Alegeți ACUM o EXISTENȚĂ NOUĂ

Lisa Transcendence Brown
12.03.2017

Frica și siguranța sunt frecvențe de energie declanșată în corpul vostru fizic pentru a curăța și a înlătura. La fel ca și un emițător radio, creierul va lua aceste frecvențe localizate de-a lungul programării memoriei celulare și le va traduce în cuvinte și sentimente pe care să le credeți. Frica este o credință în ceva ce credeți că este real. Siguranța este lipsa de încredere, credință și putere în propriul sine, de a avea încredere în voi și frecvențele pe care le transmiteți și pe care le permiteți în propria realitate. Protecția se întâmplă atunci când vă dați puterea și credeți că ceva deține mai multă putere decât aveți voi.

Când ascultați și vă dați seama că mintea transmite frecvențe pentru a auzi, vă veți da seama că aveți posibilitatea de a alege la ce să ascultați și în ce să credeți, în fiecare moment al zilei. Vă veți da seama că aceste frecvențe pot crea numai dacă aveți credință în ele. Veți permite energiei să meargă, să rămână centrată, echilibrată și ALEGEȚI gândurile pe care le ascultați, pe cele ale conștiinței superioare extinse, astfel încât ACESTEA pot ancora în realitatea voastră fizică, bazate pe ceea ce FACEȚI cu propria energie.

Emoțiile sunt SENTIMENTE care se declanșează pe baza unei credințe programate. Ceea ce face parte dintr-un program inferior de conștiință (lățime de bandă de frecvență) cere doar să fie onorat pentru o eliberare sigură și intenționată.

Totul e doar energie, absolut totul, dar cu cât cineva este mai uman, cu atât crede mai mult sentimentul, în loc de a-l observa pentru a înțelege ce încearcă să spună energia. Acesta este modul în care ENERGIA VORBESTE. Vă ascultați corpul? Vă ascultați gândurile? REALIZAȚI ceea ce încearcă distorsiunea să curețe astfel încât să puteți trăi vibrant și pe deplin ca IUBIRE și din nou ca o Ființă magnifică?

mandelbrot-1009704_960_720

Noi toți ne-am “pierdut” pe noi înșine când am căzut din conștiință în tărâmurile inferioare. “Slujba” noastră este de a vedea, înțelege și alege ACUM o EXISTENȚĂ NOUĂ. Aceste benzi de frecvență mai înaltă sunt aici pentru a vă aduce înapoi la cine sunteți cu adevărat, să vă aducă înapoi la ceea ce ați uitat și să vă ELIBERAȚI de VECHILE MODALITĂȚI care nu mai sunt valabile .

A SIMȚI puritatea iubirii de Esență Divină ce umple fiecare celulă, a SIMȚI frumusețea și măreția, a SIMȚI din nou inocența a ceea ce am “pierdut”, când ne-am dus la culcare … toate aceste se întorc, pe măsură ce corpul fizic se actualizează în Lumină și voi o dețineți ca pe noua voastră frecvență.

Întruchiparea tuturor aspectelor noastre este o slujbă cu normă întreagă, care fuzionează cu toate aici în plan fizic. Ancorarea a ceea ce știți înseamnă că folosiți, aplicați, împărtășiți și că trebuie să vă deschideți complet la NOU și să lăsați să plece vechiul.

Ceea ce ați folosit pentru a crede va dispărea pur și simplu astfel că noua minunăție și strălucire să apară pe tot parcursul zilelor voastre. Depinde de fiecare dintre noi de a PERMITE ca să se întâmple ACEST LUCRU și de a opri încercarea de a face ca lucrurile să se potrivească în casetele și mentalitãțile vechilor moduri în care am “gândit”.

Permiteți-vă să SIMȚIȚI pe DEPLIN, să vă CONECTAȚI prin și ca IUBIRE din nou. Lăsați ca realitatea să fie magnifică. Lăsați ca realitatea fizică să se alinieze pentru voi, mențineți acum tot timpul doar expansiunea și conștiinta mai inaltă. Ținând “noul” (Amintit) spargeți energiile “vechi” … Deținerea, este necesară pentru REALIZARE

Aici nu există compromisuri.

Vă iubesc!!!! Deschideți-vă! Totul continuă într-un mod magic așa cum sunteți și voi!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Postat aici.

Advertisements