Un Trandafir Perfect

Heavenletter #299
Published on: August 24, 2001

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Rareori te-ai gândit la Mine ca la Unul Care Dorește. Te-ai gândit la Mine ca la unul Care indeplinește dorințele.

Sau te-ai gândit la Mine ca la Unul Care Vrea.

Poate că dorința Mea și Voința Mea sunt la fel. Cu siguranță, ceea ce doresc vine ca să treacă.

Gândul la tine, din inima Mea, este la fel ca tine.

Îmi exprim o dorință, iar dorința este îndeplinită. Dorința mea pentru tine a fost îndeplinită din momentul în care m-am gândit.

Forma unui gând exprimă dorința în devenire. Dorința este o agitație, și gândul este recunoașterea acestei agitații. Dorința se simte, iar apoi gândul este făcut din ea.

Și totuși, dorința ta mi-a atras gândurile spre tine. Ai vrut să fii exprimat, și Mi-ai cerut Mie acea expresie. A fost dorința Mea sau a ta?

Am fost singur pentru tine? Tânjeam la ființa ta în creația Noastră, și ai dorit să știi ceva despre tine. Vii în existență din oul ființei Mele – întinzând ființa ta, așa cum a fost, ea alungită, ambalată – a fost o modalitate de a te exprima și de a te vedea mai departe, iar pentru Mine să mă văd pe Mine. Astfel, a fost făcută o oglindă, iar creația însăși a creat.

Înainte să poți să apari în lume, lumea a trebuit să fie creată ca un loc de joacă pentru tine. Din gândirea Mea, lumea a răsărit.

Totul este conținut în gândirea mea. Și tu ești conținut acolo și ești liber de a călători acolo.

O dorință se egalează singură. O dorință nu este nici mai mult, nici mai puțin din ceea ce este. O margaretă este o margaretă. Un bujor este un bujor. Iar tu ești tu.

Te-ai gândit la tine în multe forme corporale, și așa Singurul meu copil a fost replicat în ceea ce vezi în mulți. Din praful gândului Meu, din desprinderea lui, așa cum era, ai venit în ființă din ființa mea, și Noi suntem încă. Praful gândului meu s-a stabilit, iar tu ai apărut din el.

bloom-1842192_960_720

Tu ai fost instantaneu pentru că gândurile mele se manifestă mai repede decât fulgerul. Gândul meu este manifestarea. Iar gândul tău este, de asemenea, manifestarea ta.

Din dorintă, din gând, apare manifestarea. Toată acestă frumusețe care te inconjoară – Noi am creat-o, tu și eu.

Nu existăm doar tu și eu. Exist eu, și tu ești gândul Meu dispersat într-un univers dispersat. Uni-vers. Un cântec ce îl cânt, și acela este cântecul despre tine. Eu mi-l cânt Mie.

Iar tu îmi cânți Mie înapoi. Noi cântăm acest refren care se numește viață. Cânți pentru Mine, și tu trăiești pentru Mine pentru că ești dorința Mea și Voința Mea manifestată.

Eu sunt Câmpul în care te joci.

Este Inima mea cea pe care o zdrăngănești.

Ești dorul inimii Mele pentru sine.

Ai ieșit să te joci pe Pământ. Eu te chem la mine în fiecare zi și te țin la vedere. Pot face acest lucru cu ușurință pentru că Suntem Unul, și nu poți fi departe de gândul Meu, care este realitatea ta.

Ești gândul inimii Mele, cântecul inimii Mele, dorința inimii Mele. Ești cel la care am visat, iar visul Meu a devenit realitate. Te-ai gândit că ești propriul tău vis, și poare crezi asta, dar tu ești al Meu. Ești al tău și ești al Meu, dar tu ești doar al tău pentru că Tatăl nu este departe de copilul care l-a făcut pe El Tatăl.

Conexiunea noastră îmi dă o mare fericire, și acea fericire doresc să ți-o dau ție, astfel încât veți ști și cunoaște ceva din iubirea care te-a făcut un trandafir perfect. Un trandafir perfect, nu unul închis în sticlă, ci unul liber să se ridice din nou la cerul pe care niciodată nu l-a părăsit din cauza Mea și a iubirii Mele pentru tine, trandafirul perfect.

http://heavenletters.org

Advertisements