru a vă alinia cu vibrația mai înaltă a liniei temporale de lumină.

Da, ați citit corect. O experiență mai înaltă vibrațional este valabilă pentru voi. Dar trebuie să o alegeți. Voi trebuie să vă aliniați vibrațional în mod conștient cu ea.

Deci, cum va arăta asta pentru voi? Sincer, acest lucru depinde în parte de voi pentru a decide …

La ce sunteți deschiși și pregătiți pentru a primi?
Cu ce vă potriviți vibrațional?
Adevărata abundență?
Iubire radiantă?
Valuri de pace, lumină și fericire pentru toate ființele?
O mai mare aliniere cu adevărul vostru autentic, și cea mai înaltă lumină?

Fiecare moment este oportunitatea voastră de a alege cu înțelepciune.

Să alegeți iubire, și să vă creșteți vibrația. Așa că, dacă alunecați în energii mai joase … Resetați! În cazul în care vă împiedicați … Îndreptați-vă!

Amintiți-vă că suntem cu toții împreună în asta și aveți acces la atât de mult sprijin incredibil, care este disponibil.

Continuați să cereți ajutor ingerilor și continuați să vă uitați în interior …

Străluciți cu splendoarea luminii interioare radiante pe care o purtați în interior.

Cu iubire, lumină, și recunoștință,
Melanie

https://www.lovehaswon.org

Advertisements