Curcubeul Măreției

Heavenletter #3715
Published on: January 26, 2011

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Inima Mea bate în interiorul tău. Ce altceva să spun? Noi suntem Unitate, și noi batem la toba ei. Există un infinit ritm al vieții, și tu ești ritmul și tu îți derulezi viața pe Pământ. Dansezi pe tonul vieții Mele. Poți încerca să nu o faci. Îți poate plăcea să te gândești că ești suveran aici pe Pământ. Într-un fel tu ești. În alt sens, sinele tău micuț este un personaj de desene animate, umflat, pregătit de noua escapadă unde tu ești eroul strălucitor sau un rău întunecat sau chiar o victimă a vieții.

Și, cu toate astea, tu erai, tu ești o emblemă măreață a Mea. Micimea nu este caracterul tău adevărat. Micimea este doar o șaradă de-a ta, tu care ești Măreția. Te pui singur pe un piedestal mic de pe care continui să cazi, dar, în tot acest timp stai cu Mine sus deasupra lumii de unde tu nu poți să cazi decât în percepția ta. Nu există altceva decât Dumnezeu. Tu inventezi unul, oarecum, care își mișcă mâinile și acționează ca și când se auto-perpetuează. Tu uiți Autorul tău și încerci să te inventezi pe tine acum pe măsură ce înaintezi și cazi în nas.

Individualitatea poate fi frumoasă, fermecătoare, interesantă și așa mai departe, și totuși individualitatea este doar un mic semn al tău, care ești mare, numai dacă ai ști. Dacă știai, ai fi sărit la înălțimi mari, și ai fi stat în partea de sus a lumii. Te-ai opri falsificând individualitatea, și ai sta înalt, ai sări peste clădiri mărețe, te-ai ridica la starea Măretiei, care este Adevărul tău. Individualitatea este un bal mascat, o dramă care se reprezintă, ca o stea murdară în viață. Cine este Steaua Vieții, preaiubitilor? Nu este individualitatea. Este Dumnezeul din interior. Nu arunca departe sinele dat de Dumnezeu de dragul unui sine făcut mai mic, care pretinde să cunoască doar suprafața vieții și consideră că tot există, și astfel se face mic pe el însuși.

chamonix-1559196_960_720

Am ales să Mă reprezinți pe Pământ. Aceasta este misiunea în care te-am stabilit. Anunță-mă în lume. Anunță-mă toată ziua. Amintește-ți Cine Ești, și anunță-mă. Vei lăsa să plece personajul luptător pe care îl interpretezi și vei urca un munte înalt și atinge summitul, nu pentru tine, ci pentru mine.

De-a lungul drumului, individualitatea ta se va da jos și vei călători pe Curcubeul Măreției. Individualitatea ta nu este maestrul tău. Nu mai ai nevoie să aderi la aceasta. Ieși din mantaua zdrențuită pe care o purtai și pășește în roba Măreției care de fapt ți se potrivește, și Mi se potrivește, și se potrivește lumii.

Te-ai ascuns în umbre. Ai ascuns Adevărul de tine, și ai fost bun la asta, nu-i așa? Te-ai păcălit singur. Ai păcălit pe cei mai mulți. Niciodată nu m-ai păcălit pe Mine. Știu din ce ești făcut. Niciodată nu m-am dat la o parte de la Adevărul a Cine Ești Tu.

Ai făcut un ocol, asta-i tot. Nimic nu este schimbat cu excepția faptului că ai făcut un ocol. Ai urmat o cale mica, sau ai trecut printr-o junglă, și ai crezut că acolo e tot, sau tot ce este acolo e pentru tine. Și totuși, tot timpul și acum, tu poți călători pe o cale mai înaltă și completa misiunea ta pe Pământ. Tot ceea ce ai de făcut este să îți alături inima de a Mea și apoi Adevărul tău îți va fi cunoscut. Mai târziu sau mai devreme îl vei cunoaște. De ce nu acum?

http://heavenletters.org

Advertisements