Promisiuni

Heavenletter #1036
Published on: August 23, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Te-ai născut într-o oază, și totul este chiar aici. Ești chiar aici, și tot așa sunt și eu. Pentru ce îți poate fi sete decât pentru ce îți imaginezi că nu ai?

Ce îți imaginezi că nu ai? O astfel de imaginație te face slab. Imaginează-ți că ai totul și totul este în fața ta. O astfel de imaginație te face puternic. Cu toate acestea, ceea ce te face puternic nu este imaginație. Este un dat. Totul este în fața ta. Imaginează-ți. Tot ce dorești este chiar aici pentru a cere. Aceasta înseamnă că trebuie să aspiri la ceea ce dorești și trebuie să faci cunoscute dorințele tale. Fă-ți-le cunoscute ție. Lasă mintea să vadă ceea ce dorește inima.

Apoi invită ceea ce tânjești. Universul nu poate citi mintea ta. Invită ceea ce dorești imaginând, simțind venirea lui, ca și cum ar fi fost deja aici, și apoi prin a cere aceasta. Cere cu certitudinea că tot ceea ce ceri este deja al tău. Este în posesia ta. Doar că nu l-ai localizat încă. L-ai lăsat undeva și nu-ți amintești unde. Știi că e aici. Este chiar în fața ta. Tu pur și simplu nu-l vezi încă.

Toată oportunitatea pe care o dorești din inima ta este a ta. Asta înseamnă că tot ceea ce dorești este al tău.

Tot ce trebuie să te asiguri este faptul că dorințele sunt ale tale cu adevărat, nu pentru a impresiona pe cineva sau chiar pe tine. Dorința este mai mult decât ego-ul, pentru că ego-ul tău este nestatornic și dorințele sunt doar reputația lui.

Caută dorintele tale profunde. Caută dorințele tale în dorințele tale. Aruncă o piatră în apă și vezi valurile pe care le face, pentru că tu ești valul vieții tale.

Aruncă în rândul tău, și vei prinde ceea ce ai căutat.

female-1777460_960_720

Am aruncat în jos multe dorințe pentru ca tu să le prinzi. Eu sunt Aruncătorul dorințelor tale. Tu le ridici de la Mine.

Eu sunt Cel Care bate la ușa ta. Eu sunt cel care îți dau dorințele tale, sunt de asemenea, Împlinitorul lor. Desigur, nu există nici o îndeplinire cu adevărat, deoarece dorințele tale conțin propria lor împlinire. În dorința ta este împlinirea, sau nu ai avea dorința. Într-adevăr, nu există dorință adevărată care este dincolo de împlinire, pentru că totul a fost împlinit.Tu ești ajutorul îndeplinirii tale. Folosește-o acum.

Ceașca ta se revarsă. Ridică ceașca și bea din ea. Bea din cupa Mea.

Asigură-te că ai dorințe, nu doar pentru asta și aia, dar pentru ceva intrinsec pentru tine.

Adaugă o dorință. Dorința de a te vedea că eu nu te văd. Fii cu adevarat așa cum ești. Asta este destul de bun. Nu cer mai mult de la tine decât să fiu eu însumi mergând pe pământ. Aceasta este o mică dorință într-adevăr, pentru că tu ești deja asta. Tot ceea ce este necesar este să te dezvălui pe tine ție.

Ce îți doresc decât bunăstarea ta? Și ce altceva poți avea, decât asta? Acum trebuie să știi.

Acum este timpul pentru tine de a primi toate comorile care au fost depozitate pentru tine. Tot ceea ce este promis va veni să treacă. Și toate promisiunile pe care ți le-ați făcut, le vei indeplini acum. Promisiunile făcute sunt păstrate.

Tu ești Promisiunea mea. Tu îmi ești promis. Și M-am promis ție. Și am promis tuturor lumina din inima ta. Deci, ești o promisiune pe care o țin.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements