Acceptarea Lumii de către Tine

Heavenletter #4864
Published on: Martie 20, 2014

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Lasă să existe un sfârșit al suferinței. Termin-o. Termin-o acum. Hai să punem capăt suferinței la o scară largă a lumii și sfârșitul suferinței și pe scară individuală, vrei?

Preaiubiților, înțelegeți că un final al suferinței nu ajunge la voi ca o alunecare de teren de pe un munte. Tot ce doriți în lume și pentru voi va veni din voi. Din interior.

Un sfârșit al suferinței nu vine de la dansul tău sau de la vocea răgușită de la strigătul tău. Sfârșitul suferinței va veni din interiorul tău. Poți striga pentru a pune capăt injustiției pe care suferința pare să o arunce asupra ta ca și când nu ai dreptul la o părere. Poți striga pentru justiție pentru toți, și finalul suferinței nu te aude. Un final al suferinței și pacea pentru tine și alții nu va veni din afară. Ele vor veni dintr-o sedimentare din tine. Ele vor veni din tine, și tu le vei da altora. Lumea caută să te întreacă.

Tu ești cheia. Nimic altceva nu este. Tu aștepți pentru mine. Eu aștept pentru tine. Tu trebuie să fii în acel loc fără suferință. Acea cheie din tine trebuie să fie întoarsă. Tu ești cel care trebuie să întoarcă cheia. Nu îți ofer decât pace și iubire. Da, nu ne lăsa să uităm iubirea. Lasă-ne să ajungem la locul în care poți accepta cu adevărat iubirea și liniștea și nu mai ai război în interiorul tău. Răboiul și pacea au fost instigate în interiorul vostru, preaiubiților, și tu, și tu, și tu sunteți Directorii Lumii. Voi ați decis cu siguranță modul în care va apărea lumea pentru voi.

ladybug-796481_960_720

Lumea largă este arbitrară. Ai auzit o glumă, și râzi. Iti place. Poate că îți lovești chiar și genunchii de plăcerea glumei. Altcineva lângă tine aude gluma si nu are nici o expresie. Există un punct aici. Este ceva în neregulă cu persoana de alături din cauză că gluma nu scânteiază în simțul său de umor? Ce au de a face binele și răul cu asta? Trebuie ca unul sau altul sau gluma să fie greșită?

În același fel, cineva îți poate oferi o amabilitate, dar tu o vezi ca pe un afront. Stii despre ce vorbesc. Lumea este într-adevăr, așa cum o vezi. Ascultă, asta e lumea ta. Lumea nu este un obiect la care poți obiecta ca și cum ai putea să o faci strigând pe nume. Probabil că lumea trăiește la nivelul numelor pe care le folosești. Găsește alte nume.

Nu este de actualitate de a vedea lumea ca fiind greșită și a avea tu nevoie să o îmbunătățești. Poți să scapi de ideea unei lumi eronate?

Toata viata ați văzut o lume imperfectă. Ai fost învățat să vezi imperfecțiune. Ai fost învățat să o cauți. A fost subliniată pentru tine. Și acum atragi atenția altora. Ai întrece pe oricine altcineva. Ai acceptat faptul că unele zile au fost bune și că unele zile au fost rele. Ai fost prins protestând la adresa lumii și, prin urmare, ai săpat în nelegimitățile sale.

Ce dacă ești înțeles greșit? În loc de a continua să pornești de la premisa de la care ai pornit toată viața ta, ce ar fi dacă acum pornești de la premisa că viața este bună? Dacă îți schimbi modul de a gândi, cât de diferită ar putea fi lumea și cât de diferită ar fi lumea ta? Cât de diferit ai putea fi tu?

Noi vorbim despre tine, nu-i așa? Noi vorbim despre acceptarea lumii de către tine.

www.heavenletters.org

Advertisements