Viața pe Pământ Este o Ocazie pentru Iubire

Heavenletter #5456
Published on: Noiembrie 1, 2015

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce este acest lucru pe care îl simți puternic ca din senin pentru o altă ființă umană? Se întâmplă pentru că ești înfometat de iubire, și un altul o oferă sau este iluzia ei? Este iubirea ceva mai mult? Există iubire care pare mai măreață decât romantismul.

Există iubire care nu este o iluzie, iubirea care vine de undeva și se îmbogățește singură. Această iubire pare cu siguranță predestinată. Această iubire este atât de bogată.

Capetele sunt plecate, și două perechi de ochi privesc în sus, și iubesc cercurile Pământului și mai mult de atât. Ceva se întamplă. Rapid sau lent, se întâmplă ceva. Cu toate acestea, iubirea nu a fost niciodată. Viata este o ocazie pentru iubire. Iubirea te poate lua prin surpriză, dar Iubirea Adevărată te-a căutat toată viața ta, iar tu ai căutat după ea. Ai așteptat pentru iubire tot timpul în care ea era acolo așteptând pentru tine.

Iubirea este mai măreață decât o întâlnire. Este mai măreață decât o bătaie a inimii. Este mai mare decât o explozie de emoție. Indiferent de cuvintele folosite pentru a descrie iubirea, iubirea este ceva mai mult. Pe acest Pământ divizat, două inimi se întâlnesc și invocă iubirea una pentru alta.

Din tot nisipul de pe plajă, două semințe se găsesc una lângă alta împreună. Două inimi se întâlnesc și se întâlnesc din nou. Scânteia iubirii luminează lumea. Doi oameni și-au găsit inimile unul celuilalt. Nu poate fi un accident. Două inimi se ating, și este suficient să spunem acest lucru. Două inimi ale Mele se ating pe acest vast Pământ și iubirea îndrăznește mai departe. Mereu există mai multă iubire. Cum ți-ai dori să știi tot circuitul de iubire. Să spunem că iubirea se întâlnește pe sine în drumul său.

away-1365891_960_720

Frumoasă este iubirea așa cum se stârnește. Se întâmplă ceva frumos. Această iubire nu cere nimic altceva decât să i se permită, liberă să fie ceea ce este. Există o idee că iubirea pe Pământ este un risc. Numai dacă încercați să o iei și să o deții, ca pe o posesie, iubirea este un risc. Nu trebuie să renunți la iubire. Nu face cereri către iubire. Iubirea este un fluture, care trebuie să fie liber. Iubirea trebuie să fie pur și simplu permisă să fie. Iubirea nu ia prizonieri. Iubirea este liberă, sau nu este iubire. Iubirea afirmată în anumiți parametri nu este iubire. Iubirea poate fi doar ceea ce este. Nu este o anumită prescripție. Iubirea nu poate fi definită, dar poate fi cunoscută.

O inimă întâlnește o alta în fericire. Inimi se ating, iar lumea se învârte. Cum se poate întâmpla asta? Și totuși se întâmplă. Două inimi se caută peste tot în lume pentru a se găsi reciproc. Iubirea deja a fost, și două inimi se întâlnesc, dar ele nu trebuie să fie cele două inimi care au fost odată. Iubirea zboară, și iubirea se aprinde ca un chibrit. Iubirea este o conversație a sufletelor ce recapătă o anumită configurație a lor înșiși. Două inimi se întâlnesc din nou, iar întâlnirea inimilor este numită iubire pe o frecvență sau pe alta.

Iubirea nu poate fi prinsă. Iubirea trebuie să se anunțe în mod liber, în toată splendoarea sa.

Iubirea pare să cadă din cer. Întotdeauna ai fost menit să prinzi iubirea. Iubirea este în același timp comună așa cum este și magică. Iubirea este întotdeauna imediat după colț. Ea plutește și apoi se anunță. Este posibil să fi luptat împotriva iubirii, opunându-te la a iubi pentru că poți simți că ești pierdut când ai fost găsit. Ai avut acest sentiment înainte, și nu ai fost în stare să-l susții. Probabil, te-ai simțit indus în eroare de iubire pentru că sentimentele vaste nu au rămas, și iubirea regretată nu a fost ceea ce a fost anunțată să fie.

Iubirea poate veni într-o clipă, dar iubirea este susținută într-un mod în care poate nu înțelegi încă. Iubirea nu este o interacțiune de a-mi se da și nici nu este un sacrificiu. Nu poți modela iubirea. Iubirea trebuie să fie ea însăși. Iubirea dă drumul obiecțiilor. Prea mult nu este de așteptat de la iubire. Tu ești cel care trebuie să iubești.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements