A Face Prieteni

Heavenletter #1313
Published on: Iunie 22, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Atunci când îți faci prieteni, există o neclaritate în interiorul fiecăruia dintre voi că cealaltă ființă începe să netezească calea. Este posibil să nu simți că ceva este netezit, dar este. Este ca și cum ridurile sunt eliminate. Ambele inimi vor fi mai clare și mai deschise din cauza acestui angajament dintre voi doi. Știi, desigur, că angajamenul este între Cei ca Mine. Fiecare dintre voi doi deveniți mai aproape de Unime. Asta este tot ce există. Asta e tot ce poate fi.

Cu fiecare risc în viață, aceasta este ceea ce se întâmplă. Se întâmplă pe cont propriu. Tu nu trebuie să depui eforturi pentru a fi mai aproape de Mine. Se întâmplă în fiecare moment. Se întâmplă în conștiința ta.

Bineînțeles că tu și cei pe care inima ta îi iubește sunt aici pentru a vă aduce reciproc mai aproape de mine. Chiar dacă nu există distanță mai aproape de Mine, voi îndepliniți acest lucru unul pentru celălalt. Ați putea crede că acest lucru este jocul lumii, dar este jocul Divin. Voi vă jucați de a fi ființe umane, ca și când în acest mod ajungeți mai aproape de mine. Voi vă jucați, asta e tot. Sunteți copii care se joacă de a fi prieteni, și așa vă aduceți singuri mai aproape de Mine.

Este posibil să simțiți că atenția asupra ființei umane este o excursie de la Mine, dar, nu, voi călătoriți cu un expres către centrul inimii mele. Ființele umane fac acest lucru unele pentru altele. Vă amintiți de mine mai mult. Vă măriți imaginea mai aproape de mine. Aveți micul vostru rol în Umanitate, și vă bucurați de plimbarea la Mine.

butterfly-1542925_960_720

Ce poate fi orice decât un angajament cu Mine? Bucură-te de angajament. Nu face tam-tam despre asta. Lasă să fie ceea ce este. Nu are nevoie de nici un nume. Numele său este Plăcere. Numele său este Bucurie. Cânți la pian, și tu cânți un tril de iubire. Tu cânți iubirea în lume. Tu înșiri iubirea prin univers. Tu o țeși.

Tu și prietenii tăi sunteți într-o călătorie pe ocean. Amândoi stați la proră. Aparent chiar și direcțiile diferite indică spre mine. Niciodată nu ai fost direcționat în altă parte.

Aceasta este ceea ce pasărea din afara ferestrei încearcă să-ți spună. Cântă zgomotos către tine și către Mine. Îți spune că frunzele de pe copaci și arbuști își fac drumul lor spre Mine la fel de bine ca și tine. Acum, că pasărea a fost auzită, el se oprește. Ca și tine, pasărea vorbește pentru Mine. Nu ai nevoie să vezi pasărea pentru a asculta cântecul său.

Nu ai nevoie să știi notele pe care le cânți, dar tu le cânți. Cânți la multe strune, dar ele sunt încă Unimea iubirii, iar eu sunt Pianul pe care cânți. Si eu sunt Degetele tale, și sunt muzica pe care o cânți și muzica pe care o auzi. Sunt totul.

Tu și cu mine și toate ființele de pe pământ și din cer sunt o bogăție a spiritului. Suntem ca un steag, care este desfășurat. Noi ne unduim în briză. Toți se uită în sus pentru a vedea steagul fluturând. Este un instinct uman de a privi în sus, și este de asemenea Divin.

Bucurați-vă privind unii în ochii altora, și știți că vă uitați în ai Mei. Te topești în ochii mei și ochii mei dincolo de ai tăi par că sunt tot ochii pe care îi vezi. Ceea ce vezi este văzut. Nu există nici o diferență între tine și alții. Sunteți Unimea Mea, și, încetul cu încetul, iubirea te învață acest lucru.

http://heavenletters.org

Advertisements