Gândiți Mai Puțin despre Dobândirea Iluminării și Mai Mult despre Dăruirea Iubirii

Heavenletter #2416
Published on: Iulie 7, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Felurite sunt căile prin care coboară binecuvântările pe Pământ. Nu există nici măcar o zi fără binecuvântări pentru tine. Fiecare zi în sine este o binecuvântare. Voi înotați în binecuvântări, preaiubiților. Voi sunteți inundați cu ele. Nu știți cum să numărați până în prezent ca să numărați toate binecuvântările voastre. Ați adormi înainte de a fi terminat.

Binecuvântările se înghesuie ca și peștii în viața voastră. Sunteți invadați de pești și de pâine.

Chiar și în catastrofă, sunteți binecuvântați. Acceptați odată pentru totdeauna că tot ceea ce se întâmplă este o binecuvântare, dacă știați, dacă aveați ochi să vedeți. Cu siguranță, dacă aveați ochi să vedeți, știați. Ați cunoaște coconul în care locuiți. Ați ști că voi călătoriți pe partea ferită a navei. Ați ști că sunteți infășurați în iubirea Mea. Picioarele voastre și inima ar sări de bucurie pe măsură ce călcați solul care v-a fost dat. Ați săruta trotuarul, preaiubiților. Ați emana așa de multă iubire tăcută că toți cei din jurul vostru s-ar mira de unde ar putea veni atât de multă iubire. Și voi v-ați mira.

Iar tu cel care citește acest lucru, desigur, tu știi de unde vine iubirea, și că vine de la Mine. De la Mine la tine, și de la tine peste drum și în întreaga lume. Și, așa favorizați Universul întreg cu iubirea Mea prin voi. Și cine este favorizat mai mult? Cel prin care este dată iubirea mea, sau cel care primește iubirea Mea prin voi? Ambii sunt binecuvântați, dar care este binecuvântat mai mult?

animal-1853178_960_720

Fiți un pulverizator al iubirii Mele, și aflați. Aflați ce înseamnă să vă plimbați pe străzile vieții cu iubire în inima voastră. Gândiți-vă la ceea ce înseamnă a fi un atenuator al setei de iubire. Gândiți-vă la ceea ce înseamnă să stingeți focul inimii și să-l înlocuiți cu o băutură răcoritoare a iubirii pe care o dați pentru că trebuie să faceți ceva cu iubirea din inima voastră. Și așa iubirea Mea izbucnește prin cusăturile inimii tale, iar lumea este binecuvântată pentru că iubirea din inima voastră nu poate fi controlată. Iubirea Mea își creează drumul. Nici măcar Universul nu poate conține iubirea Mea fără să o verse. Iubirea Mea este garantată. Iubirea Mea multiplică și multiplică, iubirea Mea prin voi.

Aveți un indiciu cu privire la adâncimea și lățimea iubirii Mele? Aveți un indiciu și încă nu aveți o realizare completă.

Odată ce ați adunat adâncimea și generozitatea iubirii Mele, sunteți realizați. Când nu aveți realizarea iubirii Mele și că ea nu cunoaște limite, atunci voi sunteți iluminați. Iluminarea nu este nimic din ce faceți decât dacă o numiți a realiza ceea ce faceți. Aceasta este iluminarea care este atât de căutatâ.

Gândiți-vă mai puțin să obțineți iluminare pentru voi și să vă gândiți mai mult să oferiți iubire. Dând, voi primiți. Și cu siguranță nu doriți iluminarea doar pentru voi. Pe de altă parte, nu este posibil. Nu vreți să stați pe un munte înalt, atunci când toți ceilalți sunt în vale. Mai bine rămâneți în vale și ajutați și pe alții în conștiința numită iluminare. Și, deci, preaiubiților, lăsați iluminarea să fie ceva ce mai degrabă dați decât ceva ce poftiți pentru voi. Nu vă mai puneți primii în linie pentru iluminare. Nu forțați calea. Gratioși lăsați pe alții să meargă înainte, și atunci veți vedea că, într-adevăr, sunteți în capul rândului.

http://heavenletters.org

Advertisements