O Frumoasă Ființă de Lumină

Heavenletter #562
Published on: Mai 5, 2002

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu aștepta după durere pentru a te duce cu gândurile la mine. Nu ai nevoie de durere. Eu sunt ceea ce ai nevoie, sunt tot ceea ce ai nevoie pentru că atunci când mă ai pe mine, ai tot ce este nevoie. Poate că nu ai toate dorințele lumii tot timpul dar mă ai pe Mine. Avându-mă pe Mine este cunoscut că împărtășești lumina Mea care există pentru tine. Cu adevărat când mă știi pe Mine, și știi că ești în lumina Mea, nu mai există altceva mai mult de dorit. Când mă găsești pe Mine, tu de fapt ai găsit ceva de care îți pasă și de care nu obosești niciodată. Aceasta se întâmplă când ajungi în genunchi, nu în rugăciune, ci în recunoștință pentru ceea ce împărtășești în Împărăție.

Gratitudinea nu te face slab. Ea te face puternic. Este nevoie de putere pentru a ajunge în genunchi. Este nevoie de putere ca să te predai. Intr-adevar, este puterea căreia te predai. Capitulare este modul în care se colectează toată bogăția de conștiință pe care Eu v-am dat-o. Capitulare este atunci când spui, așa cum fac eu, “EU SUNT”. Noi intonăm împreună.

Ce altceva ai face, decât să cazi în genunchi când ai găsit o comoară mare în fața ta? În cazul în care ai găsit o casetă de bijuterii, vei îngenunchea să o deschizi. Nu ai crede că te aplecai la comoară. V-ați îndoi pentru a o deschide.

Și, astfel te apleci la Mine, astfel încât să poți ajunge la Mine.

Aplecarea de care vorbesc este desigur metaforică. Tu te ridici la înălțimea Mea. Stai mai înalt ca niciodată, chiar cu genunchiul îndoit, pentru că eu te îndrept. Acceptă-ți măreția.

kumamoto-542410_960_720

Crezi că trebuie să exagerez, pentru că tu nu înțelegi cum un simplu muritor ca tine poate fi magnific. Tu creazi că trebuie să fiu nebun să spun că tu ești magnific , și mai nebum să crezi. Dar preaiubiților, când aveți tot ce eu vă las vouă, cum puteți fi altfel decât măreți? Nu sunteți voi singura Mea avere de pe pământ?

Mă uit la fiecare dintre comorile Mele. Îmi plimb degetele mele prin fiecare bijuterie. Găsesc plăcere în ele. Aleg una în fiecare zi, și eu nu găsesc nici măcar una pe care o doresc – care lipsește este ceea ce vreau să spun. Eu găsesc că vreți, dar nu credeți cu adevărat că este că eu vă vreau.

O parte din voi credeți: “La ce bun este Dumnezeu ? Ce poate face El? Adevărat, El a creat existența, dar, după aceea, ce face El? S-a odihnit, iar eu nu-mi amintesc să fi spus că a început din nou. Unde a fost? De ce nu a făcut toate lucrurile pe care mi-a spus că le face?

Dar am fost înaintea ta. Tot timpul am deschis calea pentru tine. Sfânt este Numele Meu, și frumos ești, făcut după imaginea mea, numit după Mine. Te-am imaginat, și ți-am dat toate darurile Mele. Numai tu alergi în jurul lor fără a le prelua. Ele sunt presărate înaintea ta și pe toate părțile tale. Ești într-o astfel de grabă pentru a ajunge undeva că tu nu vezi ce este chiar sub picioarele tale, să nu mai vorbim despre ceea ce este în ceruri.

Din fericire, eu văd pentru Amândoi, pentru Noi toți – pentru tot ceea ce este Unul cu Mine. Eu văd Unicitate. Asta e tot ce pot vedea. Asta este tot ce sunt capabil, și te conduc în fața ochilor Mei. Eu văd sub toate măștile. Deznădejdea este una dintre măștile tale. Nu ești tu. Este o plăsmuire a imaginației tale.

Dar eu nu sunt o plăsmuire. Sunt Integritate, și tu ești Integritate, și împreună Suntem O Frumoasă Ființă de Lumină.

http://www.heavenletters.org

Advertisements