Amintirea Simfoniei Tărâmurilor Înalte ale Iluminării

Energiile lui Martie 2017 – Amintirea Simfoniei Tărâmurilor Înalte ale Iluminării

Natalia Alba
28/02/2017

Preaiubiților,

Într-un an în care, elementul de foc domnește pe cerul nostru, salutăm una dintre lunile cele mai magice ale anului, o lună condusă de elementul Apă și frecvența mutabilă/ Yin. O fază, în care, suntem încă însoțiți de frecvențele dintre eclipse, ale căror efecte vor dura cel puțin șase luni și care vor provoca un impact extraordinar de eliberare, pe colectivități. O lună în care suntem pas cu pas într-o nouă versiune a noastră- mai înaltă- în timp ce în același timp ne eliberăm de ceea ce nu mai servește sinelui nostru divin. În această fază intensă ne găsim îmbrățișând o octavă superioara a Iubirii Divine, o ințelegere mai mare a rolului unic al sufletului nostru pe Pământ și un sentiment de unitate – pe care am decis să îl deținem, ca noul nostru mod de a FI.

Este o lună care va marca un punct cheie pe planeta noastră, pentru că colectivele se confruntă cu o trezire cosmică, în timp ce noi suntem scăldați în energiile Peștilor, care le/ne asistă să eliberăm personalitatea noastră 3D programată, și să îmbrățișăm în mod conștient o versiune mai înaltă a noastră. Pentru sufletele ascensionate, aceasta va fi o etapă foarte importantă și intensă, pentru că începem să ne amintim simfonia Tărâmurilor Superioare de Iluminare, pe măsură ce coboară tot mai multă lumină din Prezența EU SUNT si să rezoneze mai aproape – în frecvență – la Esența noastră Adevărată și Companionii Stelari.

Este o lună plină în raiul nostru, căci noi vom imagina ceea ce se întâmplă – în interior – în alinierile macro, care vin și care ne vor ajuta la accelerarea procesului de eliberare. Personal, simt că această lună – și mi s-a spus acest lucru de către Sinele meu Unificat (Monada) – acționează ca un portal imens, în care decidem în cele din urmă – prin intenția noastră pură – de a servi numai Legea lui Unu și de a fi în serviciu pentru toți. Lăsăm în urmă Era semnului Pești, eră de limitare și sacrificiu de sine prin alegerea noastră conștientă de a dizolva mintea noastră 3D programată și care pune semințele – bazele puternice – ale felului în care urmează să fie noile noastre vieți. Aceasta este o lună de transformare profundă. O fază în care suntem profund scufundați în tărâmul semnului Pești al unei viziuni superioare, de navigare prin diferite dimensiuni, până când vom obține claritatea a ceea ce ar trebui să fie dizolvat și ceea ce merită să fie obținut. Ca o confirmare a învierii și creșterii ulterioare cu care ne confruntăm – din interior – este a 13-a frecvență universală pe care această nouă lună martie o deține. 13 este numărul transformării și al Renașterii, care este reprezentat de cartea morții în tarot, perioada dintre lumi, în care dăm naștere la ceva nou, dar nu este – încă – momentul potrivit pentru a-l aduce la lumină, proces interior/ exterior cu care ne confruntăm, de când au început eclipsele și care culminează cu Echinoxul.

După terminarea fazei de tranziție, trecem la ancorarea acestor modificări interioare în fizic, care este, de asemenea, același mesaj pe care numărul 4 (numărul 13 redus) ni-l oferă în acest moment și că următoarele luni vor confirma – stabilirea unor baze solide în viețile noastre pământești , amintindu-ne nu numai că putem trăi simple visuri care se află în planul nostru eteric, dar că suntem aici pentru a stăpâni arta de a le aduce în materie fizică. Numerele 13 și 4, reprezintă Yin – feminin – si Yang – masculin – polarități în unitate perfectă și echilibru, care este faza pe care o atingem in acest sezon al anului, acum cu venirea Echinoxiului. Ambele numere sunt o amintire perfectă – pentru noi – că nu există un punct fix, în care lucrurile și experiențele de viață încetează să înceapă din nou, dar există mereu o nesfârșită spirală de transformare, în care noi începuturi și sfârșituri sunt legate și se întâmplă odată. Scopul nostru principal este de a aduce în concret ceea ce noi creăm din interior – stăpânirea alchimiei și a procesului creației conștiente, pentru a încânta în cele din urmă fizicalitatea viziunilor noastre interioare, în exterior.

Dintr-o perspectivă fizică, mulți dintre voi pot experimenta schimbări în vehiculele fizice, pe măsură ce eliberați și transmutați întreaga densitate în Adevărat Esență Cristalină. Acesta este un proces lung, dar știm cu toții că am venit aici pentru a purifica, reconecta spiralele ADN-ului pierdut, și să stăpânim corpurile noastre în fizic. Printre multe altele, vor exista anumite senzații pe coloana vertebrală, deoarece acesta este unul dintre primele locuri în care vom începe să simțim schimbările ce au loc, precum și reconfigurarea totală a anumitor oase în interiorul craniului și în sistemul osos, căci noi suntem unici și există anumite părți ale corpului nostru, care au nevoie de mai multă eliberare decât altele.

Nu faceți nici o greșeală. Aspectul individualizat al Sursei ce sunteți – incarnate pe Pământ – este aici prin alegere conștientă, știind fie că își aduce aminte sau nu, de numeroasele provocări pe care le va aduce această călătorie. Nimic nu este întâmplător în realitatea voastră. Nu există nici o întâmplare – în situațiile sau ființele care vă ating viața – pentru că totul este perfect orchestrat de Voi, când ați locuit în plan sufletesc – într-un spațiu de conștientizare totală și al Unității Cu Tot.

Prin urmare, atunci când sunteți în durere fizică sau internă, vă confruntați cu acest proces natural de transformare a corpului vostru in esență cristalină pură, care este starea noastră naturală de a fi. Amintiți-vă, ați ales să fiți aici în acest moment atât de intens al Creației. A fost alegerea voastră de a experimenta această schimbare fizică, știind că, a începe cu voi a însemnat puterea și călăuzirea divină necesară – pentru a depăși orice lucru care ar putea veni să conteste ființa puternică și suverană ce sunteți.

Dintr-o perspectivă cosmică, începem luna cu a avea Soare împreună cu Neptun, Chiron si Mercur, in semnul de apă al Peștilor și opozitia dintre Jupiter si Uranus. Pentru că avem Mercur in Pești, comunicarea cu tărâmurile noastre interioare/ superioare va curge, și vom simți profund acest val creativ și inovator, pe care îl aduce Mercur, împreună cu restul planetelor din același semn. Acesta va fi important pentru a cultiva legătura noastră Divină și a opri ceea ce poate crea confuzie și a ne împiedica să primim pe deplin toate orientările – de care avem nevoie – precum și de a canaliza toate darurile pe care ar trebui să le împărtășim.

oresund-905583_960_720

Pe de altă parte, opoziția dintre Jupiter și Uranus consolidează schimbările care apar în acest moment pe Planetă, în special în colectivități și dorința lor interioară de libertate personală, care, chiar dacă poate părea haotică, este într-adevăr o reorganizare totală a vechiului într-o nouă formă de existență. Jupiter extinde acolo unde Uranus se revoltă, de rupere de ceea ce îngreunează fluxul natural și dorința de a se angaja în noi orizonturi, chiar dacă sunt necunoscute. Se știe că necunoscutul va fi în cele din urmă cunoscut, până când ne schimbăm din nou și îmbrățișăm o nouă realitate, pentru că acesta este felul de a fi, și va fi, până la o lume fără sfârșit – o îmbrățișare constantă de noi începuturi, care deși necunoscute pentru sinele nostru inferior, sunt amintite de sufletul nostru și nevoia lui naturală de a locui în familiaritatea a ceea ce este Divin în Esență.

Din 4 martie, Planeta Iubirii și Abundenței, va fi retrogradă in zodia Berbec până la 15 aprilie. După cum știți deja, opinia mea asupra planetelor retrograde diferă de felul în care alții văd acest lucru ca fiind ceva tumultuos, care vine din exterior, care se joacă cu noi și decide dacă vom avea noroc și iubire sau nu. Pentru mine, nu este nimic retrograd în termeni de Creație, pentru că singurul lucru care există și a existat vreodată, este o expansiune infinită în cadrul unor noi straturi din această spirală veșnică în care toți navigăm.

Când vederea noastră limitată de pe planetă, percepe Venus, sau orice altă planetă ca fiind retrogradă, suntem invitați să imaginăm în interior ce aspecte ale noastre nu aducem în unitate. Venus locuiește în Berbec de foc, un mesaj pentru ca noi să așteptăm până când vom recâștiga o imagine mai înaltă a ceea ce este nevoie să fie transformat, înainte de a utiliza forța noastră creatoare interioară și dorința pasionată în planul nostru tangibil.

Venus reprezintă aspectul nostru micro, care are de a face cu sentimentul nostru de abundență și iubire, față de noi înșine și Toți. Sunt încă surprinsă de faptul că unii astrologi, ne spun că în timp ce Venus este retrograd, este greu a da și a primi iubire. Spun acest lucru cu mare iubire și respect pentru toți cei care se dedică de a împărtăși din inimile lor. Venus din punctul meu umil de vedere, este ascendent in cadrul acestei Spirale Divine a Creației. Venus reprezintă iubirea si abundența, ceea ce facem cu această forță – care este, de asemenea în noi – este alegerea noastră personală.

Venus ca și orice altă planetă, nu va prezenta nici un pericol pentru noi, esența ei doar Este, noi suntem cei care interpretăm, dând puterea noastră acestor Forțe macro, care fac Comuniunea cu noi în această călătorie evolutivă pentru a păstra descoperirea adevăratei noastre Esențe. Venus este mereu în iubire, în abundență, întrebarea este: Tu Ești? Mai așteptați încă pe alții sau resurse exterioare pentru a îndeplini nevoile de bază ale omului? Asteptați pe cineva sau ceva din afară pentru a umple spațiile goale din cauza lipsei de iubire de sine?

Așa cum Venus se află în Berbec, ne cere, și să vedem dacă suntem sociabili doar pentru simpla bucurie de a împărtăși iubirea noastră și a schimba expriențele noastre de viață cu alții, sau dacă socializăm pentru că ne este frică de a fi singuri și dorim de la alții atenția pe care noi nu ne-o dăm. Constiinta de sine este acolo unde începe totul, căci este atunci când ne observăm pe noi înșine și găsim pereții interiori pe care îi creăm pentru a împiedica propria noastră bunăstare și puterea de a schimba ceea ce ne separă în interior.

Pentru a stabili un echilibru între mișcarea activă și acțiune, avem frecvența puternică a lui Marte, care se mută din Berbec și intrâ în pământescul Taur în data de 9. Pe măsură ce trecem la manifestarea creațiilor noastre interioare în martie și planetele sunt într-un dans etern de unitate cu noi. Marte reprezintă puterea noastră interioară. Este energia pe care o posedăm în interior, care vine direct de la Divin și de la Soarele nostru central, care ne dă vigoarea de a acționa cu pasiune și bucurie. Putem canaliza acest flux de energie în crearea a ceea ce va servi călătoriei noastre umane în planul fizic – noi proiecte direcționate pentru a ne ajuta să creștem și să ne extindem în noi experiențe de viață, precum și altele, și a începe construirea noilor fundații pentru semințele pe care suntem pe cale de a le planta în luna mai.

In timp ce ne scufundăm adânc într-unul dintre cele mai eterice semne, la 12 martie, avem o Lună Plină la 22 grade în Fecioară. Fecioara, în acest moment în Pești, ne amintește că suntem aici scânteia din fizic, nu înseamnă doar construirea în eter fără a-i da formă, amintindu-ne că sarcina noastră este de a descinde în viața noastră toate lumile interioare cărora le dăm naștere și să nu rămână în aer, ca simple iluzii și visuri.

Luna va aduce energii liniștitoare în tulburările eclipselor, mai ales pentru că Chiron, Vindecătorul Cosmic, cum îl numesc eu, este foarte implicat in aceasta lună. Deci, aceasta este o Lună pentru a calma, îngriji și mai presus de toate pentru a ne purifica pe noi – corpurile – și toate energiile integrate și toate lucrurile acceptate în același timp cu eliberarea făcută în mod constant. Amintiți-vă de ceea ce ați pus în gânduri și în corp. Îl hrăniți cu iubire, lumină și grijă? Sau încă îl folosiți ca o modalitate de satisfacere a  dorințelor inferioare, fără a vă păsa de consecințe? Este un moment bun pentru a onora corpul, pentru că ne permite de a experimenta un tărâm fizic, cu toate simțurile.

Fecioarele doresc să păstreze simțul practic și rațional al vieții, care conferă consistența necesară de a face față vieții așa cum este. Luna Plină in Fecioară ne oferă, și un sentiment de datorie, o aducere aminte a misiunii noastre unice pe pământ, și în timp ce Peștii ne invită să privim în interior și să știm că toți facem parte din aceeași sursă a Iubirii Divine, Fecioara, in schimb, vrea să ne amintim că deși toți suntem Unul din interiorul Creației, am venit aici cu o misiune individuală și unică, și este responsabilitatea noastră de a o realiza și că are nevoie și de atenția noastră conștientă. Ultima parte a acestei luni va fi guvernată de elementul Foc, cu Soarele intrând in Berbec pe 20 martie, împreună cu Venus și Mercur deja în același semn, începând din 13 martie. În aceeași zi sărbătorim și Echinocțiul de primăvară și Anul nou Astrologic. Aceste energii de foc vor culmina pe 27 martie cu o Luna Nouă minunată la 7 grade în Berbec.

Cu Peștii vom ieși din roata karmei purificați de vechi și cu lecțiile învățate. Cu Berbecul vom începe să stăpânim sinele nostru uman într-un tărâm fizic – inițiați în această spirală evolutivă fără sfârșit. Ne putem simți ieșind cu putere din coconul nostru protectiv, liniștitor și intuitiv al Peștilor, in planul nostru tangibil. Dar, amintiți-vă, suntem aici pentru a aduce toate aceste viziuni interioare, tot ceea ce am stăpânit în interior, în tărâmul nostru pământesc. Acesta este modul în care cosmicul trebuie să confirme că este timpul să utilizăm această nouă fază pe care suntem pe cale să o primim, cu bucurie și recunoștință, pentru că toate creațiile noastre interioare vor începe să înflorească.

Suntem încă scufundați într-un portal cosmic imens dinainte de prima Eclipsă din februarie. Și vom continua călătoria prin el după echinocțiul din martie. Acesta este momentul de a trece dincolo de sentimentul nostru uman de polaritate, căci deja lucrăm de o lungă perioadă de timp în integrarea polarității – trecerea de la condițiile externe, într-o stare de a fi, care transcende timpul și spațiul.

tree-220664_960_720

Luna Nouă în Berbec pe 27 martie, activează toate începuturile care au loc din interior și care nu vor fi complete dacă nu le ancorăm în viața noastră – catalizatorul care permite necunoscutului să intre în viața noastră cu credință deplină în Divin, în loc să se atașeze de un anumit rezultat. Această Lună Nouă ne va ajuta, pentru a prelua încrederea și puterea de a acționa în direcția viziunilor noastre sufletești. Aceasta Lună reaprinde focul în noi, pentru a iniția toate modificările necesare pentru a reface realitatea noastră fizică precum și de a evalua dintr-o perspectivă mai largă relațiile pe care le deținem în această nouă etapă a vieții noastre. Este esențial să ne permitem să fim în acest moment, și să simțim fericirea și iubirea acestui flux puternic de foc, și să îl direcționăm pentru a co-crea cu sufletele care ne însoțesc în acest moment, bucurându-ne de darul prezenței lor și tot ce trebuie să ofere, în loc de a pierde puritatea momentului tocmai pentru că tindem de a căuta în mod constant pe “unul” care credem că este menit să meargă pe această cale cu noi, deoarece acesta este cel care ne face mereu să activăm și să întrupăm noi aspecte ale noastre.

Universul luminează întotdeauna calea pentru noi. Trebuie doar să știm unde să ne uităm între toate umbrele sinelui nostru uman care are tendința de a proiecta și elibera poveri vechi, în timp ce suntem în procesul de plantare de noi semințe. Să credem că suntem mereu sprijiniți și iubiți peste măsură de acest Univers iubitor, și că toate dorințele noastre sufletești vor înflori și extinde la momentul Divin.

Incheiem luna, cu Jupiter pătrat cu Pluto pe 30 martie și cu Mercur care intră în Taur pe 31 martie. Cu Înaripatul Mesager in Taur, ne mutăm din planul nostru mental la unul pământean. Mercur, al cărui conducător este Venus în Taur, ne cere să aprofundăm problemele noastre de iubire de sine, cât și valorile. Suntem iubitori, ne onorăm și ne respectăm? Sau încă creăm separare în interior și blamăm condițiile exterioare și lipsa de abundență pentru rezultatele pe care le-am creat în mod inconștient? Totul, de la ceea ce ne susține, ne dă plăcere, la ceea ce împărtășim și dăm din inimile noastre, ar trebui să fie observat în acest moment, pentru că nu putem da sau așteapta să primim, dacă nu avem mai întâi grijă de noi – să ne tratăm pe noi înșine cu iubire necondiționată, respect și compasiune.

Pe de altă parte, Jupiter pătrat Pluto, extinde energia Plutoniană, oferindu-ne puterea de a regenera tot ceea ce ar trebui să fie distrus și transformat prin puterea personală. Transformarea nu este același lucru ca și schimbarea, pentru că schimbarea implică atragerea de noi lucruri/ oameni cu aceeași frecvență pe care o avem noi. La polul opus, transformarea, înseamnă a schimba propria noastră frecvență din interior pentru a fi în măsură să întruchipăm un aspect mai înalt al nostru, pentru a atrage noi situații și oameni cu o frecvență cu totul diferită de cea pe care ne-am obișnuit a o deține – care implică experiențe de viață și sufletești nevăzute sau experimentate înainte. Acest lucru este unde ne aflăm în acest moment – arzând podurile vechi care încă ne conectează cu frecvența ce am avut-o înainte, pe măsură ce trecem de la cocon la fluturi frumoși. Acesta este locul unde se găsesc și colectivele, pentru că tot acest haos nu este altceva decât ceea ce ele simt în interior, dorința sufletului de a elibera o frecvență veche și a se rupe de toate formele de iluzie umană, și să înceapă să coboare Adevărul existenței lor și scopul din propria Prezență EU SUNT.

Această iubitoare și magică lună este una dintre cele mai intense, dar în același timp, este pragul care trebuie trecut pentru a începe plimbarea conștientă în acest nou ciclu, în care, nimic nu rămâne la fel, pentru că pe măsură ce ascensionăm schimbarea devine aliatul nostru, având doar busola interioară pentru a naviga prin realitatea noastră.

Martie este un timp pentru a locui în Unime – așa cum ne amintesc Peștii – se încheie o eră veche de scufundare în iluzia umană, pentru a începe un nou ciclu de lumină pe o octavă superioară a Iubirii bazate pe autenticitate și o conexiune mai Înaltă cu Sinele nostru unificat și alte planuri de existență. Pesti ne-au învățat ceea ce Iubirea Divină și compasiunea a însemnat cu adevărat, în timp ce ne-am învățat lecțiile noastre “karmice”.

Acum, suntem în sfârșit gata să trecem vălul iluziei umane, care a servit o dată scopul nostru de a ne aminti și să începem să ascultăm șoaptele Tărâmurilor Superioare de Iluminare, din adâncurile ființei noastre, care ne cheamă înapoi acasă, pe măsură ce continuăm a ne aminti adevărata moștenire Divine și scopul, care este întotdeauna de auto-recunoaștere în Toate lucrurile/ ființele Creației.

Pe măsură ce păstrăm eliberarea vechiului și unirea cu aspectele superioare ale Esenței noastre Adevărate, amintiți-vă să rămâneți mereu în Prezența Iluminată a sufletului vostru, preaiubiților.

Vă doresc tuturor un Martie magic umplut cu multe minuni, iubire și bucurie!

PS. Titlul acestei postări, precum și unele informații împărtășite, mi-au fost date când m-am trezit acum câteva zile de Arcturieni – ființe minunate cu care am darul Divin de a lucra în acest moment. Titlul reprezintă esența a ceea ce aduce această lună, și ceea ce unele dintre sufletele ascensionate încep să experimenteze, prin alegere conștientă. Noi ne aliniem cu tărâmurile superioare și Înțelepciunea Divină, căci am lucrat în vindecare, în creșterea frecvenței noastre pentru o lungă perioadă de timp, și suntem gata să pășim într-un nou mod de a FI.

Aceasta este o etapă cheie pentru cei care sunt gata să coboare mai multe informații de la Sinele lor unificate, Companioni Stelari și ghizi. Dar amintiți-vă, că suntem în co-creație cu aceste ființe, ele ne ajută să ne amintim, ele nu fac nimic pentru noi. Noi suntem deja stăpânii propriei noastre călătorii umane, amintindu-ne că Fântâna principală a Înțelepciunii rămâne mereu în interior.

În iubire și lumină,
Natalia Alba

http://www.starseedsoul.com
https://www.facebook.com

Advertisements