Lumina Iubirii Tale

Heavenletter #1274
Published on: Mai 14, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Adevărul este că toate preocupările tale sunt pentru nimic. Toate lucrurile prin care ajungi la anxietate sunt nimic. Cu siguranță, ele par importante, chiar gigantice pentru tine, dar în lumina iubirii, ele dispar. Iubirea nu lasă loc pentru umbră. Lumina iubirii din inima ta nu este dependentă de un obiect pe care îl consideri ca responsabil pentru ea. Iubirea vine din sufletul tău și rămâne acolo. Nu contează de direcția iubirii tale, nu contează pe ce se concentrează, iubirea este iubire și există indiferent de obiectele care o emană. Inima ta este emanatorul.

Nu contează cât de mult iubești o anumită ființă întrupată, nu este cu adevărat incarnarea pe care o iubești. Te simți răsfățat din cauza luminii iubirii ce cade pe Ființa lui Dumnezeu, și tu ai început să îți vezi propria iubire și ești uimit de toată iubirea care ești tu. Sursa iubirii tale nu sunt cei preaiubiți de tine. Sursa iubirii este inima ta proprie. Inima ta este înmuiată cu iubirea care locuiește acolo. O sursă ce pare din afară ți-a adus atenția la iubirea din care ești făcut. Ce sentiment magnific!Și acesta poate continua indiferent de locul unde se află cineva și ce sunt ei pentru tine și ce ești tu pentru ei. Când totul este spus și făcut, iubirea este propriul ei lucru. Nu depinde de acesta sau acela sau când și unde sau ce. De ce poate fi iubirea dependentă dacă nu de sine?

Spune-Mi, te rog, ce poate conta, dacă nu iubirea? Atunci când iubirea crește în inima ta, ce trebuie să facă extremitățile vieții cu ea? Bogat sau sărac? În zăpadă sau deșert? La ce contează ceva atunci când iubirea este atât de accesibilă și iubirea este atât de existentă?

flower-1346598_960_720

Vezi iubirea Mea. Vezi cum este. Iubirea mea pentru tine nu depinde de coafură, nici de confortul tău din viață, nici de percepția ta proprie, nici de percepția ochiului lumii asupra ta. De ce poate fi iubirea Mea dependentă decât de iubirea Mea? Iubirea Mea coboară pe tine și pe oricine indiferent de detalii. Iubirea mea nu începe și nu se oprește. Iubirea nu se scuză pe sine de la nimic și de nimeni. Iubirea Mea este năvalnică. Iubirea Mea trece peste orice. Cu siguranță întrece agitația ta.

Iar tu ești flagranta Mea iubire pe Pământ. Iubirea Mea prin care poți vindeca gazele de eșapament și tot felul de boli. Nu este nimic ce nu poți face. Nu există nimic ce iubirea Mea nu poate face prin tine. Cu siguranță te poate vindeca de convingeri greșite și identitate greșită.

Iubirea din inima ta țipă să iasă. Nu o mai reprima. Aruncă paleta pe care ai folosit-o pentru a păstra iubirea inimii tale în loc. Ai fost specializat în presarea iubirii înapoi, înghițind-o așa cum a fost. Ai fost priceput la a nu recunoaște iubirea care se stârnește în inima ta. Ai pălmuit încheietura mâinii sale. Ai avut degetul pe valva Închis și ai neglijat butonul care spune Deschis. Ai nega adevărul acesta ție sau Mie? Poate că da. Ai negat iubirea atât de mult timp, poate că ai nega că ai multă iubire și i-ai limitat trecerea.

Poți simți că ai multe decizii de luat, și că ele sunt toate importante. Dar ele sunt greu de perceput în peisajul vieții. Totuși, există o decizie pe care trebuie să o faci.

Preaiubitule, decide azi pentru a permite iubirii din inima ta să fie liberă pentru a ateriza unde va vrea, și vei vedea că aterizează peste tot.

http://heavenletters.org

Advertisements