Stai Aproape de Inima Ta

Heavenletter #2371
Published on: Mai 23, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Există anumite persoane, anumite evenimente, anumite situații, anumite lucruri despre care citiți sau auziți care vă tulbură adâncul inimii la inălțimi de fericire. Ele pot fi lucruri mici, o aromă, o rețetă, culoarea cerului, o pasăre cântând, haine fluturând pe sârmă, razele soarelui ce cad pe podea, vântul suflând frunzele, fața unui copil, grația unui braț, casa de peste drum, palma ta, chiar și sunetul traficului care trece îți poate ridica inima. Există oameni în acele mașini, și ei merg undeva, și așa merge mai departe și bucuria cu ei.

Nu există nici un final la lista cu ceea ce tulbură inima ta. Stai aproape de inima ta. Stai aproape de lista ta. În cazul în care o plimbare vă oferă fericire, mergeți pe jos mai des. În cazul în care florile o fac, asociați-o cu florile. În cazul în care gătitul o face, atunci gătiți. În cazul în care privitul pe fereastră îți tulbură inima, uită-te pe fereastră. De ce este aceasta o mare revelație – pentru a o asocia mai mult cu ceea ce vă place, a o asocia mai mult cu acele lucruri care agită inima ta cu bucurie.

De asemenea, știi ce ușor scufundă inima ta. Știrile proaste nu îți ridică inima. Cauzele nu ridică inima. Cu cât sunt mai cumplite, cu atât mai puțin inima ta este ridicată. Există e-mailuri pe care nu dorești să le deschizi, deoarece titlul spune că ceva groaznic ți-a fost trimis ca să citești.

Vorbăria nu te înalță. Petrece timpul cu oameni care vorbesc puțin, fără nici un beneficiu pentru ei sau pentru tine. Dacă vă lipsește bucuria, preaiubiților, ați făcut o alegere de a o omite. Poate v-ați gândit că datoria voastră este de a vă bucura mai puțin și de a suferi mai mult.

Aceasta este viața voastră, preaiubiților. Petreceți viața cu ceea ce vă dă bucurie. Acest lucru este atât de evident și totuși atât de trecut cu vederea. Uitați despre ceea ce ar trebui să simțiți, și simțiți ceea ce simțiți. Gravitați spre ceea ce vă însuflețește inima.

spring-976680_960_720

Dacă nu știți încă ce pasiune aveți, petreceți mai mult timp cu micile lucruri care vă dau bucurie, iar pasiunea se va anunța singură.

Desigur, vrei să trăiești cu pasiune. Tu nu ești menit să fii indiferent față de viață. Viața nu este să fie așa și așa. Preaiubiților, această viață este o aventură în care vă aflați. Faceți-o așa. Chiar dacă ești imobilizat la pat, viața ta poate fi umplută de bucurie. Mintea și inima ta nu sunt limitate. Indiferent de situația generală, bucură-te de fragmente de bucurie. În cazul în care bucuria este o floare, culege-o.

Oricare ar fi circumstanțele principale ale vieții tale, poți găsi bucurie în ele. Acest lucru depinde foarte mult de ceea ce cauți. Caută aceste delicii mici, și caută să ai cât mai multe dintre ele.

Ce îți dă bucurie? Află.

Nu este egoist să fii plin de bucurie, căci bucuria nu este păstrată pentru tine. Bucuria aduce mai multă bucurie.

Cultivă ideea că ești menit să fii plin de bucurie. Tu nu ești menit să fii altceva. Această idee singură va revoluționa viața ta.

Vă spun chiar acum: Bucuria este obligatorie. Bucuria este o poruncă pe care v-o dau. Fiți veseli. Cântați cântecul de bucurie către Cer. Nu există nici un alt cântec pe care Cântecul îl iubește la fel de mult ca pe acesta. Chiar crezi că exista?

Bucuria este privilegiul tău. Este binecuvântarea ta. Este responsabilitatea voastră. Și este alegerea ta. Bucurie, bucurie pentru lume. Bucurați-vă în lumea pe care am făcut-o. Alege astăzi ceea ce îți dă bucurie. În cazul în care oceanul este bucuria ta, ei bine, atunci, petrece timpul la plajă.

http://heavenletters.org

Advertisements