Din Centrul Inimii Tale

Heavenletter #1919
Published on: Februarie 22, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

A lua în considerare întrebări despre viață nu este același lucru cu viața de zi cu zi. A chibzui este bine. A trăi este mai bine. A gândi despre viată înseamnă a gândi despre viață. Nu este același lucru cu a trăi.

Este adevărat că toată viața transpare în mintea ta, și totuși îți poți calma mintea de o parte din responsabilitatea sa. Trăiește viata cel puțin la fel de mult pe cât o chibzuiești. Trăiește viața mai mult.

A gândi mai mult nu este menit să te țină deasupra vieții. Dacă viața este un cal, ești menit să stai în șa. Și, apoi, renunță pentru cursa vieții tale. Sau călărește un cal sălbatic fără nici o șa, dar plimbă-te departe.

Mintea ta a avut suficient exercițiu. Acum du-te pe bicicleta inimii tale și du-te unde te duce. Fă aceste pedale să meargă.

Pentru puțin timp iluzoriu, trăiești într-un corp de pe Pământ. Folosește corpul. Folosește mintea. Folosește inima. Folosește-le mai mult decât te gândești la ele. Folosește-le pe toate pentru că au valoare, preaiubiților. Ele sunt foarte valoroase pentru mine. Și pentru tine. Și pentru tine.

Lasă-ți inima să fie soarele în creștere, și luna minții tale o reflecție a soarelui. Lasă-ți inima să fie ascendentă. Preaiubiților, vă ridicați și cădeți cu ritmul bătăii inimii. Inclinați-vă spre inima voastră. Este puterea voastră. Inima voastră bate un ritm. Un tom-tom vă trimite mesaje.

poppy-1385738_960_720

Inima voastră este directă. Ascultați-vă inima. Fără ofensă minții, dar ea pălăvrăgește. Ea se tot repetă mereu. Ea aduce totul la vedere în timp ce inima voastră este simplă și ascultă la mai mult decât la ce aude.

Nu ai nevoie pentru a face o alegere între inima și mintea ta. Pur și simplu favorizează inima. Inima este menită să conducă. Logica minții te poate duce numai până în prezent. Iubirea din inimă te poate duce peste tot, inclusiv în locuri necunoscute. De dragul inimii ești aici.

Există o hartă în inima ta. Am pus-o acolo. Poate că nu o vezi. Dar poți să o citești. Inima se citește singură. Inima ta nu este oarbă deși nu are nevoie de vedere pentru a ști unde să te ducă. Ai încredere în inima ta. Ascultă la ea.

Mintea este cea care judecă, inima nu o face niciodată. Inima simte. Judecata poate veni doar din minte. Inima te poate conduce către dorințele tale și departe de ceea ce te-ar împiedica. Inima nu judecă și totuși te caută.

Minții îi place să dovedească. Inima ta nu cere nici o dovadă. Nu înseamnă atât de mult că inima folosește șansele. Înseamnă că inima ta știe unde să meargă și unde nu. Mintea nu este destul de capabilă să țină pasul cu inima.

Va veni timpul preaiubiților, când inima si mintea sunt Una, atunci când nu va fi nici o diferență între ele, deci ele vor fi complet aliniate. Mintea nu va mai încerca să te păzească. Ea va ști că inima ta urmează un curs stabilit pentru ea în Rai. Cursul este stabilit în genele tale, și totuși inima va găsi mai multe drumuri pentru a se deplasa.

Ai talente care sunt ale tale. Alții au talente care sunt ale lor. Fiecare are talent. Inima ta le va identifica. Tu nu ai nevoie să cunoști cuvântul talent. Nu ai nevoie să știi numele talentelor tale. Tu ai nevoie doar să le lași să apară. Ele vor apărea din centrul inimii tale. Ceea ce crește din centrul inimii tale va apărea mai devreme sau mai târziu în mintea ta.

http://heavenletters.org

Advertisements