Cunoașteți-vă

Un Mesaj către Lucrătorii în Lumină

Caroline Oceana Ryan
March 7, 2017

Ultima ghidare primită de la Galactici, Ființe Elementale ale Pământului, Maeștri Ascensionați, Ingeri și Arhangheli cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Dragilor! Suntem mulțumiți că vorbim astăzi cu voi.

Sunteți conștienți de cât de multe lucruri apar pe Pământ, care dau senzația unui haos.

Acesta este, de fapt, haosul creației-nașterea și aducerea mai departe a unei noi conștiințe, care la rândul său creează noi forme exterioare pe Pământ, noi forme ale modului de a trăi zi de zi.

Suntem conștienți de faptul că vă simțiți descurajați, chiar speriați în unele zile, când există previziuni sumbre și anxietatea conștiinței de masă răspândită în jurul lumii, în ceea ce privește economiile și acțiunile militare, și pașii nesiguri ai guvernelor și popoarelor.

Și vom spune că indiferent cât de mărețe pot apărea a fi în scop și intenție, ele nu sunt mai mărețe decât voi.

Am spus de multe ori ca să vă amintim ceea ce deja știți: că voi sunteți Maeștri – regi și regine ale realităților mai înalte, Ingeri, zei și zeițe, și Ființe Elementale ale Pământului în Sine, în forme variate. Și că nu există prezență pe Pământ sau în altâ parte care vă poate înlocui sau submina puterea propriului suflet, și integrarea sa inerentă cu toate puterile tărâmurilor mai înalte.

Acum, veți spune fără dubiu “Dar locuim viața pe Pământ în aceste vremuri incerte, în timp ce voi spuneți că eu sunt puternic! Nu-mi amintesc în mod direct cine sunt și tot ce am făcut sau am experimentat în trecut. Conștiința mea nu este pregătită să înțeleagă totul, cu excepția cazului stării mele de somn. Aceste sunt vremuri de Lumină puternică care curge prin chakra Coroanei, trezind cel de al treilea ochi și glanda pineală, și deschizând inimile noastre. Cum să intru în acea putere care nu intră în panică din cauza a ceea ce înseamnă lipsa de finanțe, sau neliniștea aparentă de pe străzi, sau lipsa aparentă de conducere?

“Cum pot crea un astfel de tip de conștiință care susține cea mai înaltă viziune a Pământului? Care ne ține împreună ca indivizi și ne unește ca Unul?”

Să știți că ați creat fiecare moment a tot cu ce vă confruntați acum, și că nu s-ar putea permite astfel, dacă nu ar fi fost cel mai clar mod de a realiza din nou puterea voastră inerentă de Creator.

Cel mai clar mod de a pretinde puterea în starea voastră actuală, este de a merge în mod activ în tărâmurile superioare în momentele voastre liniștite și să lucrați cu energia – înțelegeți și folosiți energia – a ceea ce imaginați.

De acolo, puteți crea orice stabilitate, orice abundență, liniștea minții și a inimii- chiar și conducători onești și transparenți și sisteme pământene – pe care le doriți a le crea.

Actuala formă sau structură sau cunoaștere a modului în care va veni la voi, cum va fi născută, nu este importantă acum. Concentratți-vă pe ceea ce doriți să experimentați din această creație – cea mai înaltâ soluție, vindecarea, abundența, sau pacea și calmul de a fi născut în ceea ce a fost tulburat. Rezonați cu energia acelui sentiment, și acel scop, intrați în acel câmp de aur al realității co-creaționale și înconjurați și umpleți-vă cu energiile mai înalte ale acelor particule de Lumină strălucitoare.

“Ajută acest lucru Creația?” ați putea întreba.

Acest lucru ESTE Creațiea – acest lucru este ceea ce faceți tot timpul la nivel de energie, fie ca nivel de sine mai înalt sau ca sine al vostru Pământesc.

forest-396025_960_720

Nu contează cum alegeți să meditați, dacă vă întâlniți cu echipa de ghizi ai Spiritului, Ingeri sau sinele superior, cu oricare dintre noi, cu propriul vostru suflet, sau pur și simplu cu energia a ceea ce vreți să Creați. Dar am spune, că vă veți petrece ziua cu un sentiment de putere, cu mult mai mult calm, o direcție interioară și o reasigurare mult mai bună, dacă vă veți acorda timpul de a vă ridica deasupra tumultului experimentat pe planetă chiar acum, și de a trece în acel loc în care nici un eveniment exterior nu vă poate deranja echilibrul complet și frumusețea interioară a acelei frecvențe superioare.

Vă invităm ca în ochiul minții, să ieșiți din haosul creației pentru un moment și din durerile implicate de naștere.

Vedeți-vă pe voi (voi fiind în imagine, nu privind din afară) mergând printr-un câmp de Lumină strălucitoare.

Această Lumină conține întreaga memorie a puterii sufletului vostru, și a scopului vostru mai înalt.
Aceasta este energia adevăratei voastre identități, și a tot ceea ce ați creat și creați în prezent. Așa că nu mai trăiți, gândiți sau simțiți din poziția în care sunteți deconectați de la esența și identitatea voastră adevărată, ci de la a fi în constantă atingere cu acestea, în iubire cu grația și puterea adevăratului vostru sine.

În multe vieți ați văzut cum războinici renumiți în special în tradițiile orientale, trăiesc într-o stare de calm, siguranță și disponibilitate, indiferent cu ce se confruntă.

Acest lucru nu vine numai din confidența bătăliilor câștigate sau formărilor complete, dar și din siguranța interioară care dată de experimentarea completă a interconexiunii cu tărâmurile superioare și propria implicare în acele realități.

Ei nu mai cred în separarea aparentă a dimensiunii în care s-au născut fizic. Ei trec dincolo, văd acel loc într-o schemă a momentelor și evenimentelor – fluxul continuu al progresului Pământului și expansiunea călătoriei sufletului lor în interiorul acestuia – și ei îl onorează, se onorează pe ei și totul din jurul lor.

Chiar și în mijlocul unui raport de știri negative (și vă încurajăm foarte mult pentru a le evita pe acestea, în aceste vremuri de chemare a puterii voastre interioare și a unui sens reînnoit al misiunii și al adevăratei identități) – chiar și în mijlocul unui moment de energie densă, sunteți în măsură să rămâneți calmi și detașați de toate rezultatele.

Fiecare fir de lumină din marele râu, care este Universul vostru, curge la nesfârșit la nivele și mai înalte – și voi cu el. Voi știți acest lucru sau nu ați fi aici pe Pământ în aceste vremuri.

Și așa-eliberați această pregătire slabă, care vă spune că sunteți captiv circumstanțelor voastre. Pentru că voi nu sunteți captivul nimănui și un sclav al minciunilor care v-ar coborî puterile la o lectură densă a circumstanțelor actuale.

Noi știm să fim zei și zeițe care creează lumi. Cunoașteți-vă în acest mod!
Amintiți-vă acest lucru pentru voi. Permiteți-vă acest lucru. Pentru asta ați venit. Nu ca să suferiți, ci ca să sărbătoriți. Și nici un Creator puternic nu trebuie să aștepte ca circumstanțele exterioare să se schimbe înainte ca el să sărbătorească.

Momentul creațional este Aici, Acum, în celebrare.
Namaste, prieteni și colegi Războinici ai Luminii!
Suntem cu voi, in această clipă și în fiecare moment.

Caroline Oceana Ryan

http://carolineoceanaryan.com

Advertisements