Eu SUNT

Un Mesaj pentru Lucrătorii în Lumină

March 21, 2017
by Caroline Oceana Ryan

Ultima ghidare de la Galactici, Ființe Elementale ale Pământului, Maeștri Ascensionați, Îngeri, și Arhangheli cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, colegi Ființe de Lumină!

Suntem încântați să vorbim astăzi cu voi.

Ați traversat energiile echinoxului, și schimbarea în Lumină, ca și adevărați jedi în devenire. Asistați și vă aliniați nu numai cu Lumina în sensul că celulele voastre sunt transformate în frecvențe mai înalte , dar și datele de Lumină, în sensul că vă vedeți pe voi înșivă și unul pe altul în moduri superioare reînnoite. Suntem conștienți că există mult neliniște, nesiguranță și umbre de îndoială care trec prin mintea multor indivizi, dar și prin culturi de-a lungul planetei noastre. Acestea pot fi văzute nu ca și obstacole ci ca parte a acestei schimbări extraordinare pe un plan mai înalt, ambele în termeni de materie fizică și din punct de vedere – al conștiinței de masă în sine.

În timpul acestor vremuri când procesul de Ascensiune preia atât de mult într-o zi (și toată noaptea pentru unii), este natural și de înțeles că mulți vor simți că lucrurile scapă ușor de sub control și că rezultatele curente sunt prea nesigure ca să fie crezute cu sentimente de pace și calm.

Acesta este momentul vostru, dragilor, să ieșiți din nevoia pentru rezultate, pentru că acest moment “nesigur” deține potențialul pentru un salt înainte în evoluția voastră.

Pentru că voi ați fost învățați că procesele există numai pentru rezultatele pe care le aduc – că lucrați pentru a crea abundență financiară de exemplu, așa că veți avea acea abundență.

Sufletul vostru știe altfel.

El sau ea știe că v-ați încarnat aici în aceste vremuri pentru evoluția în sine. Pentru creșterea generată de călătorie, și nu numai pentru ce va aduce călătoria.

Și așa trebuie să existe iubire pentru creștere, o ralaxare a nevoii de control și nevoii de rezultate ca fiind motivul pentru calea înainte, și un nou respect și iubire pentru drumul în sine. Voi sunteți drumul, așa cum ați auzit de la numeroși învățători.

“Voi sunteți vasul care deține Lumina ce aduce nu numai abundența ci și întrupează conștiința ce spune “Eu sunt abundența, pentru că eu SUNT Iubire, și SUNT Lumină. Eu SUNT ambele Creator și creat, și totul este bine.” Acesta este motivul pentru care sunteți aici.

Nu doar pentru a “trece prin” sau ” a obține” și a plăti facturile sau a depăși inegalitățile și crimele ce au avut loc împotriva umanității pe Pământ de secole. De asemenea, nu sunteți aici doar pentru a obține învățarea exterioară și informații, nici măcar să vorbiți cu noi, deși aceasta poate fi o mare încurajare și un pas înainte. Cu toate acestea, este un pas înainte doar pentru că acel moment de conectare cu oricare dintre noi din tărâmurile superioare vă reamintește că acest lucru este cine si ce sunteți voi inșivă.

Voi nu ajungeți în tărâmurile superioare; realizați într-un sigur moment de sinteză că voi înșivă sunteți elemente ale realităților superioare, întrupați în prezent într-o formă mică umană. Și așa, în acest timp a reînnoirii și întoarcerii oportunităților, vă invităm să vă vedeți nu mici și fără de ajutor cum ați fost învățați să ve vedeți, dar să vedeți frumosul spirit puternic care nu poate fi ținut pe loc, indiferent de ceea ce vi se întâmplă în exterior. Luați-vă un moment să vă uitați la energia voastră, și să vedeți că aura și multe corpuri energetice în și din jur alunecă din sinele vostru fizic în fiecare direcție. Aveți un sentiment de cât de departe se extind energiile voastre – apoi le vedeți cum se umplu de un flux de Lumină superioară care curge din Alcyone, Marele Soare Central. Vedeți Lumina prezenței voastre cum curge din corpul vostru în fiecare direcție, până când vă umple casa întreagă, cartierul, orașul, regiunea și țara. Veți vedea că el continuă să se extindă, curgând în afară până ce înfășoară întreaga planetă și mai mult de atât. Noi folosim acest proces la începutul celor mai multe meditații ghidate, pentru că dorim să încurajăm fiecare Ființă de Lumină care este în formă umană să vadă cu adevărat cât este de mare și de vastă prezența lor energetică. De asemenea și influența acestor energii.

crocus-2144736_960_720

Influența voastră – prezența voastră energetică – se extinde de fapt la întreaga umanitate, la întregul Pământ, întreaga Galaxie. Așa că atunci când sunteți afară și vă desfășurați activitățile zilnice, și vedeți un copil în primejdie, puteți să trimiteți Lumină către inima copilului, care mângâie și încurajează la un nivel de bază și simultan extinde acea Lumină la fiecare copil și persoanâ tânără de pe Pământ.

Extindeți-o la toți cei ce au nevoie de încurajare. Pentru că mulți se zbat în prezent, simțind că supărarea sau șocul sau dezamăgirea – pierderea pe care o simt ei, trebuie să însemne că viața lor este terminată sau aproape terminată și că este cel mai bine dacă ei îți părăsesc corpurile cu totul.

Acest lucru nu este ceea ce emoțiile indică indiferent dacă ele apar într-un adult sau într-un tânăr.

Acele sentimente sunt rezultatul ajustărilor nenumărate ale minții, trupului și spiritului, la Lumina puternică trimisă pe planeta din Cosmos. Departe de a indica sfârșitul unei vieți, ele indică un nou început frumos, o introducere la o întreagă formă superioară de exprimare umană pe Pământ. Dar, în primul rând, trebuie să aibă loc multă detoxifiere de energii joase. Desigur că mintea-ego, antrenată pentru supraviețuire, presupune că eliberarea acestor vechi atașamente, identificări, vicii, judecăți, așteptări și reacții, trebuie să însemne, cu siguranță că “sfârșitul este aproape.” Sfârșitul a ceea ce nu mai doriți sau nu e nevoie, cu toate acestea, nu este o ocazie de panică sau de tristețe. Chiar și în mijlocul durerii, furiei, sau refuzului de a merge mai departe, inima omului are capacitatea de a sesiza faptul că un miracol este iminent.

Și ceea ce vedeți acum, pe planeta voastră, nu este nimic mai puțin decât un miracol. Este nevoie de numeroase paravane aruncate în fața ochilor exteriori și mintea instruită în frică, pentru a vă convinge că lucrurile se desfășoară opus modului în care le-ați visat să fie? Da, desigur – acele scheme bine planificate sunt în mișcare (deși executate în mod tremurat). Cu toate acestea, încă vă imaginați că “cei în control“ sunt într-adevăr în control?

Sau ați presupus corect până acum că și voi colegi Ființe de Lumină sunteți cei care au un cuvânt de spus în co-Creația de aici?

Că voi și colegii voștri oameni, chiar și cei care abia acum încep să se trezească, sunt cei care aduc acest nou Pământ în aliniere vizibilă cu viața de zi cu zi? Ați văzut o mare schimbare, și ați prins curaj și ați fost încurajați de ea, sau nu ați citi aceste cuvinte. Ați fi dat la o parte acest articol ca și cum ar fi fost doar ‘un basm nonsens“ și ați trece la “știri grele“, care afișează numai ceea ce controlorii vechi consideră adecvat pentru consumul vostru și scopurile lor.

În schimb, în acest spațiu eteric ați căzut de acord cu alte mii de Lucrători în Lumină (deși era nevoie doar de doi-trei) – că da, veți ieși în lume realizând că voi ca și Co-Creatori ai acestei noi vieți, sunteți capabili, și numai cu zâmbetul care reasigură sau încurajează cuvântul care oferă mărturie unei realități mai înalte, să sculpteze o Nouă Realitate din blocul de marmură care este energia Universului. Una în care toată lumea este hrănită, adăpostită, educată, și făcută din nou bine. Unde toți trăiesc într-un mediu liniștit, capabili să-și exprime darurile lor unice și de neînlocuit, și plini de bucurie de a face acest lucru. Unde familii, cupluri, persoane singure și comunități trăiesc în conformitate cu cea mai mare proiecție a propriilor lor suflete, mai degrabă decât în programarea matricei vechi. Acolo unde Pământul are locul lui în mijlocul Confederației Intergalactice a Lumilor, cu smerenie și har.

Și când poate începe asta? intrebați voi. Când vine acest nou Pământ?

Și totuși, aceasta este întrebarea noastră pentru voi.

Într-adevăr, ați început, pur și simplu de a fi pe Pământ în aceste vremuri și ancorând energiile mai înalte cerute pentru ca gândurile și formele exterioare dimensiunii a 5-a să devină parte din viața de zi cu zi. Și noi vă cerem să le ancorați și pentru voi. Pentru a avea curajul -îndrăzneala – de a opri ce este negativ în drumul său și să vă reamintiți că ” Eu creez ceva mult mai mare decât grija, sau judecata, sau tristețea. Puteți face sau puteți să păstrați liniștea. Depinde de voi.” Este ceea ce este necesar acum, dragilor!

Acesta este motivul pentru care este nevoie de vechea expresie „Săriți pe cai“. Căci nimeni nu vă poate salva de la circumstanțe exterioare pe care voi le-ați pus acolo la un nivel mai înalt, pentru a vă pune în poziția de a putea realiza și de a folosi propria putere de co-Creație.

Ne puteți crede când spunem că indiferent cu ce ați fost înzestrați, sau vindecați, sau împliniți, veți crea aceleași circumstanțe dificile din nou și din nou, până când înțelegeți:

“EU SUNT abundența! Eu sunt sănătatea și bunăstarea! EU SUNT iubirea de sine și sunt capabil să dau și să primesc iubirea altuia! EU SUNT. Și asta este tot ceea ce este nevoie aici.

“Și într-adevăr, este, cu toate că mulți dintre voi, trebuie să înțeleagă pe deplin.  Aici e drumul vostru, calea de urmat. Și noi suntem cu voi în fiecare moment.
Namaste, dragilor! Voi vă vedeți slava, și noi ne bucurăm să o vedem.

Caroline Oceana Ryan

http://carolineoceanaryan.com

Advertisements