Semnificația Spirituală a Echinoxului

The Spiritual Significance of the March Equinox 2017

GOSTICA
March 19, 2017

Echinoxul anual din 20-21 martie vestește începutul noului an astrologic și începutul unui nou anotimp.

În Emisfera Nordică, Echinoxul din martie înseamnă începutul primăverii și un timp în care energiile noii nașteri și a creativității sunt la cel mai înalt nivel.

În Emisfera Sudică, Echinoxul din martie simbolizează începerea toamnei, vremea eliberării și plecarea vechiului în scopul pregătirii de iarnă. Nu contează unde locuiți, echinoxul este un eveniment cu semnificație spiritualâ și astrologică, pe care îl puteți folosi pentru a pătrunde în înțelepciunea și energia Mamei Pământ și a Universului.

Echinoxul are loc de două ori pe an și apare atunci când orele de lumină și cele de întuneric sunt egale. Există un simbolism bogat aici, ceea ce face Echinoxul un timp minunat pentru a sărbători dualitatea vieții.

Pe acest plan fizic, în această lume 3D există dualitate. Cu toate acestea, în tărâmurile energetice există doar una singură. Pentru noi este ușor să raționalizăm și să înțelegem separarea și dualitatea cu mintea noastră logică, dar când pătrundem în tărâmurile mai înalte, voi înțelegeți că totul este conectat și că noi toți suntem unul.

Acest lucru poate fi văzut în simbolul yin și yang. Există un pic din tot, în tot și împreună totul face un întreg. Poate ne amintim de acest fapt în Echinox. Nu există nici o supremație a luminii peste întuneric, nu este întuneric peste lumină în schimb totul este în echilibru. Acest echilibru ne ajută să ne amintim despre dulceața și amărăciunea vieții. Acest echilibru ne ajută să ne reamintim că, la sfârșitul zilei, toți suntem egali și toți suntem la fel.

background-1524526_960_720

Toți de aici de pe planetă suntem într-o călătorie. Deși călătoriile noastre pot arăta diferit, ele sunt probabil mult mai asemănătoare și mai conectate decât realizăm.

Echinoxul din 2017 este timpul perfect pentru a respecta toate domeniile și aspectele vieții și circumstanțele care vă înconjoară. Este timpul perfect de a aduce acceptarea în viața voastră indiferent de circumstanțele sau judecățile asupra a ceea ce este bine și ce este rău, și în schimb, să vă onorați călătoria.

Este, de asemenea, un timp pentru a sărbători cât de departe ați ajuns și cât de mult ați crescut pe parcursul anului.

Echinoxul din martie este considerat și începutul noului an astrologic. Aceasta din cauză că Soarele intră în constelația Berbecului, care este considerată prima dintre cele 12 constalații folosite în astrologie.

Indiferent că locuiți în Emisfera Nordică sau Emisfera Sudică, energia Berbecului este timpul perfect de a începe să vă gândiți la ceea ce urmează și despre cum v-ar plăcea să fie următoarele luni.

Poate faceți o listă cu cuvintele care exprimă sentimentele pe care v-ar plăcea să le creați în viața voastră care merge mai departe și să vedeți dacă puteți începe să le creați cu pași mici în fiecare zi.

Echinoxul de acest an este timpul perfect de a onora creșterea și durerea, lumina și întunericul și toate experiențele care v-au făcut persoana care sunteți astăzi.

Este timpul perfect de a vă iubi și de a învăța ceea ce este recunoștința și pacea în călătoria în care vă aflați.

Tanaaz Chubb

http://gostica.com/astrology

Advertisements