Realități de Vis

Ce sunteți dispuși să FACEȚI pentru o nouă REALitate?

Lisa Transcendence Brown
27.02.2017

Salutări frumoasă familie galactică de suflet,

Acestea au fost cuvintele, cu care m-am trezit zilele trecute, pentru a trece apoi la observarea a tot …. a ceea ce am făcut de când am început să mă trezesc până la “nebunia” acestui întreg proces evolutiv “, lăsând în urmă vechiul “, nașterea noului și crearea unor realități în aliniere cu tot ceea ce este propriul meu suflet și ca o parte a întregului mai mare de aici. Evoluția noastră de la uman la Cuantic, de la separare (in)conștiintă la Conștiința Unității în toate felurile. Acest lucru ne permite să observăm realitățile dualiste pentru a vedea pretutindeni că aspectele noastre umane nu au fost gata catapultate deoarece erau încă mentalități fixate prin energie/ atașament la ceva care a creat o limită/ blocaj/ rezistență, ceea ce creează în cele din urmă realități ale lipsei de a experimenta în ordine pentru a elibera “datoria karmică” (ex. programe inconștiente încă deținute în băncile noastre de memorie celulară). Ca și mici aspecte inconștiente umane, am ținut o cantitate ridicolă de lipsă/ separare/ frică și fiecare uncie din acest lucru trebuie să fie eliminată, transformată complet din interior. Aceasta este o călătorie continuă a “noilor realizări”, în scopul de a realiza pe deplin totul la cel mai înalt nivel, aici în fizic. Pentru NOUL nostru Pământ UMAN, aceasta înseamnă visele noastre nerealizate. Pentru sufletul nostru, acesta este scopul nostru. Ca și Galactici, acest lucru înseamnă misiunile noastre. Toate devin la fel, pe măsură ce noi ne unificăm aici ca toate aceste aspecte.

Este atât de edificator (și MAI MULT decât important) și doar pentru a vedea … totul dintr-un punct de vedere extins al întregii experiențe umane, scopurile, întrebările cum este și de ce este și tot ceea ce nu am înțeles când am trăit sub vălurile de amnezie, pentru că nu am avut nici un indiciu cu privire la “toate acestea”.

Percepții. Credințe. Mentalități. Programe inconștiente. Uman “vs.” Sufletul nu este dualitate, ci o referire la realități “opuse” și modul în care separarea (programe de lipsă frică Inconstientă) sau Energia Unificării (Iubirea) creează realități pentru a reflecta totul înapoi la noi. Colectiv și individual, pe măsură ce voi/ noi nu putem avea un mod fără celălalt, dar colectivul/colectivele este/ sunt o alegere pe care aspectele umane nu le înțeleg pe deplin.

Realitățile Unității sunt foarte diferite. Ele aduc pacea, ușurinta si accesul infinit la totul pentru toți. Ele aduc tot ceea ce ne dorim mai departe, pe măsură ce lucrăm prin unitatea din interior, pentru a vibra într-un plan al existenței de aici, cu mai multe dimensiuni.  

Realitățile Noului Pământ, Realitățile sufletului nostru Galactic, susține imaginea completă a motivului pentru care suntem cu toții aici. Ele sunt create și construite pe o fundație cu totul nouă printr-un nou sistem de valoare refăcut, care depășește toate lucrurile umanului separat.

Aceste realități fundamentale sunt construite pe noile valori/ superioare pe care le avem cu toții. Ca oameni, noi trebuie să evoluăm dincolo de propria noastră separare, lăsând dualitatea și auto-serviciul în urmă. Noi trebuie să “învățăm” (amintim) modul în care totul este pentru a exista pe deplin în REALITĂȚI care nu se vor prăbuși, ceea ce face doar inconștientul (dimensiuni mai mici de vibrație). Avem capacitatea de a prăbuși acestea noi înșine când vedem că nu mai servesc calitatea pentru care ele sunt destinate. A sta și a observa constructele realităților întregi care se dizolvă este dincolo de orice am avut capacitatea de a face înainte. În locul lor, se nasc/ sunt născute noile realități pentru a se materializa, pentru a face totul mai simplu și mai ușor pentru noi toți.   

Aspectele noastre umane nu au avut capacitatea de a funcționa din acest “nou” spațiu. (A fost prea multă “nevoie”.) Acest spațiu al iubirii pure, acest spațiu de respect interior, acest spațiu de împărtășire cu adevărat, de a sprijini, de a considera, a contribui, fără a dori ceva în schimb. Aspectele umane doresc să se asigure că totul este în ordine, să se asigure că lucrurile sunt “fixe” (iluzia de securitate), deoarece aceasta servește densității inferioare ale instinctelor de supraviețuire, mecanismelor de siguranță/ de protecție și unei lipse generale de încredere, credință și acțiune concentrată în mod intenționat. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că omul nu poate avea încredere în el însuși, pentru că el trebuie să își “dovedească”. Acestea pot veni întotdeauna din cea mai inaltă conștiință, în orice moment, iar oamenii nu pot face acest lucru. Fiecare trebuie să traverseze toată separarea pentru a deveni SINELE SUFLETULUI ÎNTREG aici în planul fizic. Fiecare trebuie să facă munca necesară … în fiecare capacitate, nu doar în ceea ce este confortabil. Nu în felul acesta funcționează. Și confortul este un răspuns energetic la modul în care suntem mereu acordați cu toate lucrurile, ca unul.   

NOUL PĂMÂNT și Realitățile Galactice sunt construite pe temelia iubirii. Relațiile trec printr-un întreg proces de revizuire, pentru că și fundațiile lor trebuie să fie pure. Aspectele umane trebuie să “învețe” totul din nou …

dawn-190055_960_720

Acesta este un proces de re-învățare a tot și de a fi capabili să DEȚINEM totul la cel mai înalt nivel, în orice moment. Dacă ne simțim fără valoare (eu numesc acest lucru a fi uman), atunci suntem conduși de uman până când vom deveni pe deplin conștienți din nou și toată acea energie a dispărut. Aspectele umane așteaptă ca acest lucru să se întâmple, ceea ce creează suferință. Cei multi-dimensionali observă și mută energia singuri. Aspecte umane nu înțeleg consecințele acțiunilor lor inconștiente. Acest lucru se întâmplă în cazul în care sunt necesare “lecțiile” (experiențele) până când fiecare nu mai are nevoie de experiență pentru a înțelege .

Aspecte umane nu pot vedea gândurile lor, credințele și energia, acțiunile pe care le fac / nu le fac și cum acestea afectează fiecare realitate dimensională/ linie temporală. Ei nu pot vedea, pentru că starea de inconștiență închide inima, mintea, urechile/ auzul, creează rezistență și decuplează abilități și daruri, care sunt o parte naturală a evoluției conștiinței noastre extinse de aici.   

Ca oameni, ne sculptăm realitățile noastre, muncind din greu pentru a realiza … stare, lucruri oh și, hai să nu vorbim despre relații și cât de multă lipsă am avut în toate. Abundența fizică …. da, o altă imensă “percepție greșită”. Pentru oameni, există întotdeauna luptă în interior. Aceasta este dualitatea (separarea) în interior. Întotdeauna există ceva în drum, o scuză, nu este pur și simplu destul de important, un fel de energie “nevăzută”, de multe ori încercarea de a evita disconfortul de a onora sentimente, care se ocupă cu orice sau “e prea greu/ prea mult de lucru” … Umanul necesită polaritatea realității fizice pentru a vedea. Observăm polaritatea și selectăm / să acționăm în consecință, anulând această “nevoie”.

Devin vizibile realități de vis și sunt ancorate de către noi, de realitățile dimensionale mai înalte in această realitate fizică. Ele sunt imaginate și născute în creație, hrănite, iubite, îngrijite și crezute prin fructificarea din interiorul nostru. Visele sunt activate atunci când acestea sunt mai importante decât separarea / lipsa / frica, atunci când suntem dispuși să ne petrecem timpul nostru/ energia/ banii pentru ele, atunci când suntem dispuși să oferim timp/ energie/ muncă pentru ele și atunci când de fapt suntem pregătiți pentru a le experimenta …  

Celelalte dimensiuni se deschid când noi o vom face, de fapt, atunci când ne pasă cu adevărat și pe deplin, atunci când ne angajăm să onorăm propriile noastre scopuri ale sufletului aici. Ca oameni, este vorba despre noi ca indivizi. Ca suflete, este vorba despre noi ca o parte a întregului. NOI suntem Conștiința APLICATĂ în absolut fiecare lucru. Realitatea pe care o vom experimenta va fi determinată de ce fel de “noi” suntem în prezent. În fiecare moment.

Ceea ce urmează poate fi profund, sacru, magnific și mai mult decât a fost imaginat pentru a experimenta când ne permitem să decidem în care realități să investim/ energie/ lucruri și ceea ce dorim să experimentăm aici. Este întotdeauna o alegere de unitate, iubire, expansiune și lucrând împreună la unison (necesită alchimie și sinergie) sau una de luptă, separare și doar pentru a construi propria noastră putere interioară, unitatea interioară, dorința interioară de a fi o parte din cele mai înalte realități de conștiință care prosperă și nu se prăbușesc (cu excepția cazului în care acestea sunt menite să o facă, atunci este mai mult decât minunat!).   

Ceea ce este important pentru fiecare devine vizibil, de multe ori ostentativ, astfel încât nu putem “să nu vedem”. Realitățile fizice sunt un rezultat al alchimiei sau separării umane încă deținute. Conștiința deplină ne observăm pe noi înșine și înțelegem ceea ce se întâmplă cu adevărat. Că acolo în exterior este reflectarea lumii noastre interioare, oglinda noastră și atunci când este timpul pentru a “trece” la o nouă linie temporală, tot ce nu mai este în aliniere va deveni vizibil, astfel încât să poată fi transformat sau dizolvat. Ceea ce facem și de unde venim … acest lucru depinde de fiecare dintre noi. Acest lucru dictează experiența noastră aici.

Vă iubesc și vă doresc REALITĂȚI NOI fericite mai mult decât v-ați imaginat! Am venit prin intensitatea pasajului eclipsei în scopul de a dizolva tot ce nu este menit să continue pe măsură ce toți ne mutăm in faza următoare. Acum este timpul să punem în aplicare și să ancorăm mai multă minunăție aici în fizic. Luați-vă realitățile. Mergeți înăuntru și rezolvați totul. Apoi faceți ceea ce vă face fericiți în interior, aduceți mai multă pace, iubire și unitate. Toți trebuie să o facem. Și eu o fac!  

(…) A fost un culoar imens de identificare a tot ceea ce nu mai este în aliniere și care se ocupă cu disconfortul a tot ceea ce nu este la unison, complet deschis, pregătit, pentru a se schimba și extinde ca și iubire unificată. Aceasta este ideea! Nu ar trebui să fie ușor pentru micul nostru uman. Asta a fost uman. Devine mai simplu, suntem pe deplin conștienți și ne aliniem cu realitățile noastre.

Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi!
Vă iubesc și vă respect mereu!
Acest lucru deschide un portal pentru ca alții să facă același lucru!

Lisa și Echipa Minunată! ♥

http://www.awakeningtoremembering.com

Advertisements