Pe Drumul Vieții

Heavenletter #3685
Published on: Decembrie 27, 2010

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce spuneți, preaiubiților? Ce este în inima voastră de spus? Ce v-ar place să îmi spuneți azi? Care supărare și care bucurie, și care dintre câștigurile și pierderile percepute v-ar plăcea să le discutați cu Mine? La ce faceți față și la ce nu?

Lăsați inima să fie un balsam pentru lume și pentru voi. O inimă nu are nevoie de tumbe. O inimă poate fi calmă. Nu trebuie să doriți stimulare. Nu trebuie să aveți urcușuri și coborâșuri. Să aveți în schimb calmitate.

Viața pare să vă ofere ambele părți ale monedei. Nu pare posibil de a avea una fără cealaltă. Și totuși puteți simțiți neted nu aspru. Puteți fi chiar pe barcă. Nu v-ar plăcea să fiți? Probabil că nu. Nu sunt sigur că voi căutați încă uniformitate. Poate că voi căutați încă agitație și emoție.

Desigur viața nu este o viață ce continuă a se picta. Vâ zburliți prin viață și totuși, puteți fi netulburați de tot. ca și un pachet de cărți, puteți fi agitați, deși sunteți lumina vieții, și puteți străluci în toate circumstanțele. Ce mai pot să spun?

Atunci când știți că puteți alege să fiți un far de lumină pe drumul vieții, de ce ați alege altceva mai puțin? Trebuie să fi ales supărare și fâstâceală, dacă asta este ceea ce aveți. Poate ați simțit că disconfortul vă este vârât pe gât când tot timpul, voi sunteți cei care faceți alegeri. Așa cum vede lumea, voi nu alegeți vremea. Poate că voi o faceți. În orice caz, puteți decide dacă mergeți cu umbrela sau fără de umbrelă sau vă strecurați în pat sub pături, sau puteți alege sâ gândiți: “Ce este acest tam-tam despre a fi ud? Inevitabil, mereu mă usuc la noul soare sau cu prosoape uscate. Vremea vieții nu este creatorul meu.

spray-1761311_960_720

Nu trebuie să fiți jucăria vremii mai mult decât sunteți jucăria superioară a vieții ce se învârte. Viața se poate roti, deși voi sunteți cineva care stă pe loc. Ca o navă măreață, puteți menține cursul. Puteți călători pe valurile vieții și ieșiți zâmbind. Acesta este sfatul Meu de azi. Ieșiți zâmbind.

Ce este viața, decât navigare pe ocean? Vreți ca valurile să vină, și doriți să călătoriți peste ele cu bucurie și cu grație. Luați viața în același spirit, și să vă distrați cu viața. Viața este o milă pe minut. Mai repede decât orice val, viața nu trebuie să vă depășească. Fiți alături de viață. Viata e prietenul vostru. Viața e amicul vostru. Sărutați mâna vieții. În timp ce vă aflați într-un corp pe Pământ, viața este prietenul vostru cel mai bun, adică, în afară de Mine.

Mereu, indiferent de vreme, mă aveți pe Mine. Voi mă aveți pe Mine.

Să mă aveți pe Mine, înseamnă să aveți mijloace. Eu sunt Resursa voastră. Folosiți-vă de Mine.Eu sunt al vostru ca să cereți. Sunt Genie al inimii voastre, voi sunteți înfăptuitorul dorințelor voastre. Adesea voi strecura sub ușa voastră dorințele voastre împlinite, și voi sunteți aici, zâmbind până la urechi. Și când dorințele împlinite au nevoie de timp ca să vină, tot nu aveți nevoie de a face pauzâ în viață pentru a o compensa așa cum era. Alergați împreună cu viața și încercați ofertele ei. Nu contează din ce metal este făcută un vas, voi puteți găti în el. Puteți găti măncare bună în orice vas. Nu contează cum poate fi viața la un moment dat, voi o puteți trăi și trăi bine. Având dată oportunitatea, de ce nu?

http://heavenletters.org

 

Advertisements