Cea Mai Înaltă Creație a lui Dumnezeu

Heavenletter #4183
Published on: Mai 8, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Te-ai ridicat din temelia de bază a Creației. Și ce este fundația Creației? Ce poate fi decât iubire? Ce altceva ar putea crea și de a crea atât de magnific? Gândește-te la ea! Am creat Soarele și Luna și Stelele, și te-am creat pe tine, cea mai Înaltă Creație a Mea. Celor mai frumoase planete le sunt date o cale de urmat. Acestea sunt stabilite și urmează orbitele lor. Ele sunt magnifice, fără nici o îndoială.

Cu toate acestea, nimic altceva de pe Pământ nu are libera alegere care ți s-a dat ție. Tu nu ești blocat pe loc. Ai libertatea de a merge unde vei vrea. Te poți întoarce cu susul în jos, dacă vrei.

O floare poate crește doar la soare. Și o floare se bucură de fiecare particulă a vieții sale pe măsură ce crește la soare. Iar când i-a venit ziua, se lasă in jos, fericită să fie întoarsă la pământ și să crească din nou într-un alt sezon. Florile și toate celelalte lucruri ale Tărâmului Creației urmează orbita lor.

Tu, pe de altă parte, ai alegerea infinită. În cele din urmă, ajungi la alegerea iubirii, dar, între timp, poți face ceea ce alegi. In cele din urma, ajungi la singura concluzie care există, că vrei să fie iubire și să răspândești iubire. În cele din urmă, aceea este destinația ta.

Între timp, ai tot timpul și voința liberă din lume pentru a tăia copaci sau pentru a-i planta. Ai posibilitatea de a crea sau de a nu crea. Ai posibilitatea de a rămâne nemișcat sau de a te mișca. Ai posibilitatea de a ascunde inima ta sau de a o scoate la iveală. Ai mai multe opțiuni infinite, nu este așa?

twins-1628843_960_720

Alte ființe create pe pământ duc o viață mai circulară decât duci tu. Ai fost binecuvântat cu toată lumea și să faci din ea ceea ce vei vrea. Ești guvernatorul lumii. Nu ai pe nimeni cui să îi dai raportul. Poți fi liber și leneș. Poți fi liber și ambițios. Poți fi liber și alege să Mă urmezi. Îți trimit respectul meu. Sunt lângă tine și te încurajez, și, totuși, nu ești la cheremul Meu, nu-i așa?

Impreuna cu libertatea care ți-a fost dată vine responsabilitatea. Tu nu trebuie să urmezi ordinele. Nu, deloc. Tu nu trebuie să urmezi iubire sau pace. Ești liber să urmezi negativitate și război.

Cu siguranță nu ești un robot. Poți cânta sau poți striga. Poți zâmbi sau te poți încrunta. Poți binecuvânta, sau poți face rău. Poți fi toate acestea, chiar într-o singură zi.

Nici o alegere nu este ferită de tine. Poți merge la dreapta, sau poți merge la stânga. Este chemarea ta.

Să nu crezi că nu ai de ales. Te poți întoarce în orice direcție pe care o alegi. Te poți întoarce în jur. Te poți duce drept înainte sau înapoi. Poți merge în sus și în jos. Poți să faci orice număr de lucruri. Și în cele din urmă ajungi să iubești și ajungi la pace. Tu le alegi.

Poți face ordine în Casa Tatălui tău sau o poți lăsa în dezordine. A cui este alegerea dacă nu a ta?

Cu toate acestea, ai anumite restricții. Organismul în care te afli, nu te va purta pentru totdeauna. Cum și când îți părăsești corpul, nimeni nu știe. Acele decizii sunt făcute pentru tine, sau, cel puțin, nu-ți amintești nici un acord anterior. În orice caz, călătoria vieții fizice va fi anulată.

Între timp preaiubiților, profitați din plin de această oportunitate glorioasă dată vouă, numită viață. Trăiți viața, și veniți în curând să o trăiți pe a Mea. Este mai mare.

http://heavenletters.org

Advertisements