Suntem într-o Mare Schimbare

Actualizare Energetică – Suntem într-o Mare Schimbare 

Anastacia
03/14/2017

Corespondent Australian , In5D.com

Cu atât de multe câte se întâmplă chiar acum când simțim energiile Lunii Pline, care ne conduc la Equinoxul din 20 martie, am fost îndrumată de către Spirit de a face în acest moment o citire pentru omenire. Trăim vremuri uimitoare, chiar acum. “Este important să stați conectați la pământ în acest moment și să nu cădeți în vechile tipare de comportamente sau reacții. Aceasta este o oportunitate de a vă rezolva sentimentele și situația, într-un mod mai sănătos.

In5D (notă):  “Conectarea la pământ va juca un rol URIAȘ în zilele, săptămânile și lunile următoare!”

În viitor nu veți fi afectați în același mod de același tip de situație apărută. Veți câștiga un mod sănătos de protecție din interior și nu mai aveți nevoie de a purta un scut energetic de protecție în exterior. Sufletul vostru este pregătit să își strălucească lumina. Doar mintea este cea care simte că nu este pregătită. Fiți bravi și ieșiți din coconul de protecție pe care l-ați creat. Nu vă puteți lupta cu destinul, o puteți face doar cu voi. Este timpul de a vă lua zborul. Știți cum funcționează Universul. Vă place sau nu, dacă este ceva ce trebuie să faceți, vă veți găsi singuri făcând acel lucru, indiferent cât îi rezistați. Așa că respirați adânc și faceți un pas în față spre ceea ce vă aduce bucurie. Restul va avea grijă de sine. Când ajungem la un anumit nivel de experiență și înțelegere, viața ne va duce într-un tipar de susținere până când îl STĂPÂNIM.

Voi sunteți sau urmează să intrați într-una dintre Marile Schimbări. Este o parte necesară a evoluției voastre și a învățării înalte. Treceți la un nivel nou de conștiință și conștientizare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, unele dintre VECHILE MODURI ale vieții și de a fi, trebuie să PLECE pentru a face loc noului.

Acest lucru este VITAL și necesar. Rămâneți cât de calmi se poate în timp ce pământul se cutremură sub picioarele voastre.

VEȚI IEȘI din acesta ca o persoană mult mai evoluată și mai stabilă.”

Citire completă – Întoarcerea Spiritului – Cheryl Lee Harnish:

IMUNITATEA

Cartea imunității vine atunci când ne simțim ca și când suntem sub atac. Putem să ne confruntăm cu argumente sau dezacorduri. Poate că vă simțiți jigniți, nedemni sau neînțeleși. Indiferent care este cazul, există un sentiment al nevoii de a vă proteja. Uneori aceste sentimente pot să nu implice o persoană dar sunt percepute în lumea largă. Este important ca să stați stabili în acest momentși să nu mai cădeți în tiparele vechi de comportament sau reacții. Este o oportunitate de a avea de a face cu sentimentele voastre și cu situația într-un mod mai sănătos. Nu sunteți responsabili pentru ceea ce spun, gândesc, cred sau simt alții. Nu trebuie să dețineți, sau să încercați să corectați sau să schimbați ceva, în încercări de a le liniști. Fiecare persoană de pe această planetă este responsabilă pentru propriul ei comportament.

Cartea imunității ne oferă un strat de protecție față de energia negativă care înconjoară situația, așa că puteți răspunde și lua acțiune într-un mod pozitiv.
Acest lucru vă ajută să vedeți imaginea completă și să rezolvați aspectul într-un mod care aduce bine pentru toți cei implicați. Așa cum corpul vostru fizic construiește sistemul imun, voi în mod energetic construiți un sistem de răspuns sănătos la experiența negativă și la oameni. Nu veți fi afectați în același mod dacă acest tip de acțiune va avea loc în viitor.

Veți câștiga o formă sănătoasă de protecție în interior și nu nu veți mai avea nevoie de scutul de protecție în exterior. Cei din jurul vostru vor simți schimbarea din energia voastră pe măsură ce deveniți mai acceptanți și deschiși la a lăsa pe alții în lumea voastră personală.

snow-624363_960_720

LUAȚI-VĂ ZBORUL

E timpul de a ieși din izolare. Nu mai este necesar să vă ascundeți sau să încercați să vă protejați de lumea din jurul vostru. Voi intrați într-o nouă etapă a vieții voastre în care este important a păși în exterior, pentru creșterea voastră emoțională, mentală și spirituală. Este timpul pentru a începe să vă faceți noi prieteni și conexiuni sociale. Vă puteți alătura grupurilor, să faceți cursuri, sau să vă angajați în activități sociale. La fel cum fluturele este atras de nectarul unei flori, veți găsi că ieșind în lume și de a fi cu alții, va fi o sursă de hrană sufletească pentru voi.

Prin intermediul acestor interacțiuni cu oameni și grupuri, veți începe să vă simțiți mai încrezători în voi. Veți vedea și veți simți că înfloriți într-un mod foarte natural și confortabil. Energia fluturelui este ușoară, veselă, și are un scop. Veți experimenta în mod direct această energie și elibera, după cum vă deplasați în împrejurimi sociale. Nu numai ca aceasta este o parte importanta de a dezvolta stima de sine și un sentiment de apartenență; este o piesă esențială în descoperirea darurilor și talentelor voastre speciale.

Sufletul vostru este pregătit să își strălucească lumina. Doar mintea este cea care simte că nu este pregătită. Fiți bravi și ieșiți din coconul de protecție pe care l-ați creat. Nu vă puteți lupta cu destinul, o puteți face doar cu voi. Este timpul de a vă lua zborul. Știți cum funcționează Universul. Vă place sau nu, dacă este ceva ce trebuie să faceți, vă veți găsi singuri făcând acel lucru, indiferent cât îi rezistați. Așa că respirați adânc și faceți un pas în față spre ceea ce vă aduce bucurie. Restul va avea grijă de sine.

SCHIMBAREA

Creșterea noastră personală și spirituală are loc într-o serie de ritmuri și modele. Când ajungem la un anumit nivel de experiență și de înțelegere, viața se va muta într-un model de susținere până când o vom MASTERIZA. Lucrurile vor intra într-un model de echilibru, de încredere. Am ajuns să știm ce să așteptăm și modul în care vor fi lucrurile. Și pentru că noi oamenii suntem creaturi ale confortului și obișnuinței, de regulă ne bucurăm de a ne plimba pe platoul unde lucrurile sunt familiare și de încredere. Această carte a ieșit pentru că voi îți intrat sau intrați într-una din Marile Schimbări. Este o parte necesară a evoluției voastre și a învățării înalte. Treceți la un nivel nou de conștiință și conștientizare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, unele dintre VECHILE MODURI ale vieții și de a fi, trebuie să PLECE pentru a face loc noului.

Vă puteți găsi schimbând serviciul, cariera. Prieteni și relații vechi dispar pe măsură ce noi persoane intră în viața voastră. Vă mutați într-o casă nouă sau aveți o schimbare bruscă în venituri. La nivel energetic, conștiința voastră se deschide către rănile vechi pe care le duceți. Mai mult decât probabil vă simțiți foarte departe de zona de confort, eventual, chiar confruntați cu depresie situațională.

Acest lucru este VITAL și necesar. Rămâneți cât de calmi se poate în timp ce pământul se cutremură sub picioarele voastre. Vă veți găsi destul de mulțumit cu noua conștiință și modul de a fi odată ce schimbarea este completă. Între timp, încercați să stați deschiși pe măsură ce aceste schimbări au loc. Poate nu vă simțiți confortabili, dar VEȚI IEȘI din asta ca o persoană mult mai evoluată și mai stabilă.

Multă Iubire Necondiționată, Adevăr și Onestitate
Anastacia

http://in5d.com

Advertisements

One thought on “Suntem într-o Mare Schimbare

Comments are closed.