Dumnezeu sau Ego

Heavenletter #3395
Published on: Martie 12, 2010

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce se întâmplă în mintea ta chiar acum? Indiferent ce este, indiferent la ce te gândești, chiar acum gândește-te la Mine și la inima Mea plină de iubire pentru tine. Tu ești preaiubitul Meu. Așa cum ești tu, cu părul ciufulit, fără machiaj. De ce ar fi atât de important aspectul tău când eu cunosc raza inimii tale atât de bine? Ce să conteze pentru mine, decât tu, noi care suntem Unul, Unimea Mea?

Gândurile mele nu sunt legate de mine. Eu Cel care te conduc am gândurile pe tine. Eu te îmbrățișez. Eu te completez. Este inima ta interioară cea pe care doresc să o văd luminată. Mă uit în ea și eu pot să mă văd pe Mine în tine. Aceasta este cartea de Crăciun pe care o trimiți. În inima ta interioară sunt lumânările de Crăciun. În inima ta interioară este semnătura Mea. Cât îmi place să mă văd vesel în inima ta, zâmbind în inima ta, lovindu-te cu cotul Meu, clipind la tine, așa că Eu (Noi) râd de gluma Noastră. Noi râdem împreună. Gluma este, desigur, că, uneori crezi că eu sunt imaginația ta și că depărtatele legiuni ale voastre sunt adevărate. Este nevoie de un simț al umorului atunci când ești Dumnezeu.

Preaiubite fiu sau fiică a inimii Mele, tu mă bucuri. Inima Mea este stimulată când te aud că Mi te adresezi, îmi spui istorii, și îmi vorbești de iubirea ta pentru Mine, pentru că eu te cunosc și te cunosc bine, că iubirea ta pentru Mine este iubirea ta pentru tine.

sky-1107952_960_720

Acum coborâm la ea. Acum expunem cât de departe ai plutit în derivă de iubirea de sine. Egoul nu ești tu. Dacă ai încercat să liniștești egoul, ai greșit adresa. Mulțumirea Egoului nu este mulțumire deloc. Egoul este o lumină de neon care clipește și indică o direcție în care nu vrei să mergi. Tu nu mă crezi încă? Mă crezi când îți spun să nu iei în considerare egoul supărat care te-ar trimite pe calea din grădină peste o prăpastie în care te-ar arunca și s-ar înfunda de râs. În cele din urmă egoul îți arată culorile lui reale.

Sau Mă poți crede pe Mine acum. Nu merge nicăieri cu egoul, pentru că egoul nu este prietenul tău.

Nu contează cât de sus te duci cu ego-ul, egoul te va lovi cu piciorul de pe o margine. Egoul nu are nici un loc în viața ta.

Poate că tu nici măcar nu știi ce este egoul. Poate că tu nici nu crezi că ai unul. Egoul este vocea care te atrage către faimă de dragul faimei lui. Este vocea care îți spune că a face bani este mai important decât iubirea. Este vocea care îți șoptește în ureche și îți oferă leacuri universale pentru ceea ce este Adevărul, acela care flămânzește pentru iubire.

Egoul va vorbi cu voce tare, astfel încât să nu se poate auzi glasul Meu, pentru că egoul îți oferă o pălărie fantezie. Egoul este un medicament care nu ține. Egoul este o prescripție care îți păstrează nevoia de a fi umplut din nou și nu te eliberează din strânsoare. Egoul dansează un Fandango, te seduce, și te lasă repede în voia soartei, dar egoul are drumul lui cu tine până când în cele din urmă te oprești să mai asculți de ego, și auzi vocea Mea care te cheamă, te cheamă în serviciu, te cheamă pentru a ridica telefonul și a auzi vocea Mea. Cât de tăcută este vocea Mea, și totuși cât de puternică. Oh, preaiubiților, prindeți vibrația vocii mele. Vreți bunurile Mele, preaiubiților, și veți descoperi că le-ați avut pe toate de la început.

http://heavenletters.org

Advertisements