Wow!

Heavenletter #3148
Published on: Iulie 8, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

“Stop”, spui unui cal atunci când dorești să se oprească. Atunci când dorești să te oprești de la a fi fericit, tu spui: “Vai.” Tu spui: “Vai de mine.”

Te vei gândi să spui altceva? Vei vorbi mai mult de-a lungul rândurilor: “Ce norocos sunt. Ce norocos. Sunt incredibil de norocos.”

Este necesar ca să pierzi ceva înainte de a te bucura de acel lucru? Fiecare deget al tău este prețios. Mișcă brațele și mâinile ca și într-un dans. Sunteți plini de har, preaiubiților. Ochii voștri văd, și voi vă ridicați ochii. Ei se deschid și se închid. Nu este acesta un lucru minunat?

Te poți gândi la tot ceea ce ai și tot ceea ce ești, sau te poți gândi la ceea ce nu ai și ceea ce crezi că nu ești. Oh, preaiubiților, la ce vă gândiți?

Ai o minte care gândește și o inimă care simte. Poti mișca degetele de la picioare. Poți avea o mâncărime. Nu este acesta un miracol al vieții, că există mâncărimi și aveți înțelegerea de a le scărpina?

Ce nu este un miracol în arena umană?

Ai o voce care scoate sunete, iar aceste sunete pot fi inteligibile pentru alții? Wow, nu e uimitor?

Veți spune acum, preaiubiților, spune Wow in loc Vai? Wow să fie noul vostru cuvânt favorit.

Wow, te-ai trezit azi dimineață. Wow, te-ai dat jos din pat.

Wow, soarele a ieșit în dimineața asta. Wow, o altă zi se ivește. Un covor regal de viață a fost derulat pentru tine. Hop pe el. Sari pe el. Sari de bucurie că ești în viață. Ești VIU. Wow, ce cadou este viața.

sailor-504098_960_720

Viața nu este o pedeapsă pe care o servești. Viața este mai mult decât ceva cu care te pui. Ce zici de a servi viața cu apreciere?

Ești în viață într-un corp uman. Acesta este un astfel de miracol, și tu crezi că fiind viu este un eveniment obișnuit, atunci când acesta este, tot timpul, un eveniment extraordinar. Wow, ești în viață. Ce oportunitate ți s-a dat. Ce oportunitate ai.

Ți-a fost înmânată o comoară, iar tu nu știi ce ai în mână. Ai dreptul să o arunci deoparte pentru o altă zi, această comoară pe care o ai în mână.

Ți s-a dat un ospăț, cu astfel de delicatese să mănânci, și spui că pâinea este învechită. Dar cum rămâne cu supa? Și ce spui despre salată, si ce putem spune despre fructele dintr-un pom? Sunt învechite? De ce alegi pâinea?

Cum rămâne cu a deveni un admirator? Când ai de gând să fii? Eu îți sugerez acum. Îți sugerez chiar acum. Îți sugerez să saluți viața chiar acum cu vioiciune.Eu spun că ai bucurie. Eu spun că ți-am dat-o.

Ce ai făcut cu bucuria ta? Ai pus-o într-un sertar? În caseta de bijuterii? Când a fost ultima dată când ai luat bucuria și ai pus-o în inima ta?

Poate ți-ai spus la un moment dat, “Care este rostul vieții atunci când eu nu sunt fericit?”

Preaiubiților, ideea vieții este de a fi fericit. În cazul în care locul unde vă aflați nu vă oferă fericire, mutați-vă la fericire. Desfaceți-vă din rama minții care vă convinge că nu sunteți fericiți.

V-am dat cadoul vieții, și ați acceptat-o. Dacă ați protestat chiar și numai o dată despre acest dar, ați bombănit prea mult.

Eu zic, Stop la bombănit. Eu zic, Ridicați-vă chiar acum, și luați un picnic cu viața. Faceți acele sandwich-uri. Mâncați fiecare miez de pâine. Lasați-mă să vă aud că aplaudați viața și pe toți cei care sunt în ea cu voi. Lasați-mă să vă aud că aplaudați. Mai tare, vă rog, mai tare.

http://heavenletters.org

Advertisements