Recunoașterea Iubirii

Heavenletter #5387
Published on: August 24, 2015

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu este sigur că lumea are nevoie de mai multă iubire. Lumea poate folosi mai multă Recunoaștere a Iubirii.

Iubirea a fost zdrobită ca și pireul de cartofi. De ce să nu ai iubire în starea ei mândră așa cum vine din Cer? Iubire pură, iubire nu împins totul jos.

Lasă iubirea singură. Lasă iubirea să existe. Nu trebuie spus iubirii cum să arate. Nu trebuie să fie o poveste. Nu trebuie să te încurajezi în fantezie. Ideea este că poți simți că viața reală este de condiție inferioară și nu este plăcută. Lasă iubirea să fie bucurie pentru inima ta.

Iată un lucru: Nu trebuie să iei iubirea prea în serios. Iubirea poate fi doar iubire. Poți fi iubitor. Nu trebuie să cauți focuri de artificii. Caută o inimă pulsândă, care se bucură de focul unei inimi calde.

Oprește-te la inima care cunoaște locul său în lume. Unde este locul inimii? De ce, el este peste tot. Iubirea nu trebuie sa fie fancy sau spectaculară. Iubirea poate fi pur și simplu iubire de modă vecehe. Nu trebuie să fie uimitoare. Acesta poate fi chiar o iubire de zi cu zi. Aceasta poate fi primită la fel cum este primită o zi. Iubirea poate fi dată, și iubirea poate fi acceptată. Iubirea este pentru toți, nu doar câțiva selectați.

Iubirea nu are nevoie de înfrumusețare și decor strălucitor nerelevant.

rose-1894760_960_720

Iată cum să iubești: Chiar acum trebuie să iubești. Găsește o urmă de iubire în inima ta și așterne-o în jur. Dă-o afară. Există suficientă pentru toți.

Iubirea nu trebuie să fie dramatică. Distrează-te cu iubire. Lasă iubirea să sară peste tot. Iubirea nu are nevoie să respecte un model. Tot ce trebuie să facă iubirea este să existe. Nu există cărți în care să te uiți pentru iubire. Îndepărtează restricțiile tale de la iubirea care este deja în inima ta. Lasă iubirea să fie imprevizibilă. Lasă iubirea să fie ceea ce este când este. Iubirea nu este un lucru conform legii. Iubirea este un dar oferit ție să îl dai mai departe. Aprinde iubirea.

Iubirea nu trebuie să fie iubirea vieții tale. Poate că ai văzut prea multe filme sau citit prea multe romane de dragoste. Ce zici de iubirea din viața reală? Ce zici de a face acest moment iubire și apoi următorul la fel? Ce zici de a lăsa iubirea să fie?

Dacă îți poți cultiva vocea sau face iaurt sau spune cuvântul iaurt, poți cultiva și iubirea. Iubirea nu este broderie fantezistă. Iubirea poate fi luată și ca indecizie. Iubirea poate fi un lucru zilnic. Iubește azi. Iubire care vine în orice mărime sau formă. În definitiv, iubirea nu trebuie să fie o modernă mașină roșie. Nici nu este necesar ca tu să definești iubirea sau să o împachetezi. Trăiește iubirea. Doar nu uita iubirea și că iubirea nu trebuie să fie luată personal. Iubirea nu trebuie să fie ovaționată în picioare sau un act înregistrat.

Iubirea poate fi un pahar cu apă. Nu trebuie să fie memorabilă și deosebită de orice iubire de mai înainte. Nu trebuie să fie previzibilă. Iubirea este aici tot timpul, chiar în fața ta. Poate că nu vezi că este un lucru. Caută iubire dornică așa cum poți să cauți după scrisori și să le oferi.

Știi că iubirea este a ta. Tu o ai, și iubirea curăță în jurul lumii și te ia cu ea. Ești menit pentru iubire. Ai fost creat pentru a servi iubirea, recipisa iubirii, și să lași iubirea să fie ceea ce este așa cum este. Iubirea nu este menită să fie planificată sau păstrată pentru o zi ploioasă sau scoasă afară doar în anumite ocazii. Lasă iubirea să nu fie o treabă serioasă.

Lasă iubirea să fie ca doi cai care trag împreună o caleașcă frumoasă. Uneori, cei doi cai cabrează. Uneori, cei doi sunt doar unul lângă altul, și este de ajuns.

http://www.heavenletters.org

Advertisements