Este timpul SALTULUI

ACUM Este timpul SALTULUI în fiecare moment

Lisa Transcendence Brown
3/22/2016

Salutări frumoasă familie de lumină!

Fiecare moment este puternic acum.  Fiecare moment este unul al noii conștiințe mai înalte, de concentrare intenționată și alegere conștientă. Ne aflăm la “punctul de alegere” din nou … Fiecare ALEGERE înseamnă că tot ce nu este în aliniere cu realitatea voastră cea mai înalt vibrațională trebuie să fie revăzut, ajustat (reglat/ optimizat) și deschis la NOU ca să vină momentul în care lăsăm să plece tot ce am deținut care are nevoie de a fi eliberat …

Fiecare energie ce o dețineți în interior, se construiește din interiorul vostru. “Punctul de rupere” pentru ca acea energie să se distrugă, poate fi ușor, subtil și frumos sau poate fi intens, dur și să distrugă energia pentru voi.

Există mai multe moduri de a face această călătorie. Inconștiența aduce un tip de experiență de care noi nu ne bucurăm, dar este necesară să ne mute într-o anumită direcție. Conștientă înseamnă că de multe ori facem un lucru incomod, pentru a muta energia afară, pentru a transforma situația intr-una care este în serviciul iubirii și luminii care suntem cu toții cu adevărat.

De fiecare dată când NE MIȘCĂM, totul trebuie să fie revizuit, eliberat și onorat din interior. Vechile realități inconștiente și relațiile care hrănesc energia lipsei, nu ajung să rămână aici în aceste benzi de frecvență mai mare. Acolo unde toți sunt conștienți, rezultatul este ușor și este o alegere conștientă.

Acolo unde există atașamente/ dependență/ mentalități de siguranță sau acțiune din povești de frică prin ascultarea la transmisiunile din capul cuiva și increderea în ele, acolo există lipsă de iubire de sine/ încredere/ putere interioară și responsabilitate interioară pentru a fi pe deplin conștienți.

Fiecare trebuie să facă acest lucru pentru noi înșine dintr-un loc de inspirație și dorință de realități ale conștiinței mai înalte, care ne face fericiți și sprijină și contribuie la realitățile conștiinței superioare. Acest lucru nu se poate face din Conștiința de Separare și Mentalitate a Lipsei. Pentru uman, frica și pierderea vor determina să înceapă să miște energie acolo unde nu au fost dispuși să o facă înainte. Ceva trebuie să rupă vechea conștiință. Este ceea ce noi numim „puncte de rupere“. Ori rupem energia din interiorul nostru sau vom experimenta o rupere care este intensă. Una dintre ele este ușoară, intenționată și înțeleasă, cealaltă este dură și înțeleasă numai după ce energia este eliberată din memoria celulară/ corpul fizic, astfel încât unificarea să poată avea loc.

Aspectului uman nu îi place să aibă ocupație, nu vrea să fie conștient sau să vadă ce este ascuns / deținut adânc în interior pentru că el judecă ceea ce vede, îi este frică de ceea ce se poate întâmpla, nu îi place sentimentul și nu vrea ca lumea să i se schimbe. .. Mulți nu înțeleg că ei dețin o frică a siguranței din cauza fricii de necunoscut și nu vor să renunțe la percepția de control.

environmental-protection-326923_960_720

Noi renunțăm la a ne controla pe noi …. sinele nostru superior, universul nostru, conștiința noastră mai inaltă, care sunt aici pentru a aduce mai departe realități minunate și uimitoare, la care am visat și am dorit să fie îndeplinite. Cu toate acestea, frica oprește asta … și de multe ori alegerea inconștientă a omului suferă pentru a sparge energia veche și să iasă afară.

Acesta este un proces de purificare a tuturor distorsiunilor, iluziilor și programelor de mentalități de trai inconștient și sisteme de credință care au creat, ajutat și menținut vechile realități pe loc. Realitățile de lipsă trebuie să plece. Ele nu pot exista aici. Nu există nevoia de siguranță și protecție. Este o călătorie de a deveni pe deplin puternici și de a ne relua puterea din nou din interior, care extinde câmpurile noastre pentru a activa acele realități pe care dorim să le experimentăm aici.

În momentul în care cineva intră în energii și mentalități de separare și de lipsă, inima se închide astfel încât capul preia conducerea și începe să acționeze conform programelor vechi de a auzi și a simți din nou. Momentul în care inima se deschide complet, și mintea se deschide, energiile se relaxează și la fel face și corpul. Energia de lumină este capabilă să se deplaseze și celulele se deschid pentru a elibera. Acesta este un proces în care totul este conectat și afectează pe toți și tot.

NOI, ca și aspecte ale sinelui înalt trebuie să fim mai puternici decât este aspectul uman. NOI trebuie să vedem și să alegem ceea ce ascultăm, în ce punem energia. Trebuie să ne mișcăm propria energie în direcția dorinței noastre interioare, inspirației, fericirii la ce contribuim aici cu toții. NOI trebuie să alegem să ne acceptăm pe noi și călătoria sau “să apelăm la medicamente”.

Acest lucru nu trebuie să fie la fel de greu așa cum îl facem să fie. Cu cât este mai uman, cu atât mai greu. Cu cât suntem mai deschiși, ascultăm, onorăm și IN-învestim … cu atât este mai ușor …. pentru că inimile și mințile noastre sunt deschise, ceea ce înseamnă că energia noastră este liberă să se extindă din nou în toate dimensiunile.

Mișcarea in fiecare moment din interior înseamnă că avem șansa conștiinței și ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră energie de aici. Măiestria suntem noi observând în timp ce interacționăm și gestionăm energia tuturor. Suntem noi ca și iubire, adevăr, onoare, integritate văzând energia tuturor. Această viziune înseamnă că suntem extinși prin câmpul nostru de super conștiință și realitățile sunt un răspuns vibrațional.

Iubiților este timpul pentru salt … acum în fiecare moment. Pentru fiecare este unul uriaș. Aici și acum este totul din existența voastră.
Onorați procesul vostru … Vă iubesc! ♥

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements