Adevărata Stare a Iubirii

Heavenletter #4887
Published on: Aprilie 12, 2014

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Atunci când ceva cântărește foarte greu în inima ta, s-ar putea crede că greutatea este despre iubire. Cineva te-a deranjat, în viață sau moarte, și simți inima grea. Da, desigur, ți-e dor de cel iubit, și, totuși, în esență, întrebarea ta este:

“Cum ai putut să mă părăsești” Sau “? Cum a putut permite Dumnezeu ca să se întâmple acest lucru?”

Nu contează cât de mult ai iubit persoana iubită, nu este iubirea cea care pune aceste întrebări. Nu iubirea este cea care se simte lipsită. Iubirea nu se supără când persoana iubită pleacă. Aici se întâmplă mai multe lucruri.

Atașament, desigur, sentimentul de pierdere, un sentiment de neputință se întâmplă. Sentimentele de atașament, pierdere, neputință nu sunt iubire. Te simti pierdut. Simți că iubirea a fost pierdută, prin voință sau din întâmplare sau din orice motiv sau fără nici un motiv și ești iritat.

Prezența fizică poate fi dusă, dar iubirea nu este pierdută. Fie că ești obiectul iubirii celuilalt sau nu, iubirea a avut o zi în soare. Nu îți dau durere de inimă, dar tu îți faci durerea ca și când a fost comisă o crimă, o eroare gravă, o imposibilitate. Ei bine, este imposibil ca iubirea să plece. Dacă ai avut o iubire, o ai încă încă. Unde ai pus-o?

În cazul unei idile, de prea multe ori iubirea din inima ta, atât timp cât este cerută, domnește, deși ce repede se transformă în resentiment iubirea din inima ta dacă nu este împărtășită. Acest lucru nu este deloc iubire. Te simți rănit, și ai putea dori ca să rănești. Vei face aproape totul ca să nu fii respins, și ai putea arunca respingerea înapoi, deși iubirea odată dată este încă a ta, și nu este ca să fie aruncată. Iubirea este o constantă. S-ar putea ca tu să nu fii constant. Ceea ce contează nu este atât de mult ceea ce s-a întâmplat. Ceea ce contează este ceea ce faci tu acum din iubire.

flowers-19830_960_720

Vei putea vedea iubirea pe care ai dat-o din inima ta ca pe iubire trădată, și, prin urmare, persoana iubită ca pe un trădător. Persoana iubită și-a retras promisiunea relației voastre. Dacă ea a plecat din dorință, ea ți-a dat ceea ce trebuia la acel moment. Dejecția, respingerea, și ejecția nu sunt iubire, preaiubiților. Cealaltă parte poate că nu vă mai favorizează, și, totuși această faptă îngrozitoare – s-a întâmplat celeilalte părți care este inocentă ca și voi. Totuși, în orice caz, ați dorit să fiți iubiți, și când acest lucru s-a retras, ați luat-o ca pe o cădere din grație. ceva s-a întâmplat, și cealaltă persoană a descoperit schimbarea și a fugit de ea, fără să știe să facă altceva. Ea nu este posesia ta.

Noi nu vorbim despre artiști care proiectează pentru a lua ceea ce doresc și apoi să vă dea drumul. Cu toate acestea, în orice caz, ai dorit să fii iubit, iar în momentul în care aceasta a fost retrasă, ai luat-o ca o cădere din grație. Viața și iubirea ta nu trebuie să fie dependente de punctul de vedere al celuilalt.

Iubirea nu poate merge niciunde decât acolo unde este. Iubirea este adevărată acolo unde inimile umane sunt adevărate sau nu.

Adevărata stare a inimii tale este iubire, iubire care nu are nevoie de un obiect ca să-l umple. Iubirea nu este dată uitării de către sine. Te-ai putea simti stingher, dar este cea ce faceți voi, preaiubiților. Pot să o spun de destule ori? Iubirea din propria ta inimă este preocuparea ta. Nu poți conduce nici o altă inimă, decât propria ta inimă și, totuși, de multe ori copiii Mei încearcă să conducă inima altuia ca și pe a lor proprie, ca și când ar trebui să conducă inimile altora ca și cum ar fi copii indisciplinați.

Iubirea constrânsă, cerută, insistat asupra ei, forțată, obligată nu este iubire. Este un fel de camătă. Iubirea nu se datorează. Iubirea nu este o plată. Atingeți ușor propria voastră iubire, preaiubiților. Găsiți acel loc din inima voastră care este a Mea și dați-o. Dați echilibru iubirii din propria inimă și dați altora libertate. Nimeni nu este legat de voi. Pentru a iubi, cineva trebuie să fie liber. Eliberați-vă de atașament.

http://www.heavenletters.org

Advertisements