Soarele Răsare

Heavenletter #3311
Published on: Decembrie 18, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Cand te trezesti dimineata, esti ca soarele doar te ridici. Este automat pentru tine să te ridici din pat. Și, acum, începi să te gândești că te ridici pentru ca lumina ta să lumineze ziua. Cu ce vioiciune te vei ridica? Și imaginează-ți râvna cu care lumea te va întâmpina.

Lumea așteaptă după tine. Sunteți al doilea venit, preaiubiților. Sunteți aici să luminați lumea. Trebuie să vă ridicați la mari înălțimi astfel încât lumea se poate ridica cu voi. Lumea trebuie să se ridice. Se poate ridica numai în conformitate cu voi. Lumea vă calcă pe urme.

Când vă treziți dimineața, fiți ca soarele care se ridică peste orizont. Răspândiți razele inimii voastre larg. Roua ierbii va reflecta lumina voastră.

Astăzi, tot timpul zilei, uitați-vă la toată lumea ca la un răsărit de soare în fața voastră. Nu mai contează norii, care ar putea acoperi soarele în fața voastră. Soarele persoanei din fața voastră poate fi inconștient de propria sa lumină. Atunci lăsați-l să vadă lumina lui în ochii voștri. Lăsați-l să fie înnobilat de lumina voastră ce stralucește pe el.

Sunteți o lumină care strălucește. Aceasta este voia Mea, preaiubiților. Chiar și așa sunteți cineva care trebuie să meargă la locul de muncă, probabil să ia metroul, să meargă la un loc de muncă de care sunteți obosiți, acolo este locul unde lumina voastră trebuie să strălucească. Luminați metroul cu propria strălucire. Înveseliți locul de muncă, prin prezența voastră. Faceți blazon lumina voastră preaiubiților, pentru ca alții să o vadă și, astfel voi puteți vedea propria lumină în toată splendoarea ei.

sunrise-1107408_960_720

Nu vă spun că, în calitate de o singură persoană, sunteți incapabil de iluminat lumea. Uneori ați lăsat o singură persoană să vă întunece lumea, nu-i așa? Expresie sau cuvântul unei singure persoane a redus inima voastră. Nu este la fel de puternică lumina ca și întunericul? Preaiubiților, lumina este mai puternică. Lumina voastră este mai puternică. Dacă credeți că lumina voastră nu este foarte puternică, vă păcăliți singuri.

Amintiți-vă că sunteți un luceafăr de lumină. Nu sunteți un purtător de vești proaste. Nu sunteți cineva care să vă dețineți sau pe oricine sau lumea lipită în loc. Trebuie să slăbiți legăturile care țin oamenii în loc. Trebuie să eliberați lumea de propriile sale posibilități. Voi sunteți cei care faceți posibilitățile certitudini.

Modul de a face acest lucru este de a nu vă mai uita jos la picioare. Încetați de a privi la lucruri așa cum au fost. Incepeți să vă uitați la lume, așa cum este menit să fie privită. Vedeți posibilitățile. Există o cale nefolosită înainte. Aceasta este calea de urmat. Pașii voștri vor fi lumina. Calea va fi bine luminată. Voi veți fi luminând-o. Înainte de a ști, nu va mai fi cale sub voi. Voi care sunteți lumină veți fi mergând pe lumină. Lumina pe care o urmați este propria lumină radiată în fața voastră. Nu va fi nici o întoarcere de la ea, așa că va fi lumina care sunteți voi, așa de puternic va fi semnalul pe care îl trimiteți.

Calea voastră este bine luminată. Nu vă amăgiți pentru nici un moment că sunteți în întuneric. Întunecat este doar un subterfugiu. Este o înșelătorie. Chiar dacă ați cumpărat anterior într-un întuneric de o mie de ori, astăzi cumpărați în lumină, și știți că este a voastră, și să strălucească, astfel încât puteți să o vedeți și să vedeți pe toți ceilalți că s-au încălzit la lumina în creștere care sunteți voi.

http://heavenletters.org

Advertisements