Cum să Fii o Binecuvântare pentru Lume

Heavenletter #3669
Published on: Decembrie 11, 2010

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Eu sunt un Dumnezeu care iubește, totuși nu răsfăț. Nu sunt ca un părinte care te răsfață. Te iubesc necondiționat dar asta nu înseamnă că tot ce faci este în regulă. Nu spun că orice funcționează. Te iubesc și sunt conștient. Sunt amândouă. Nu ajut lipsa ta de bunătate față de alții. Lipsa de amabilitate este lipsă de atenție. Așa că prins de tine, tu poți deschide inima altuia. Îți cer mai mult și tu vei da.

Ai responsabilitatea de a lua. Ai responsabilitatea pentru acțiunile tale. Este adevărat că totul se rezolvă într-un final și nimic nu este permanent, deși o crimă a inimii nu este scuzabilă. Nu te poți pune tot timpul primul. Tu trebuie să fii o binecuvântare pentru lume. Ca o binecuvântare, nu te poți pune mereu primul. Cea mai mare bucată de tort nu poate fi mereu a ta. Ce te face să crezi că ai nevoie să fie?

Fă lumea frumoasă. Deschide lumea. Nu închide trapa pe altcineva. Lasă soarele înăuntru. Chiar pentru un moment, fă lumea valoroasă pentru altcineva. Este posibil să fi fost necugetat, deși nu ești incapabil. Ține ușile deschise pentru alții. Desigur nu scuza lipsa de amabilitate din tine. Dacă trebuie să mă reprezinți pe Mine pe Pământ, atunci începe să Mă reprezinți.

Lumea are nevoie de Înțelegerea ta. Oamenii din lume au nevoie de înțelegerea ta. Ei au nevoie de considerația ta, și tu trebuie să le-o dai. Cum poți tu, care găzduiești așa o lumină, să nu o dai? Trebuie nerăbdare și plângere să vină înaintea politeții?

sunrise-1557093_960_720

Regula de Aur nu este doar un grup de cuvinte. Este secretul vieții. Nu ignora nici o altă ființă de pe Pământ. Nu contează aparența altora, acțiunile lor, supărarea lor pe tine, tu trebuie să te ridici deasupra. Acest lucru nu înseamnă că ei sunt inexplicabili pentru căile lor de a trăi mai mult decât ești tu inexplicabil. Voi sta la mâna ta și voi sta la a lor. Acest lucru nu se judecă. Un Dumnezeu poate spune da, și un Dumnezeu nu poate spune nu. Nu desconsider pe cineva îndemnându-i pe un alt drum. Fac mai bine.

Tu ești în Împărăția Mea și vei servi lumea ca un musafir politicos. Oricine altcineva de aici este musafirul Meu, și tu trebuie să îmi tratezi toți musafirii așa cum ți-ar plăcea să fii tratat. Tu ești gazda mea pe Pământ. Tu ești în angajarea Mea, am spune. Standardele Mele sunt înalte, și tu ești capabil de a le face față. Pentru că lucrezi pentru Mine nu îți dă dreptul de a neglija pe alții. Nu trebuie să omori nici o inimă. Nu trebuie să o strângi. Nu trebuie să pui inima ta deasupra alteia.

Poți avea o mulțime de probleme ca să te îmbraci bine și de a folosi machiaj. Oferă cât de mult timp și probleme în ridicarea unui spirit măreț de viață și de a onora pe cei pe care îi întâlnești. Ei învață așa cum înveți. Puțină considerație, puțină blândețe merge departe. Acest lucru nu este o nebunie. Aceasta este înțelepciune. Tu trebuie să radiezi mai mult, iar când viața te înnebunește, tu ai oportunitatea de a radia mai mult.

A nu deține nu este semn barat pe Pământ. Stabilește standarde înalte pentru tine. Ai grijă de comportamentul tău. Fii demn de Numele Meu. Distribuie inima mea și nu perturbarea ta. Acționați, preaiubiți copii, acționați.

http://heavenletters.org

Advertisements