Mergi Primul cu Iubire

Heavenletter #1100 
Published on: Octombrie 26, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Un strop de iubire este iubire. Conține întregul. Apa este apă, într-o cană sau în mare. Chiar și puțină iubire este mare. Simte iubirea acum. Simte-o bine în inima ta. Simte cum explodează în Univers și în marginile timpului.

Chiar și un strop mic de iubire este uriaș.

Și tu trebuie să fii dătătorul ei. Nu este locul tău să aștepți a vedea iubirea înainte de a o da. Există multe oportunități pentru iubire. Pe unele dintre aceste oportunități le numești probleme.

Chiar și un strop de iubire schimbă întreaga complexitate a universului tău intim.

Iar tu trebuie să părăsești picăturile sau bucățile de iubire. Lasă o urmă de iubire ce duce la mine.

Uneori uiți că ești reprezentantul Meu. Uneori uiți că oriunde te duci, tu trebuie să fii un memento a ceva minunat. Atunci când uiți, tu devii o parte a unei persoane care pierde oportunitatea de a străluci lumina în inima altcuiva.

Tu trebuie să fii reprezentantul Meu autentic al iubirii. Iubirea nu este lipsită de onestitate sau tăinuită. Chiar și în mijlocul turbulenței și agravării, trebuie să fii deschis pentru iubire.

Iubirea pierdută este un lucru. Oportunitatea pentru iubirea pierdută este un altul.

Surprinde azi universul cu iubire.

Nici un strop de iubire nu este pierdut. El cade undeva. Te poți gândi la urechi surde, dar nu știi acest lucru. Nu trebuie să fii apreciat pentru ca iubirea să își facă treaba. Oricum iubirea este cea care trebuie apreciată nu tu.

flying-54986_960_720

Consideră iubirea mai degrabă un dar decât un schimb. Iubirea nu are nevoie să fie tranzacționată. Lasă iubirea să fie un dar nu o afacere.

Desigur, iubirea este o mare afacere. Este ulciorul care nu se golește niciodată. Este aluatul de pâine care tot crește. Iubirea se învârte în jurul universului ca o panglică și se întâlnește pe sine.

Tu ești un ulcior al iubirii. Trage de panglica iubirii.

Uneori te simți neglijat, poate chiar uzat de iubire. Dar iubirea nu este un efort, ci o intenție. Amintește-ți azi să iubești.

Este ușor să învârtești iubirea în jur când te simți liber de atașament în rezultat. Iubirea este cel mai ușor lucru din lume, doar tu te-ai gândit că este greu. Nu căuta să găsești un mulțumesc pentru iubirea pe care o dai, și vei vedea cât de ușor este. Tu ești cineva care ține ușile deschise pentru persoana din spatele tău. Acesta ește cine ești tu. Dacă ei spun mulțumesc sau nu este irelevant. Noi vorbim depre cine ești și ce ai tu de dat lumii în care trăiești.

Că dai fără să calculezi te face un determinant al iubirii.

Această întreagă lume este despre Mine și tine. Nu este despre ce fac sau nu fac alți oameni. Eu și tu suntem adepții lumii. Eu și tu suntem mentorii ei. Eu și tu suntem strălucirea ei. Noi întoarcem roțile. Noi setăm viața în mișcare.

Astăzi știu rolul tău ca și protagonist al acestei drame de viață. Tu ești eroul. Eroul face ceea ce este în fața lui de făcut. El nu alege mereu circumstanțele, dar alege să se ridice deasupra lor. El se ridică din flăcări. Se ridică din ape. Sărbătorește viața. Și el scânteiază celebrarea din tine.

Acum scânteiezi sărbătoarea din tine. Tu ești acum adultul. Tu ești conducătorul. Acest lucru înseamnă că tu mergi primul. Mergi primul cu iubire. Trimite-o acum.

http://heavenletters.org

Advertisements