Stabilizare, Renaștere & Suveranitate Personală

Echinox Martie 2017 : Stabilizare, Renaștere & Suveranitate Personală

Natalia Alba
16.03.2017

Preaiubiților,

În ultima fază a acestei luni, ne găsim traversând pragul ce ne conduce la o stare mai înaltă a Ființei și la noi moduri de a trăi în acest Nou Ciclu al cărării evolutive fără de final a sufletului. Pentru că așa cum probabil simțiți, Planeta noastră care s-a despărțit de vechiul Pământ de ceva timp, se relochează deja într-o altă dimensiune, intrând într-un spațiu mai înalt în interiorul acestei Noi Octave în care am decis în mod conștient să locuim.

În timpul acestui Echinox, vom fi infuzați cu un nou val cosmic, pentru ca să ne decuplăm de la frecvența veche 3D și de la limitările ei. Este timpul de a curăța vechile linii temporale și a începe să îmbinăm frecvența noastră cu cea a Noii Terra pentru că momentul de a păși în această Nouă realitate vibrațională, în afara spațiului și a timpului, este Acum. Acest ultim val care a început cu Eclipsele, și pe care îl integrăm în mod constant, va crește pe măsură ce ne apropiem de Echinoxul de primăvară pe 20 martie, în care urmează să simțim modul în care corpurile noastre ne cer stabilizare propriu-zisă și îngrijire, după ce întrupăm în mod conștient toate aceste coduri noi.

Ca și stabilizator, eu simt în mod special, când în tărâmurile noastre duale, se ciocnesc energii opuse, în interiorul și exteriorul macro-ului care reprezintă Universul nostru interior, îndemnându-ne la a ne unifica înainte de a cădea în capcana polarității în acest moment de schimbare-integrare. Acest moment este și o oportunitate ca noi să masterizăm personalitatea noastră 3D și să începem să ne deprogramăm singuri de la jumătăți de adevăruri pe care le menținem în interior – datorită nevoii noastre umane de a procesa și înțelege totul, cu mințile noastre limitate, în loc de a accepta tot ce apare ca și Asta este.

Vom păși în 20 martie, din semnul Peștilor Visători și Intuitivi pe tărâmul de Foc al Berbecului. Încă lucrăm la purificarea noastră și tot așa și corpurile fizice în timp ce am locuit în acest semn vindecător de apă, în special că avem și pe Neptun și Chiron în același semn – completând contractele sufletului nostru așa cum ne pregătim pentru o Fază Nouă. Acest lucru se întâmplă cu Berbecul, primul semn al zodiacului, Inițiatorul, pentru că începem să navigăm din nou prin menținerea cunoașterii mai înalte acum din această spirală eternă a Creației.

În acest an, Echinoxul se va simți total diferit de către cei care am făcut în mod constant munca interioară pentru că nu numai că aduce balanță așa cum s-a obișnuit în Vechiul Ciclu, între diferite polarități, dar pe măsură ce am lucrat pe transcenderea polarității, și sensul nostru profund uman al spațiului și timpului, aduce și frecvențele care sunt menite să ne ajute în procesul de auto-împuternicire pentru recâștigarea suveranității personale, pe măsură ce continuăm masterizarea sinelui nostru inferior.

Este ceea ce îmi arată Echinoxul de acest an: nevoia de a acționa în final cu integritate completă și suveranitate spirituală pe măsură ce intrăm într-un tărâm liber, în noul plan al existenței, unde este esențială asumarea completei responsabilități, și unde frecvențele mai înalte le vor respinge pe cele inferioare pe care poate le aducem din sinele nostru inferior. Pentru că noi renaștem în ființe de lumină și iubire pe măsură ce continuăm dizolvarea a mai multe straturi vechi ale existenței noastre 3D.

Deconstruirea personalității noastre 3D nu este un proces de o zi, în care facem meditație, activare și începem subit să ne simțim ca și maeștri care suntem cu adevărat în Esență. Deprogramând tot ce a fost implantat în noi de când ne-am născut, intrări vizuale programate, printre multe alte forme de control al minții, nu este deloc ușor, și din punctul meu de vedere, este larg manipulat de unii oameni care cer să treacă prin acest proces în câteva zile sau că ei pot vindeca și elibera toate acele vechi implanturi – ca și când noi am putea lăsa programare/ manipulare genetică de secole, doar așa, pentru mine acesta este din nou egoul ce încearcă să intervină când ar trebui să rămână atent.

Ca întotdeauna, mulți dintre noi simt multele provocări pe care le are ascensiunea – pentru prima dată în Creație, în planul fizic. Vom avea senzații puternice, în locurile în care ne constrângem cel mai mult. Pentru unii, datorită lipsei de iubire de sine, senzația poate apărea ca o formă a anxietății în chakra inimii lor – pentru a elibera tot, sinele nostru inferior face efortul de a împiedica starea noastră naturală de a fi – care este întotdeauna în totală conexiune cu Tot.

Pentru alții, cărora le este frică să își exprime sentimentele adevărate și convingerile, pot observa senzații puternice în chakra gâtului și timus. Acesta este doar un mod prin care corpul nostru ne arată locurile din care ar trebui să dizolvăm toate implanturile negative, credințe și limite emoționale pe care încă le hrănim. Pentru sufletele ascensionate se poate simți ca o stare totală de pace și eliberare pentru că nouă nu ne mai este frică de a lăsa totul să plece și de a îmbrățișa necunoscutul indiferent în ce formă vine pentru că știm că poate necunoscutul nu ne este familiar, dar este întotdeauna pur, adevărat și este ceea ce avem nevoie în acel moment.

Renașterea shamanică, așa cum o numesc, pe care o experimentăm în această vreme, sau învierea și prin urmare moartea metaforică a sinelui nostru inferior, este un proces natural pe care am venit să îl masterizăm aici. Plângerea nu va ajuta, ci doar îngrijirea și fântâna de iubire ne vor ajuta în timpul acestei lungi transformări fizice. Ascultați corpul vostru, pentru că el vă vorbește în mod constant, știți care frecvență îl ajută de la mâncarea pe care o mâncați la cristalele cu care lucrați, și simțiți ce rezonează cu frecvența voastră și ce îl slăbește.

Amintiți-vă că noi toți avem nevoie de ajutor și confirmare, dar nu de cineva care face acest lucru pentru noi – pentru acest lucru nu este asistență, ci interferență și ego. Începeți să vă tratați ca maestru și vindecător ce sunteți și că ați venit aici să vă amintiți, în loc de a vă baza pe forțe exterioare – sau ființe – în timpul acestei tranziții în esența voastră adevărată cristalină, pentru că aceasta va cauza doar mai multă separare de Sinele vostru Superior.

space-1068198_960_720

Ieșiți la lumina soarelui, fiți îmbăiați de codurile cosmice cristaline ale luminii în amintirea sufletului. Integrați aceste frecvențe mai înalte cu intenția conștientă de a arde tot ce nu vine dintr-un loc autentic, tot ce este parte din personalitatea egotică 3D și care doar vă împiedică de a fi cine sunteți și a vă completa misiunea voastră unică, pentru că această lumină vindecă, purifică și iubește Tot – dizolvă ce vine din corpul vostru, toate impuritățile create și tot ce nu este aliniat cu Dorința noastră Superioară și frecvența adevărată.

Toate aspectele neiubite ale noastre cad în capcana egotică că noi nu suntem valoroși, precum toate problemele de superioritate care ne fac să credem că suntem mult mai evoluați de atât. Totul va dispărea atunci când ne expunem luminii Sinelui nostru Unificat -Sufletului, pentru că Soarele nostru Central nu este doar o simplă minge de foc care ne dă lumină, care este ceea ce noi percepem cu perspectiva noastră umană, nu în mod necesar ceea ce ESTE, ci un corp stelar conștient care ne ajută să ne purificăm, reconstruim și să ne amintim esența noastră adevărată ca și ființe cosmice ca și lumina din interior.

În timpul acestei perioade, în special în anumite țări cum ar fi Spania în care locuiesc, aceasta urmează să fie, dacă sunteți pe această cale a ascensiunii sau începeți să pășiți pe ea, un timp valoros pentru a face diferența dintre toate aceste vechi implanturi pe care le cărați în voi de eoni, despre adevăratul înțeles al ascensiunii, și că voi nu veniți dintr-un loc adevărat, pentru că colectivitatea are un sens puternic religios și impactul lui poate fi simțit puternic în acest moment. Nu judec și nu critic nici o religie aici pentru că noi toți experimentăm sau va trebui să experimentăm ceea ce în final ne va elibera, și nu consider nici o religie bună sau rea, ci simplu ca pe ceva ce ar trebui experimentat și care ne va ajuta să creștem și, la momentul divin, așa cum a fost cazul meu, să ne amintim că Adevărul ne-a fost ascuns pentru mult timp.

Intenția mea pură din acest articol este de a vă ajuta să înțelegeți binecuvântarea cosmică a acestei noi lumini pentru cei care sunt pregătiți să înceapă de a se deprograma de secole de condiționare și dornici de a găsi răspunsurile care au existat mereu în interior, dar au fost învățați să caute în exterior. În această perioadă, acolo unde oamenii respectă, onorează și în mod literar au idealizat figuri externe, avem posibilitatea de a observa sinele și să gândim la nevoia noastră umană de a idolatriza exteriorul și ceea ce am fost învățați, ca și când aceste tipare fixe urmau să ne salveze.

Este esențial ca să începem să respectăm indiferent ce reprezintă credințele noastre interioare adevărate și dorințele sufletului, prin a fi conștienți că prima reprezentare a zeilor/ zeițelor vii este propriulnostru sine, pentru că noi nu am venit aici să facem cultul a nimic și a nimănui, ci doar a Sinelui Superior care se află în noi și la fel și în alții. Pentru a fi capabili de a ne deprograma de ani și ani de manipulări ale minții controlate, în special cu religia, este esențial ca să devenim conștienți și să setăm intenția de a începe să permitem sufletului de a integra cunoașterea pierdută pe care am acoperit-o cu iluziile noastre umane, pentru că odată ce setăm intenția pură de a servi Legea lui Unu și de a îmbrățișa suveranitatea noastră, întregul Univers începe să ne trimită tot ce avem nevoie pentru a vedea Adevărul.

Frecvența Conștiinței Cristice este valabilă pentru noi toți, tot timpul. Prin religie suntem învățați că numai dacă ne sacrificăm, ne schimbăm cine suntem din păcătoși și devenim puri, vom fi iertați și vom merge în rai când murim. Adevărul este că noi suntem născuți perfecți și când suntem programați de cei care servesc legea separării și practică satanismul ca un mod natural de a trăi, noi suntem dezbrăcați de Divinitatea interioară – și ne umbrim cu iluziile noastre de a fi răi și nevoia de a face imposibilul de a fi iubiți de Dumnezeu, când Dumnezeu ne iubește în mod necondiționat indiferent ce decidem să experimentăm.

Aceasta este o oportunitate de a rămâne în propria noastră putere și de a rămâne centrați în Adevărul Iluminat și Prezența sufletului nostru, pentru că acesta este locul unde locuiește pacea și iubirea. Este vremea ca să întrupăm în mod conștient acest nou val și a începe să îl direcționăm în scopuri întemeiate. Să trezim – umanul din noi – din acest somn lung în care le-am permis altora să ne spună cine suntem, ce ar trebui să facem, ce nu ar trebui să facem sau ce este pur și ce nu este în interiorul nostru. Pentru mult timp forțele întunecate au încercat și au reușit, pentru că toate aceste programe au cauzat frică în cei care începeau să se trezească, erau făcuți incapabili de a-și urma adevărurile sufletelor, dacă nu coincideau cu cele impuse. Dar în aceste vremuri suntem ajutați să ieșim din coconul nostru și să începem să manifestăm o realitate mai înaltă.

Amintiți-vă preaiubiților, Esența Cristică este mereu în voi, pentru că asta este ceea ce suntem noi – ființe de lumină și iubire, compasiune de când Creatorii noștri cosmici din Lyra – Elohimii – au început să creeze viață în acest Univers. Noi nu devenim ființe Cristice pentru că alții ne dau nouă iertarea absolută, pentru că și acest concept a fost manipulat. Noi devenim ceea ce suntem cu adevărat, și am fost tot timpul, atunci când ne deprogramăm credințele noastre umane limitate, și suntem, și permitem adevărurilor Superioare precum și Esenței noastre Adevărate să coboare în mod natural în vehicolele noastre fizice.

A trăi în frecvența cea mai înaltă posibil, nu dați puterea voastră nimănui și la nimic nici măcar la Îngeri, Arhangheli și toți Maeștri Ascensionați și alte ființe cosmice pe care ne-am obișnuit să le chemăm, pentru că ele vor să devenim puternici și să ne ia suveranitatea, în loc de a ne baza în mod constant pe ei. Este important de a fi umili și de a învăța de la cei cu care lucrăm în aceste vremuri, dar nu și dacă le dăm toată puterea noastră și atenția acestor ființe sau forțe exterioare pentru că atunci noi nu creăm realitatea noastră ci permitem forțelor exterioare să ne-o dicteze.

Revendicarea suveranității spirituale este esențială pentru a păși într-o viață fără frică și lipsită de iubire. De fiecare dată când dăm puterea noastră simțurilor fizice, altora sau condițiilor exterioare noi acționăm ca și ființe în voia sorții, lipsite de speranță . Când începem să pășim pe calea conștientă a integrării sufletului și co-creației, noi nu putem face nimic dintr-o stare de ființă fără putere, pentru că atunci când acționăm din această frecvență joasă, noi nu putem iubi, și nici împărtăși dintr-un loc autentic, ci dintr-unul al separării și confuziei.

În acest timp, și mereu, intimitatea cu Sinele Etern – a observa mereu dintr-un loc al iubirii și compasiunii tot ceea ce umanul experimentează, indiferent că îl numim pozitiv sau negativ, pentru că noi nu știm nimic de fapt, conține o esență bună sau rea, totul este interpretarea noastră umană. Recunoașteți-vă puterea ca și Ființă Divină, a cărei lumină eternă este acum centrată și coboară în corpul fizic.

Când pășiți ca ființă suverană, vă amintiți lumina din interior, știți când această lumină este împărtășită cu ajutor altruist și un respect mare pentru Tot, se extinde și atinge tot și pe fiecare cu grație și cu iubire. Și când vă dați puterea voastră interioară prețioasă în exces, vă goliți, se creează iluzie, lipsă de putere și suferință. Este alegerea voastră să folosiți inteligent această Forță interioară dată vouă și care sunteți Voi, știind că indiferent ce alegeți, alegerea voastră va afecta pe Toți.

Vă doresc un portal binecuvântat și magic în Echinox, Preaiubiților!

În lumină și iubire,

Natalia Alba

http://www.starseedsoul.com

Advertisements