Trandafirii sunt Frumoși

Heavenletter #5262
Published on: April 22, 2015

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ceea ce văd eu în inima ta este iubire în timp ce s-ar putea să fi văzut agitație. Preaiubitilor, dacă nu sunteți suficient de relaxați pentru a iubi, ceea ce aveți este agitație. În scopul de a iubi, tot ce trebuie să faceți este să dați drumul agitației indiferent de numele pe care i-l dați – tensiune, nebunie, grabă, grijă, regret, resentiment, tulburare, avariție. Toate acestea si multe altele sunt cuvinte care reprezintă blocaje în a lăsa iubirea să se reverse liber în și din inima ta. Pe scurt, inima ta făcută din Inima Mea este aici ca să iubească și nimic altceva.

Nervozitate, anxietate, frică și toate celelalte cuvinte echivalente îți îngheață inima și o rețin de la a se revărsa. Pe ansamblu, ceea ce reprezintă aceste cuvinte supărătoare blochează atât primirea cât și dăruirea iubirii. Când o inimă umană este deblocată, iubirea se va revărsa înăuntru și în afară. Aceasta este starea generală. Orice represiune a expresiei și rețetă a iubirii vine din incapacitatea de a lăsa să plece ceea ce vă ține pe loc.

Am înțeles că este posibil ca tu să fi învățat să blochezi puternic iubirea. Cu ani în urmă poate că nu ai avut decât opțiunea de a bloca iubirea. Se poate cu adevărat ca tu să nu fi avut altă opțiune, deși acum ești un adult și ai opțiune. Nu fi timid. Trebuie să oferi iubirea ta și să fii bun. Modul în care o altă persoană a fost rănită și nu poate să accepte nu trebuie să te țină pe loc de la a da în mod liber iubirea ta.

S-ar putea să nu fii chiar sigur ce vreau să spun când spun să dai și să accepți iubire. Nu mă refer la propuneri de căsătorie peste tot sau de a accepta orice sau toate uverturile. Eu vorbesc despre prietenie și angajare în bucurie sinceră.

Veridic este un cuvânt cheie aici. Noi nu vorbim despre iubire sentimentală sau de afișarea că nu poți trăi să treci de ea. Noi vorbim de prietenie simplă. Cerule, iubirea nu trebuie să fie romanță și nici nu trebuie să conducă la romanță. roses-1435150_960_720Nu trebuie să fii grăbit. Fiți prieteni în primul rând, și dacă romantismul crește de la sine, minunat! Romantismul nu trebuie să crească. Romantismul are valoarea lui. Prietenia la fel. Lasă întâi să vină prietenia. Lasă prietenia să fie ușoară și să crească pe cont propriu. Iubirea nu are nimic de-a face cu ceea ce se presupune a fi cu excepția faptului că iubirea este menită să fie ușor de dat și ușor de primit.

Iubirea nu trebuie să fie impresionantă. Nici prietenia. Iubirea și prietenia nu trebuie să fie o idee a ceea ce este presupus ca ele să fie. Lăsați iubirea și prietenia să fie ceea ce se întâmplă ca ele să fie. Iubirea nu trebuie să fie limitată. Lăsați iubirea să fie înțeleasă la nivelul a ceea ce ea este.

Deasupra a orice, iubirea nu trebuie să fie falsă. Iubirea nu trebuie să fie nici un angajament de o viață.

Există mai multe tipuri de iubire, ești de acord? Există iubire la prima vedere. Există iubire, care înalță. Nu există iubirea care durează și iubire care nu durează. Iubește-te și lasă pe alții să te iubească și lasă iubirea să fie extensia a ceea ce este fără efort special. Iubirea nu trebuie să fie rigidă. Iubirea nu trebuie să apară într-un anumit mod pentru a fi iubire. Lasă iubirea să existe. Există miliarde și miliarde de feluri de a iubi.

Trandafirii sunt flori, deși nu toate florile trebuie să fie trandafiri.

Margaretele nu pretind a fi trandafiri sau nu cred că sunt altceva, decât ceea ce sunt, margarete.

Gladiolele sunt frumoase.

Iubirea este frumoasa. Este destul spus.

http://heavenletters.org

Advertisements