Noi Începuturi

ECHINOX FERICIT♦ ÎNCEPUTURI NOI ACUM ÎN LINII TEMPORALE SUPERIOARE

Lisa Transcendence Brown
20/03/2017

Salutări frumoasă familie de suflet galactic,

Wow! Dincolo de Wow! Aceasta este ceea ce oferă liniile temporale pentru noi toți. Pură unitate, iubire pură.

Este vorba despre energia VOASTRĂ. Toată. Fiecare bucățică. A fost o fază imensă a saltului și trecerii în LINII TEMPORALE MULT MAI ÎNALTE în timp ce eliberați simultan tot ce nu este în aliniere deplină aici cu existența noastră cea mai pură.

Așa de multe conversații repetitive despre ceea ce se întâmplă. La nivel de colectivități există multe. Observarea prin inimile noastre superioare si constiinta minții superioare este cheia pentru a înțelege.

De fiecare dată când avem un nivel de schimbare imens, există o “linie de demarcație”, care are loc astfel încât tot ceea ce reprezintă programele inconștiente vechi pot deveni vizibile și toată lumea poate alege noile realități și să le lase pe cele vechi să plece/ să se rezolve toate înapoi în iubirea din interior.

Au avut loc multe mișcări, recunoașteri ale celor care “regurgitează” vechiul “auzit”, creat, credințe fixe de gândire, și cine este conectat cu adevărat în interior, ascultă și respectă. Mulți învață să se încreadă în ghidarea interioară, să asculte și să respecte (creează o relație de încredere cu universul lor “invizibil”) …

A identifica când inimile sunt deschise sau închise … este imperativ în înțelegere atunci când mințile noastre controlează și conduc showul din nou.

A fi complet deschiși, a permite să aibă loc oportunitățile magnifice pentru experiențe magice și profund conectate … este modul în care SUNT REALITĂȚILE NOULUI PĂMÂNT

Restul timpului, ne concentram pe ceea ce producem, creăm, transmitem , contribuim și acum vin tot mai mulți să ne unim, pentru a crea acea vastă rețea și este neimaginat de frumos să trăim experiența a ceea ce facem toți. 

Am auzit și observat așa de mulți care încă operează în acord cu vechile programe fără un punct de reper. Noi trebuie să respectăm realitatea aleasă de toți. Inimă – minte închisă înseamnă energie rezistentă, sau inimă – minte deschisă este energia unității. Liniile dintre aceste dimensiuni cresc din nou tot mai mult. Acest lucru se întâmplă în timp ce realitățile liniilor temporale inferioare cad din cauza celor intenționate care se transformă în linie temporală mai puțin densă unde există mai multă iubire, unitate, pace, ușurință, magie, bucurie și fericire. Și da, mai multă abundență fizică, pentru că acesta este răspunsul la serviciul nostru vibrațional continuu de aici.

landscape-8:3

Zilele de zbatere și suferință s-au dus pentu cei care aleg acest lucru. Vedem încă pe mulți care se zbat să stea în matrix și mintea lui uluitoare deși noi înțelegem … noi am trecut … motiv pentru care este atât de ușor să nu trebuiască să continuăm să mai facem acest lucru.

Astăzi este un punct de marcă, unul profund … așa că BUCURAȚI-VĂ de noul început. Un start nou, unul rafinat care vă întoarce visurile în care ați investit pe deplin. Acum ne realizăm visurile, tărâmurile dimensional mai înalte ca și realitate fizică de aici.

Există multe percepții greșite a felului cum urmează să fie totul. Ascult la judecata celor care nu sunt pregătiți să accepte, care încă stau în vechi … și nici un cuvânt nu poate exprima cât este de important a deveni conștient și a lăsa vechiul să plece.

Umanul nostru nu înțelege că este nevoie să fie provocat, pentru că este parte din procesul de expansiune de aici. Este parte a dizolvării a tot ce este încăpățânare, lipsă de credință, evitare și frică/ lipsă de energie care se află profund în fiecare celulă … până ce totul este plecat … și da, totul pleacă odată ce corpul vostru trăiește în dimensiunea a 5-a, este ceea ce se se întâmplă acum pentru colectivități. Alegeți să eliberați acea energie pentru a merge în SUS.

A fost o perioadă MEGA RAPIDĂ de colaps, colaps, colaps … “timp” … ” linii” … care era separarea dintre realități dimensional mai înalte ce se materializează în planul fizic … Umanul nostru împinge prin, trece prin toate când totul ia viteză … pentru că noi facem ca totul să conveargă, sincronizeze, unifice într-o linie temporală mult mai înaltă decât am avut acces mai înainte. Mulți dintre noi au fost izbiți prin partea de muncă, pentru a schimba rapid realitățile astfel încât totul să se poată materializa instant …

Cuantic este INSTANT … fără întârziere, fără ezitare umană (minte) în drum … A Deveni Super Cuantic înseamnă multe lucruri care se materaializează INSTANT în mod simultan și este atât de repede, puternic și ușor … când facem munca …

Aud că este “mult de lucru”. Da, cu siguranță. Nimic nu este obținut fără a face munca interioară și exterioară cerută pentru a obține aceste lucruri. Aud în mod continuu “setez intenția” … și asta este? Setarea intenției era vechiul mod pentru “o anume zi” … DOAR FACEȚI ... ceea ce este “procesul de formare a umanului meu”, care nu mai este necesar când devenim cuantici. Acum, în timp ce acesta este unul dintre instrumentele pe care le-am folosit. Puteți trece peste “așteptarea” pentru o zi sau “a face doar în anumite momente”. Aceasta era practica unui “timp al separării”. Acesta de aici este un proces TOT TIMPUL.

Vedem multe practici vechi, percepții vechi, credințe vechi încă folosite de cei care regurgitează încă “practici învățate”. Deveniți creativi, zdrobiți acele cutii, ștergeți acele limite, susțineți noile voastre realități … FACEȚI … MERGEȚI după ele … în Stilul Cuantic!

Vă iubesc pe toți și vă trimit multă înspirație și oportunități pentru a asculta la interviuri/ discuții create să ajute pe toți cu EXISTENȚA NOULUI PĂMÂNT ACUM … ascultați și activați! NOI facem totul pentru noi ca UNUL.

Identificați micul vostru uman/ separarea/ egoul/ programele vechi și alegeți … Voi nu mai aveți nevoie de ele. Este timpul ca fiecare să treacă / sus / de cealaltă parte și să fim împreună acum cu mai multă iubire.♥

Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi! ♥
Vă iubesc și vă respect mereu! ♥
Acest lucru deschide un portal ca și alții să facă la fel!♥

Lisa și Echipa Minunată! ♥

http://www.awakeningtoremembering.com

Advertisements