Care Este Opusul Îngrijorării?

Heavenletter #5522
Published on: Ianuarie 6, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Lumina lunii și lumina soarelui sunt ambele lumini. Lumina lunii este mai subtilă, mai ușoară. Lumina lunii este reflectarea Soarelui Viață îți oferă lumină atât ziua cât și noaptea, ca să nu mai vorbim de lumina din tine.

Ele îți sunt oferite. Au grijă de tine. Tu nu te îndoiești de Soare și Lună, si, cu toate acestea, s-ar putea să te simți încă ca și un orfan aflat în derivă în lume, ca și în cazul în care viața este prea șubredă pentru tine.

Este posibil să ai tendința de a vedea dezavantajul. Este posibil să te plângi de ceva înainte de a se întâmpla. Te poți simți că trăiești cu probleme zi și noapte. Este posibil să ai tendința de a te simti oropsit sau condus la distragerea atenției, uneori, zi de zi. S-ar putea să găsești că este greu să dormi, și s-ar putea să găsești că este greu să trăiești viața în lume.    

Poate că ai ideea că ești cel care ia deciziile, și ții atât de strâns de un control imaginat. Faci acest lucru pentru auto-conservare. Desigur lumea în care trăiești este plină de opoziții. Dacă trebuie să alegi opusul pentru cuvântul control, opusul ar putea fi numit încredere. Totuși cum simți încredere când ești atât de nesigur de locul tău sub Soare?

Ai nevoie de dovadă înainte de a crede? Ai dovadă că Soarele se ridică și că Luna iese noaptea!Cu toate acestea inima ta rătăcită poate spune, “Ce zici de data viitoare? Nu mă simt atât de sigur.”

Uneori, poți simți că Soarele și Luna nu îți oferă suficientă compensare, ca și când ele nu sunt destul de bune. Tu poți întreba: “La ce sunt bune Soarele și Luna când eu sunt în situația de a nu le putea vedea?”

Dragilor, sunteți atât de obișnuiți în dezavantaj chiar dacă ați fost salvați din când în când.

beach-1852945_960_720

Puteți simți că cel mai bun lucru pe care îl puteți face este de a rezista vieții. Da, ați trecut prin asta, ați trecut prin aia și tot vă faceți griji că sperietoarea morții întinde mâna pentru a fura Viața voastră de pe Pământ. Ați auzit despre Cer, și ați dori să îl meritați și în același timp frica de moartea iluzorie și călătoria fatidică către el plutește amenințător asupra ta mai mult decât ți-ar plăcea.

Poți avea mai multă confidență în mine? Poți avea mai multă confidență în Sinele tău?

Există noi orizonturi tot așa ca și plângerile de Atât de mult timp pe Pământ.

Poate că plângi înainte de timp, chiar viața pe care pe de o parte, o găsești imposibil de apărat și totuși nu poți să îi dai drumul.

Preaiubiților, ați suferit destul, și totuși continuați să vă bazați pe mai multe. Tânjești după trecut pentru a depăși greutățile cu bine. S-ar putea ca să nu mai evaluezi nici viitorul, pentru că auzi tunete și vezi lumini ale fulgerelor înaintea ta în încăpățânarea în care locuiești.

Ai uitat că fiecare zi îți prezintă un Nou Orizont? Îți vei reaminti? Ai datoria de a te gândi atât de mult la eșecuri? Conceptul de pierdere pare să fie în mintea ta. Uneori te simți mai degrabă victorios prin toată tristețea prin care ai trecut. Te gândești că tristețea te așteaptă de acum. Precede tristețea trecutului non-existent și precede tristețea viitorului non-existent. Precede tristețea.

Viața nu este într-adevăr prea mult pentru tine, dar continui să te lupți pentru viață și spui că este prea mult pentru tine. Contești acest lucru

Adevărul este că locuiești într-un palat și petreci prea mult timp în rearanjarea mobilei. Îți faci griji înainte de vreme. Îți petreci timpul în descurajare și grijă.

Unde există opoziții? Ele există în gândurile tale. Renunță la opoziții. Hotărăște-te. Redeșteaptă bucuria ta pentru viață. Comorile te așteaptă. Primește-le azi. Pimește-le bine. Să știi că ele sunt pentru tine.

http://heavenletters.org

Advertisements