Strigătul Ciocârliei sau al Privighetorii

Heavenletter #2812
Published on: August 6, 2008

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Indiferent de ce face altcineva, indiferent cum pare să aibă impact asupra ta, este privilegiul lor să facă așa cum înțeleg ei să facă. Poți simți că cineva te-a lăsat baltă. Preaiubiților, când simțiți în acest fel, voi v-ați lăsat baltă. V-ați gândit că altcineva a ales să facă ceva ca și când era responsabilitatea voastră? Ați făcut o parte din viața voastră dependentă de ceea ce alege altcineva când toatâ viața depinde doar de voi? Mai bine să nu alegeți sau să nu permiteți nimănui altcineva să fie indicatorul felului în care reacționați în viața voastră sau o parte din ea.

Oamenilor le place să vă facă pe plac, deși ei nu își fac alegerile în funcție de ceea ce vreți și simțiți voi că este corect, chaiar dacă ei au spus că vor face acest lucru. Miri și mirese au fost părăsiți la altar. Voi ați fost lăsați la colțul străzii așteptând pe cineva care nu a venit, chiar dacă voi ați fost cei care erați pregătiți să faceți o favoare. Oamenii își urmează propriile stele și chiar și propriile impulsuri.

Aici este o oportunitate pentru voi de a obține acest echilibru sufletesc pe care l-ați dorit, preaiubiților – să fiți în acel loc în care nu sunteți atât de întăriți sau atât de dezolați de ceea ce aleg alții să facă sau să nu facă în orice moment dat. Cei cu sufletul plin acceptă ridicarea altora , dar niciodată să fie redusă importanța prin ceea ce ei nu dau sau se răzgândesc. În orice caz, nu sunteți o minge de ping-pong în mâna altuia. Preaiubiților, voi trebuie să vă faceți propriul drum în lume independent de ceea ce aleg alții să facă. Este dreptul lor. Fiți propria voastră stea ce strălucește și vă conduce la destinația voastră.

bird-591550_960_720

Atunci când vă deplasați cu un tren, iar trenul trebuie să se defecteze, acesta nu este sfârșitul călătoriilor voastre. Nu este o tragedie. Așa că, atunci când un prieten nu se va prezenta la o întâlnire, acest lucru poate fi un inconvenient pentru voi, dar nu este o tragedie. Nu este nici o infracțiune măcar, chiar dacă voi sunteți siguri că este.

Fiți bucuroși să fiți cu cineva, și nu vă supărați atunci când persoana nu mai este acolo. El a auzit propriul său strigăt îndepărtat al ciocârliei sau al privighetorii, și el a plecat pe propriul drum, indiferent de tine. El te poate respecta foarte mult și totuși să nu se simtă îndatorat față de tine sau față de ceea ce el poate a spus sau a promis anterior. El poate a vorbit serios. Odată, a fost adevărat pentru el, dar acum nu este. El nu poate merge înapoi în trecut, nici tu să-l convingi. Toate contractele sunt anulate. Există cei care pot rezolva fostele contracte cu ceea ce se numește onoare iar unii le vor rezolva fără aceasta. Unii nici măcar nu își vor aminti ce contract era. În orice caz, singurul contract care contează este cel din fața ta chiar acum.

Vezi ce îți cer să faci? Îți cer să nu fii descurajat de alegerile altora. Corect sau greșit, ei au dreptul de a-și face propriile alegeri indiferent cum v-ați putea simți în legătură cu ele. Nu trebuie să vă conduceți viața în acord cu punctele de vedere și dorințele altora nici ca ei să trăiască în acord cu punctele de vedere și dorințele voastre. Chiar și atunci când aveți dreptate prin tot ce știți, este încă dreptul lor de a alege. Vedeți cum, atunci când eliberați pe alții de limite, voi vă eliberați pe voi? Preaiubiților, indiferent cât de nevinovate apar, limitele sunt o formă de tiranie. Voi nu sunteți meniți să fiți un tiran. Sunteți meniți de a fi un faraon care își lasă oamenii săi să plece.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements