Afară din Pădure

Heavenletter #4317
Published on: Septembrie 19, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Sentimentul de disperare nu este pentru un copil al Meu. Disperarea nu te ține în locul bun. Un sentiment de disperare te duce până la marginea Pământului. Te pune cu fața spre o prăpastie. Te pune la mila sălbăticiei.

In disperare tu respiri greu. In disperare, lupul este la ușa ta, și tu ai fugi. Neajutorarea nu este în interesul tău cel mai bun. Teama arogantă nu ți se potrivește. Un sentiment de disperare te face să faci lucruri disperate. Lucrurile disperate nu sunt bune pentru bunăstarea ta sau a lumii.

Disperarea hrănește frica ce te poate face să pierzi abilități, și să faci fapte care sunt nedemne de tine, fapte pe care nu le-ai comite atunci când judeci drept. Atunci când te afli în dezastrul disperării, nu judeci drept. Lumea nu poate părea de încredere, și totuși tu să fii de încredere. Și te poți baza pe tine.

Mintea ta dreaptă este frumoasă. Disperarea nu este. Când te simti disperat, durerea este prea mare. Ea este mai presus de orice, bune maniere, inimă bună, intenții bune. Tu ai face orice pentru a scăpa de durerea care roade din tine. Frica este o durere care roade. Crezi că condițiile exterioare îți provoacă agonia. Ai putea crede că este o persoană. Ai putea crede că altcineva este cauza durerii tale.

Disperarea nu susține pe nimeni. Scapă de cel pe care dai vina, iar tu încă mai rămâi cu durerea ta. Ești lăsat cu o durere mai mare. In disperare durerea devine motivatorul vieții tale.

Iubirea este motivatorul vieții tale. Nu există nici o altă cale. În orice fel, doar iubirea este calea. Ia pacea iubirii în orice moment și lasă drama disperării.

forest-868715_960_720

Preaiubiților, nu există nici o alegere în această chestiune. În cazul în care poți alege disperare, poți alege iubirea. Alege iubirea. Lasă-mă să te încurajez spre o alegere viabilă.
Atunci când alegi disperare, ești atât de disperat încât crezi că nu există nici o altă opțiune, și astfel devastezi lumea și-ți devastezi inima. In disperare, nu știi ce faci. În disperare, îți afectezi propria inimă.

In disperare, alegi un joc care nu este plăcut, și nu știi cum să ieși din jocul ales. Aceasta este casa pe care Jack a construit-o, numai că această casă este în dezordine. In disperare, alegi înfrângerea. Tu alegi supunerea. Tu alegi crime împotriva propriei tale inimi și dai vina pe altcineva sau altceva, ca și când nu ai nici o șansă.

Alegerea disperării este o alegere proastă. Este o alegere care nici măcar nu merită privită. Este o non-alegere. Nu există nici un capăt al liniei. Odată ce disperarea a fost aleasă, este greu a scăpa de ea.

În loc de disperare, alege decizia. Ce ai alege? Curaj? Bun simț? Calm?

Ai putea crede că disperarea ți-a fost impusă, dar disperarea este o alegere pe care o faci. Nu este o alegere înțeleaptă și nici nu s-a considerat niciodată acest lucru. O alegere disperată este disperată. Disperarea nu este pentru tine.

Nu ești niciodată într-o condiție rea. Nu este o oportunitate. S-ar putea să trebuiască să faci un salt. Obstacolele trebuie sărite, nu acceptate.

Ai credință în Mine, și încredere în tine.

Plângi dacă trebuie. Apoi te ridici și îți ștergi lacrimile. Există mereu o ieșire afară din pădure.

Nu există nici o vină, dar există responsabilitate. Dacă ai pierdut, te găsești pe tine. Disperarea este ultima soluție demnă de milă. Tu nu trebuie să recurgi la ea. Niciodata. Vino cu Mine în schimb.

http://heavenletters.org

Advertisements